talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι ναι μέν μας έδωσαν 10 γίγα την μέρα,(και όχι 50 άνα 5 μέρες,εγώ πχ έχω να κατεβάσω 4 μέρες,γιατί να μην έχω 40 γίγα και έχω 10; ) άλλα οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ χαμηλές,και το διαβάζω σε όλα τα φόρουμ αυτό.Εγώ χθές και σήμερα επιχείρησα να κατεβάσω 4 αρχεία και πήγαινα με 10 - 15 - 20 και 50 kbps....απλά τραγικό.Μόνο να τα παίρνουνε ξέρουνε,να κάνουνε κάμοια αναβάθμιση δέν ξέρουνε.Δέν γίνεται να έχεις πρίν 5 μήνες 50 χρήστες με τον ίδιο server,και τώρα με 80 να έχεις πάλι τον ίδιο,χρειάζεται κάποια αναβάθμιση,άλλα στα @@ τους αυτοί. Αν δέν είχανε άπο την αρχή σκοπό να κάνουνε την αναβάθμιση,ας κλείνανε τις εγραφές τότε,είναι πολύ απλό. ΥΓ.δέν φταίνε αυτοί,εμείς φταίμε που πέσαμε σαν τα πρόβατα όλοι μας πάνω τους,ανεβάζαμε μόνο rapidshare,τα warezάδικα δουλεύανε μόνο με rapidshare,και δέν στηρίξαμε και άλλoυς servers για να υπάρχει ο ανταγωνισμός.Το μονοπώλειο αυτά έχει δυστηχώς.... Οχι αναβαθμιση κανανε τον σεπτεμβριο.Δεν θυμαστε που το καλοκαιρι ειχαν ξαναριξει τα ορια και τα ξανανεβασαν παλι μετα την αναβαθμιση τους
StavrosD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ΥΓ.δέν φταίνε αυτοί,εμείς φταίμε που πέσαμε σαν τα πρόβατα όλοι μας πάνω τους,ανεβάζαμε μόνο rapidshare,τα warezάδικα δουλεύανε μόνο με rapidshare,και δέν στηρίξαμε και άλλoυς servers για να υπάρχει ο ανταγωνισμός.Το μονοπώλειο αυτά έχει δυστηχώς.... Και όμως, ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να ανεβαίνουν όλα σε έναν server. Σκέψου ότι ακόμα και τώρα έχω 2 λογαριασμούς, έναν στο rapidshare και έναν στο filefactory. Φαντάζεσαι να έπρεπε να έχω σε όλους;
talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Και όμως, ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να ανεβαίνουν όλα σε έναν server.Σκέψου ότι ακόμα και τώρα έχω 2 λογαριασμούς, έναν στο rapidshare και έναν στο filefactory. Φαντάζεσαι να έπρεπε να έχω σε όλους; Δεν συμφωνω γιατι τι θα γινει αν αυτος ο ενας κλεισει. Οπως και δεν συμφωνω και με την δευτερη επιλογη σου το filefactory γιατι υπαρχουν καλυτεροι ,οικονομικοτεροι και unlimited (megaupload,megashares,netload )
Bougas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Και όμως, ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να ανεβαίνουν όλα σε έναν server.Σκέψου ότι ακόμα και τώρα έχω 2 λογαριασμούς, έναν στο rapidshare και έναν στο filefactory. Φαντάζεσαι να έπρεπε να έχω σε όλους; Σταύρο να μοιράζεται η κίνηση και να χωρίζεται το καρπούζι πάντα στη μέση. Αυτή την στιγμή το megashares έχει τα πάντα σε υλικό,και τα μεγάλα warezάδικα ανεβάζουν πρώτα σε ms και μετά σε rapidshare.και ειδικά παιχνίδια και ταινίες βρίσκεις και σε filefactory και σε netload και σε άλλα.απλά διαλέγεις και παίρνεις. και να μην έχεις rs σήμερα,κάνεις άνετα την δουλειά σου και με άλλο σέρβερ,ειδικά για τα μεγάλα αρχεία.τώρα άμα δέν βρείς ένα άλμπουμ,το κατεβάσεις και σαν free άπο εναλακτικό που θα βρείς.
berny Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια νομιζω οτι σερνετε η κανω λάθος?δεν μπορω να πιασω πανω απο 50k/sec... premium ειμαι.. κατι δεν παει καλα απο χθες...
talisman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σταύρο να μοιράζεται η κίνηση και να χωρίζεται το καρπούζι πάντα στη μέση.Αυτή την στιγμή το megashares έχει τα πάντα σε υλικό,και τα μεγάλα warezάδικα ανεβάζουν πρώτα σε ms και μετά σε rapidshare.και ειδικά παιχνίδια και ταινίες βρίσκεις και σε filefactory και σε netload και σε άλλα.απλά διαλέγεις και παίρνεις. και να μην έχεις rs σήμερα,κάνεις άνετα την δουλειά σου και με άλλο σέρβερ,ειδικά για τα μεγάλα αρχεία.τώρα άμα δέν βρείς ένα άλμπουμ,το κατεβάσεις και σαν free άπο εναλακτικό που θα βρείς. Συμφωνω απολυτα και να μην έχεις rs σήμερα,κάνεις άνετα την δουλειά σου και με άλλο σέρβερ. Το rs χρειαζεται για κατι παλιο και σβησμενο
StavrosD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Απ'ότι βλέπω ή εσείς αγνοείτε πολλά, ή εγώ. Στείλτε μου pm με κάτι που νομίζετε ότι δεν υπάρχει σε rapidshare (όι εδώ γιατί θα πάμε για banιο).
timekeeper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Τι ακριβώς κατεβάζετε ώστε να χρειάζεστε πάνω από 10GB την ημέρα, κάθε μέρα; Θέλεις να σου απαντήσω ειλικρινά φίλε μου;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! Όλο χαζομάρες. HD ταινίες που δεν προλαβαίνουμε να δούμε, παιχνίδια που πια δεν τερματίζουμε... Ένα απεριόριστο χάσιμο χρόνου. Το εργαλείο έγινα αυτοσκοπός. Όταν έμενα σε περιοχή με 24άρα σύνδεση και πραγματικό download rate στα 2,2MB/sec, έχασα τις περισσότερες ώρες προσπαθώντας να οργανώσω τα αρχεία μου. Και ξέρεις γιατί δεν τα κατάφερνα; Γιατί μου ήταν άχρηστα! Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα με την 2048 δεν μπορώ καν να πλησιάσω το όριο και όμως πάλι γκρινιάζω, το κέρατο μου μέσα. Αλλά να ξέρεις ότι απόψεις σαν τις δικές είναι εμπρηστικές. Και εγώ έχω μαζέψει άπειρο μπινελίκι επειδή έλεγα αυτό που θεωρούσα σωστό σε κάποια θέματα (και δεν συμβάδιζε με την γνώμη των πολλών). Ψάξε τα μνμ μου να δεις... Ο κόσμος δεν θέλει να ακούει τέτοια. Γίναμε χειρότεροι από τα αμερικανάκια. Διαμαρτυρόμαστε και λέμε ότι το rapidshare παρανομεί που μας κόβει το bandwidth, στερώντας μας έτσι την δυνατότητα να κατεβάζουμε warez....... ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;;
sakislife Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Θέλεις να σου απαντήσω ειλικρινά φίλε μου;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! Όλο χαζομάρες. HD ταινίες που δεν προλαβαίνουμε να δούμε, παιχνίδια που πια δεν τερματίζουμε... Ένα απεριόριστο χάσιμο χρόνου. Το εργαλείο έγινα αυτοσκοπός. Όταν έμενα σε περιοχή με 24άρα σύνδεση και πραγματικό download rate στα 2,2MB/sec, έχασα τις περισσότερες ώρες προσπαθώντας να οργανώσω τα αρχεία μου. Και ξέρεις γιατί δεν τα κατάφερνα; Γιατί μου ήταν άχρηστα! Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα με την 2048 δεν μπορώ καν να πλησιάσω το όριο και όμως πάλι γκρινιάζω, το κέρατο μου μέσα. Αλλά να ξέρεις ότι απόψεις σαν τις δικές είναι εμπρηστικές. Και εγώ έχω μαζέψει άπειρο μπινελίκι επειδή έλεγα αυτό που θεωρούσα σωστό σε κάποια θέματα (και δεν συμβάδιζε με την γνώμη των πολλών). Ψάξε τα μνμ μου να δεις... Ο κόσμος δεν θέλει να ακούει τέτοια. Γίναμε χειρότεροι από τα αμερικανάκια. Διαμαρτυρόμαστε και λέμε ότι το rapidshare παρανομεί που μας κόβει το bandwidth, στερώντας μας έτσι την δυνατότητα να κατεβάζουμε warez....... ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;; +100000000000000000
prigipa_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια νομιζω οτι σερνετε η κανω λάθος?δεν μπορω να πιασω πανω απο 50k/sec... premium ειμαι.. κατι δεν παει καλα απο χθες... Forthnet έχεις..?
StavrosD Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια νομιζω οτι σερνετε η κανω λάθος?δεν μπορω να πιασω πανω απο 50k/sec... premium ειμαι.. κατι δεν παει καλα απο χθες... Πήγαινε στο http://www.rapidshare.com, πάτα στο premium zone, κάνε login, πήγαινε στο settings. Αρχικά ενεργοποίησε το direct download (αν δε το έχεις ήδη κάνει) ώστε να λειτουργούν οι download manatgers και στους server δεν το αφήνεις στο random αλλά επιλέγεις κάποιον σε κάθε επιλογή από Server-System #1 #2 και #3. Δοκιμάζεις να κατεβάσεις ένα αρχείο. Αν δεις ότι σέρνεται, επιλέγεις διαφορετικούς server μέχρι να δεις ποιοί λειτουργούν καλά για εσένα.
berny Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Forthnet έχεις..? connex exo sta 2mbit.. μενω καλαμαρια θεσσαλονικης κ εχει 2-3 μερες που σερνετε αλλα μαλλον φταιει ο οτε οχι η ραπιντ..
infected Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια νομιζω οτι σερνετε η κανω λάθος?δεν μπορω να πιασω πανω απο 50k/sec... premium ειμαι.. κατι δεν παει καλα απο χθες... Κι εγώ το ίδιο παθαίνω.Μόνο πολύ νωρίς το πρωί η΄ πολύ αργά το βράδυ καταφέρνω να πιάσω 700kb/s με μόνο ένα αρχείο.(έχω forthnet 24mbps)
cm620et Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 connex exo sta 2mbit.. μενω καλαμαρια θεσσαλονικης κ εχει 2-3 μερες που σερνετε αλλα μαλλον φταιει ο οτε οχι η ραπιντ.. Μου είχαν πει μια φορά από την forthet ότι αν θες να δείς αν έχει πρόβλημα η όχι η γραμμή σου, κάνε ένα download από την Microsoft, οτιδήποτε και αν είναι και απλά δες με πόσο κατεβάζει Ετσι μπορείς να δεις αν είναι θέμα γραμμή ή rapid!
loverman210 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά υπάρχει κανά νέο σχετικά με το θέμα rapidshare?? Θα αρθούν ποτέ οι περιορισμοί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.