Προς το περιεχόμενο

Νεα Rapidshare αλλαγη

talisman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρατε ότι υπάρχει δυνατότητα να ανεβάζει κάποιος αρχεία στο rapidshare μέχρι 1 GB ίσως και παραπάνω;

Δεν ξέρω πώς γίνεται γιατί δεν έχει τύχει ποτέ να ανεβάσω κάτι τόσο μεγάλο αλλά έχω κατεβάσει (Α) 4.3GB σε 3 Link

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ξέρατε ότι υπάρχει δυνατότητα να ανεβάζει κάποιος αρχεία στο rapidshare μέχρι 1 GB ίσως και παραπάνω;

Δεν ξέρω πώς γίνεται γιατί δεν έχει τύχει ποτέ να ανεβάσω κάτι τόσο μεγάλο αλλά έχω κατεβάσει (Α) 4.3GB σε 3 Link

Αυτο κάνουν οι περισσότεροι και μαζεύουν Premium points... και κάνουν Free premium accounts....

Δημοσ.
Δηλαδή κατεβάζετε 2 ταινίες την ημέρα (και τις βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε ένα παιχνίδι (και το τερματίζετε - την ίδια μέρα) κατεβάζετε μια δισκογραφία (και την ακούτε - την ίδια μέρα) κατεβάζετε 20 videoclips (και τα βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε 5 επεισόδια από σειρές (και τα βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε 2 τσόντες (και τις βλέπετε την ίδια μέρα).

Θέλω και εγώ 40 ώρες στη μέρα μου. ΤΩΡΑ.

Το τι κατεβάζει και πόσα ο καθένας είναι δικό του θέμα..!!!Εσύ μπορεί να είσαι ένας απλός χρήστης και να σ βολεύουν τα 2,67GB αλλά δεν είναι όλοι σαν εσένα..!!!Και δεν θα επιλέγανε για τόσο μικρό όγκο το RapidShare..!!!

Δημοσ.
Δηλαδή κατεβάζετε 2 ταινίες την ημέρα (και τις βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε ένα παιχνίδι (και το τερματίζετε - την ίδια μέρα) κατεβάζετε μια δισκογραφία (και την ακούτε - την ίδια μέρα) κατεβάζετε 20 videoclips (και τα βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε 5 επεισόδια από σειρές (και τα βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε 2 τσόντες (και τις βλέπετε την ίδια μέρα).

Θέλω και εγώ 40 ώρες στη μέρα μου. ΤΩΡΑ.

εγώ κατεβάζω αρκετά παιχνίδια + του ότι δέν παίζω μόνος μου στο xbox,έχω και άλλα άτομα στο σπίτι μου.άρα δέν έχει να κάνει με τον δικό μου ελεύθερο χρόνο...

επίσης κατεβάζω και 3-4 HD ταινίες για μένα,και αρκετές DVDrip και HD για την αδερφή μου,πράγμα που δέν θα μπορώ να κάνω άπο δω και στο εξίς.

Δέν ξέρω κιόλας αν σου έχει τύχει να κατεβάζεις παιχνίδι για xbox 360,και ενώ έχεις χαλάσει 6 γίγα download,να σβηστούν τα υπόλοιπα 5 η και 10 λίνκς και μετά φτού και άπο την αρχή ξανά...

Πολλά άτομα επίσης διαχειρίζωνται τον λογαριασμό με κάποιον φίλο,και πληρώνανε μισά μισά τα έξοδα.Είναι δικαίωμα τους να το κάνουνε,και τώρα το rs τους το αναιρεί.

Συμφωνώ πώς τα 300 γίγα ήτανε πάρα πολλά,άλλα και τα 80 που είναι τώρα είναι ελάχιστα.Εγώ όταν πλήρωσα 12μηνο,είχει κάποιους συγκεκριμένους όρους πρίν πατήσω accept.25 γίγα για τις τελευταίες 5 μέρες.Άπο που και ως πού μου το κάνουνε εμένα με το έτσι θέλω 10 γίγα την ημέρα; θέλω να κατεβάσω τώρα κιόλας το james bond στο 360,και εγώ και το άλλο παιδί που έχουμε μαζί τον λογαριασμό τις τελευταίες 15 ημέρες.Με πιό δικαίωμα το rapidshare μου στερεί αυτήν την δυνατότητα,και πρέπει να περιμένουμε 2 μέρες μέχρι να το κατεβάσουμε και οι 2; Όταν πάτησα accept στην paypal,για άλλα πράγματα είχαμε συμφωνήσει...όταν τα πέρνανε ήτανε καλά;

Δημοσ.
Αν ανεβάζεις αρχεία με το Rapidshare Manager, μπορείς να ανεβάσεις μέχρι 2GB αρχείο.

Ευχαριστώ, δεν το ήξερα.

Δημοσ.
εγώ κατεβάζω αρκετά παιχνίδια + του ότι δέν παίζω μόνος μου στο xbox,έχω και άλλα άτομα στο σπίτι μου.άρα δέν έχει να κάνει με τον δικό μου ελεύθερο χρόνο...

επίσης κατεβάζω και 3-4 HD ταινίες για μένα,και αρκετές DVDrip και HD για την αδερφή μου,πράγμα που δέν θα μπορώ να κάνω άπο δω και στο εξίς.

Δέν ξέρω κιόλας αν σου έχει τύχει να κατεβάζεις παιχνίδι για xbox 360,και ενώ έχεις χαλάσει 6 γίγα download,να σβηστούν τα υπόλοιπα 5 η και 10 λίνκς και μετά φτού και άπο την αρχή ξανά...

Πολλά άτομα επίσης διαχειρίζωνται τον λογαριασμό με κάποιον φίλο,και πληρώνανε μισά μισά τα έξοδα.Είναι δικαίωμα τους να το κάνουνε,και τώρα το rs τους το αναιρεί.

Συμφωνώ πώς τα 300 γίγα ήτανε πάρα πολλά,άλλα και τα 80 που είναι τώρα είναι ελάχιστα.Εγώ όταν πλήρωσα 12μηνο,είχει κάποιους συγκεκριμένους όρους πρίν πατήσω accept.25 γίγα για τις τελευταίες 5 μέρες.Άπο που και ως πού μου το κάνουνε εμένα με το έτσι θέλω 10 γίγα την ημέρα; θέλω να κατεβάσω τώρα κιόλας το james bond στο 360,και εγώ και το άλλο παιδί που έχουμε μαζί τον λογαριασμό τις τελευταίες 15 ημέρες.Με πιό δικαίωμα το rapidshare μου στερεί αυτήν την δυνατότητα,και πρέπει να περιμένουμε 2 μέρες μέχρι να το κατεβάσουμε και οι 2; Όταν πάτησα accept στην paypal,για άλλα πράγματα είχαμε συμφωνήσει...όταν τα πέρνανε ήτανε καλά;

Απόλυτα σωστός και καλό θα ήταν μάλιστα να τους σταλεί το κείμενο αυτό στα αγγλικά για να τους τρίξουμε λίγο τα δόντια και απο νομικής απόψεως...

Δημοσ.

Επειδη κι εγω μπερδυτηκα (ου γαρ ερχεται μονο ...που λεει και ο φιλτατος paredwse) εγω που εχω λογαριασμο premium πριν τις αλλαγες υπαγομαι στο παλιο καθεστως μεχρι να ληξει τον 8/2009 ????

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν αφού λήξει η υπάρχουσα συνδρομή.

Διευκρινίζει το rapidshare ότι οι αλλαγές θα ισχύσουν για νέες συνδρομές και για την επέκταση συνδρομών.

Με την ευκαιρεία, στο filefactory υπήρχε επιλογή για 2ετή συνδρομή με περίπου 64ευρώ (άρα 2.6 ευρώ τον μήνα), αλλά δεν βρίσκω πλέον αυτή την επιλογή.

Δημοσ.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν αφού λήξει η υπάρχουσα συνδρομή.

Διευκρινίζει το rapidshare ότι οι αλλαγές θα ισχύσουν για νέες συνδρομές και για την επέκταση συνδρομών.

Με την ευκαιρεία, στο filefactory υπήρχε επιλογή για 2ετή συνδρομή με περίπου 64ευρώ (άρα 2.6 ευρώ τον μήνα), αλλά δεν βρίσκω πλέον αυτή την επιλογή.

Ευχαριστω πολυ. Τιμια αλλαγη.

Δημοσ.

Έλα ρε εντάξει, αφού τις κάνουν τις αλλαγές για νέα account ή για επέκταση παλιών σημαίνει ότι οποιοσδήποτε κάνει νέο λογαριασμό το γνωρίζει. Απλά θα πάρουν τα αρχ@#$ μου αν νομίζουν ότι θα ξαναπάρουν λεφτά απο μένα. Δηλαδή που αποσκοπούν, στο να έχουμε δύο λογαριασμούς για να μπορέσουμε να έχουμε ενα ικανοποιητικό αριθμό GB για κατέβασμα? Και αφού πέσαν τα όρια γιατι δεν πέσαν λίγο και οι τιμές? Free user και πάλι free. Άλλες 28 μέρες χαράς μου μείναν...

Δημοσ.

Και αν το κάνει στο 0,1gb την ημέρα καλά θα κάνει και μαγκιά της έτσι δεν είναι?

Δουλευόμαστε ρε παιδιά μεταξύ μας? Πληρώνεις για 100 σου δίνουν 20 και θα του πω μαγκιά τους?.

PavelX ο λόγος για τον οποίο δεν φεύγουμε είναι γιατί στους υπάρχοντες συνδομητές δεν ισχύει ο περιορισμός των 2,6gb όταν με το καλό τελιώσει και χρειαστεί να την αναναιώσω αν μου ζητήσουν 30ευρώ για το6μηνο για 80gb τον μήνα, δεν υπάρχει περίπτωση να τους τα δώσω.

Σύμφωνα πάντως με την δική σου λογική η εταιρεία έχει δικαίωμα να σου κάνει ότι θέλει με την παροχή που σου προσφέρει.

Πληρώνεις για 24mbps και δεν πειράζει να στο μειώσει στο 4 αρκεί να μην κατέβει κάτω απο 1 γιατί και με 1 κάνεις την δουλειά σου!

Και ξέρεις και κάτι άλλο εγώ μπορεί να γουστάρω να κατεβάζω 5 παιχνίδια την ημέρα και να τα βλέπω να κάθονται θα κάτσω να δωσω λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνω τα 50gb μου? Ότι γουστάρω θα τα κάνω, πληρωμένα δεν είναι?

Αυτά! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου Καλημέρα σε όλους! :-)

Δημοσ.

offtopic

Για αυτό αφήσαμε τις επιχειρήσεις να κάνουν ότι γουστάρουνε και τώρα η παγκώσμια οικονομία πάει κατά δ....ου.

Πάντως καλό είναι να μην αποφεύγουμε τη συζήτηση και ας βρίσκουμε αντίθετες γνώμες αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη τότε θα υπήρχε πρόβλημα . Η ουσία της συζήτησης είναι να πείσεις τον άλλον να καταλάβει ή να σε πέισει ο άλλος . Και αν έχεις έλλειψη επιχειρημάτων δεν σβήνεις post και pm γιατί αυτό ενισχύει περισσότερο το δίκιο του άλλου .. Αυτά .!

Δημοσ.
Έλα ρε εντάξει, αφού τις κάνουν τις αλλαγές για νέα account ή για επέκταση παλιών σημαίνει ότι οποιοσδήποτε κάνει νέο λογαριασμό το γνωρίζει.

Το θέμα είναι ότι ναι μέν μας έδωσαν 10 γίγα την μέρα,(και όχι 50 άνα 5 μέρες,εγώ πχ έχω να κατεβάσω 4 μέρες,γιατί να μην έχω 40 γίγα και έχω 10; ) άλλα οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ χαμηλές,και το διαβάζω σε όλα τα φόρουμ αυτό.Εγώ χθές και σήμερα επιχείρησα να κατεβάσω 4 αρχεία και πήγαινα με 10 - 15 - 20 και 50 kbps....απλά τραγικό.

Μόνο να τα παίρνουνε ξέρουνε,να κάνουνε κάμοια αναβάθμιση δέν ξέρουνε.Δέν γίνεται να έχεις πρίν 5 μήνες 50 χρήστες με τον ίδιο server,και τώρα με 80 να έχεις πάλι τον ίδιο,χρειάζεται κάποια αναβάθμιση,άλλα στα @@ τους αυτοί.

Αν δέν είχανε άπο την αρχή σκοπό να κάνουνε την αναβάθμιση,ας κλείνανε τις εγραφές τότε,είναι πολύ απλό.;)

ΥΓ.δέν φταίνε αυτοί,εμείς φταίμε που πέσαμε σαν τα πρόβατα όλοι μας πάνω τους,ανεβάζαμε μόνο rapidshare,τα warezάδικα δουλεύανε μόνο με rapidshare,και δέν στηρίξαμε και άλλoυς servers για να υπάρχει ο ανταγωνισμός.Το μονοπώλειο αυτά έχει δυστηχώς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...