kaiowas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εγω συνιστω Celica και Nissan 200SX. Ειχα και εγω αυτο το διλλημα περισυ τελικα κατεληξα σε κατι τελειως διαφορετικο λογω αλλαγης στα οικονομικα. Το Celica γενικα ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα εμφανησιακα, το μονο προβλημα ηταν οτι ολα οσα παιζαν στην αγορα ειναι μπροστινοκινητα. Υπαρχουν και τετρακινητα αλλα ειναι λιγοστα στην αγορα και παιζουν 10.000+ ευρω (τα GT4 μοντελα). Το SX200 ειναι πισωκινητο και αρκετα δυνατο απο την αλλη. Οι τιμες που ειχα βρει ομως ηταν 8000+ για καποιο σε καλη κατασταση. Το Evo 1 δεν θα το παιρνα με τπτ, γιατι ειναι αμαξι που σιγουρα εχει φαει καψιμο. Μονο απο πολυ φιλο ξεροντας τι χρηση το εχει κανει τοσα χρονια. Για το SX200 αν σκεφτεσε και περαιτερω μετατροπες καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια στο φορουμ/σαιτ των driftαδων στην Ελλαδα γιατι αρκετοι το χρησημοποιουν σε αγωνες. Θα μπορουν να σου πουν μετατροπες, κοστη, προβληματα κτλπ για το SX.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εσείς τι θα παίρνατε με 5.000 ευρώ; Εγώ αδερφέ με 5000 ευρώ θα έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βγάλω μία άδεια μικροπωλητή. Μετά θα έβρισκα πολύ εύκολα έναν από τους εκατοντάδες άνεργους του γκέτο για να την δουλεύει. Σε 4 μήνες θα είχα καινούργιο αυτοκίνητο και επιπλέον θα υπήρχε ένας άνεργος λιγότερος.
vision Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 το τι ακούει κανείς δεν περιγράφεται...κι εγώ με 5 θα έφερνα μια Ρωσίδα και σε 1 μήνα θα είχα M3... πάρε το 1ο που έχεις στη λίστα σου αν το βρεις σε καλή κατάσταση (και καλύτερα να μην είναι 4Χ4). Γενικά είναι μικρό το ποσό που διαθέτεις. Αν σου αρέσουν και άλλα τουλάχιστον επικεντρώσου σε Ιαπωνικά. Τα άλλα δεν υπάρχουν. Ξέχασέ τα. Θα είσαι με το χέρι στην τσέπη.
bugsbunnie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Πληροφοριακα, το Ε30 θα το προτιμουσα και γω αλλα να ξερεις οτι του χρονου το Ε30 μπαινει στο προγραμμα Mobile Tradition της BMW, οποτε και το θεμα των ανταλλακτικων θα ειναι ενα ζητημα....
kfyros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλα ρε παιδια εγω ρωτησα τι θα παιρνατε και εσεις καθεστε και μου αναλυετε ποιο αλλο να παρω???????????(Μεχρι και για το Getz ακουσα που ειναι ενα απο τα πιο αχρηστα αμαξια που φτιαχτηκαν ποτε)Μια ερωτησουλα απλη εκανα.Δεν με νοιαζει,ας παρω ενα απο αυτα και ας το εχω για παντα.Ετσι και αλλιως αν επαιρνα ενα απο αυτα θα το κωλοφτιαχνα για να κρατησει αλλη μια δεκαετια.Ας πουμε οτι δεν εχετε αλλη επιλογη στη ζωη σας και θα παιρνατε αναγκαστικα ενα απο αυτα.Ποιο θα παιρνατε? Μάλιστα μάλιστα.... Σωστά μας τη λες που δεν απαντήσαμε στην ερώτηση σου αλλά έγραψε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ορίστε λοιπόν και η απάντηση : Ότι και να πάρεις από τη λίστα που γράφεις ρημάδι θα είναι έτσι κι αλλιώς για τα λεφτά που δίνεις και με 1.000.000 χιλιόμετρα. Πάλι καλά που δεν έχεις βάλει και καμιά Porche Carrera στη λίστα σου. Αυτό μου μας λες είναι ότι θα πάρεις ένα ΡΗΜΑΔΙ εικοσαετίας από αυτά που περιγράφεις με 5 χιλιάρικα και θα το κάνεις αυτοκίνητο . Αν δεν είσαι μάγος ή απίστευτα κωλόφαρδος (για να βρεις κάποιο από αυτά σε καλή κατάσταση) ή μηχανικός αυτοκινήτων, αυτό που σκέφτεσαι το κοστολογώ σε άλλο ένα δεκαχίλιαρο (μόνο για βάψιμο θες ταλιρούμπα) στην ξεφτίλα. Πάρε λοιπόν όποιο σου αρέσει περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα το βλέπεις και συχνά (πιο πολύ χρόνο θα φάει στο συνεργείο παρά στα χέρια σου)... -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 08 : 30 : 52----- Εγώ αδερφέ με 5000 ευρώ θα έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βγάλω μία άδεια μικροπωλητή. Μετά θα έβρισκα πολύ εύκολα έναν από τους εκατοντάδες άνεργους του γκέτο για να την δουλεύει. Σε 4 μήνες θα είχα καινούργιο αυτοκίνητο και επιπλέον θα υπήρχε ένας άνεργος λιγότερος. Και γιατί δεν το κάνεις ? Σου λείπουν τα 5 χιλιάρικα ??? :-) Ή μήπως αναφέρεις προσωπική εμπειρία (το έχεις κάνει ήδη και ξέρεις) ? Α ρε καπιτάλα. Το κεφάλαιο κονομάει από τον ιδρώτα της εργατιάς... :lol:
babinosman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εγώ ένα έχω να σου πω μόνο.Οτι και να διαλέξεις να μην βιαστείς να το πάρεις.Το πιο πιθανό είναι ότι θα το μετανιώσεις γτ μπορεί την επόμενη κιόλλας μέρα να βρεις κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα.Προτίμησε να περιμένεις λίγο καιρό (στο ψάξιμο να είσαι που λένε) μπας και μπορέσεις να πάρεις κάτι από πρώτο χέρι. Δηλαδή παρακάλα εν ολίγεις να σου κάτσει αυτοκίνητο από <<γνωστό γνωστού>>. Και μην ακούς που σου λένε ότι με τα λεφτά 8α πάρεις αχούρι και άλλες αηδίες. Το αμάξι με μεράκι και αγάπη θα το κάνεις να πετάει.Και πριν ξεκινήσουνε να σχολιάζουνε το <<πετάει>>, δεν αναφέρεται στις επιδόσεις. Όσον αφορα τα αυτοκίνητα που πρότεινες εμένα μου αρέσει προσωπικά το 200SX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.