prigipa_m Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μην είστε υπερβολικοί. 10GB φτάνουν και περισσεύουν. Σταματήστε να κάνετε σαν γκόμενες. Καταρχάς μην κάνεις χαρακτηρισμούς..Και κατα δεύτερον υπάρχουν χρήστες που κατεβάζουν Games,Ταινίες,Ταινίες HD,TV Σειρές (Ελληνικές και Ξένες),VideoClips,Mp3s,Videos και η μείωση της τάξης του 73% είναι πάρα πολύ..!!!Αν θέλουν τέτοια μείωση τότε μιλάμε για αναπροσαρμογή και της τιμής του μήνα του 3μηνου του 6μηνου και τους έτους..!!!Απλά.....
talisman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω γιατι ανακινουν αλλο θεμα Παντως η τελευταια ανακοινωση τους ειναι η παρακατω RapidShare will not control Uploads October 26, 2008 160 million files have already been uploaded to RapidShare. A number that proves, that the world depends on moving important data from A to B. A number that also proves, that RapidShare with its fast and easy services also addresses users that are no computer nerds. RapidShare is the first technology worldwide that made sending big files so easy, so fast and so secure. The files can be stored as long as needed and can be recalled from anywhere in the world, they are strictly confidential and can only be accessed by the user that originally loaded them up, or alternatively can be distributed among thousands of people quickly and easily. With a couple of billion page impressions per day we know, that we as a leader will have to pave the way for this new technology. We are aware of the fact that we therefore have big responsibility. If, for example, it had been regulated by law to control all copies before the first photo copier was invented, it is very likely that these machines would have never hit the market. That's why we are doing everything to enable this new technology - which is still very young, but already inspires millions of people every day - to be part of our future and make life more comfortable. The security of personal data is very important to us, especially in these times. That's the reason why we will not spy out the files that our clients faithfully upload onto RapidShare, not now nor in future. We are against upload control and guarantee you that your files are safe with us and will not be opened by anyone else than yourself, unless you distribute the download link. RapidShare, of course, is against the distribution of illegal files and as soon as we are informed about illegal distribution, we delete these files and put them on a filter. But the general control of uploads is out of the question for us, because we think that especially in these times data privacy comes first.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 MasterMj εχεις δικιο λεγοντας οτι εχει κα8ε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο και λεγοντας επισης οτι δν ειναι μια δημοσια υπηρεσια συμπονιας...Εγω σε αυτο που αντιτε8ηκα δν ειναι τοσο στις αλλαγες που εκανε το rapidshare αν 8ελουμε βρισκουμε λυσεις με αλλες υπηρεσιες του ειδους...Εγω αντιτε8ηκα στο οτι,ας μ επιτραπει η εκφραση,τους εδωσες δικιο για τις αλλαγες που ισως να μην ειναι συμφερουσες προς εμας τους καταναλωτες με βαση τους κλεμμενους τζαμπε λογαριασμους...Και γω ειμαι κατα αυτων γιατι ο εγωισμος μ πληγωνεται ξεροντας οτι εγω πληρωνω και αυτοι επειδη κατεχουν γνωση που εγω δεν κατεχω η δεν 8ελω να χρησιμοποιησω,χρησιμοποιουν την ιδια υπηρεσια for free..Το 8εμα ειναι οτι εδω περα να αγοραζουμε μια υπηρεσια που να καλυπτει τις οποιες αναγκες 8ελουμε να καλυψει πληρωνοντας την με τον καλυτερο δυνατο τροπο... Εννοειτε πως μιλαμε φιλικα...Δεν βρισκω λογο να μιλησουμε εχ8ρικα... EDIT Κανεις που να ξερει τι 8α κανω με την ταχυτητα?
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 MasterMj εχεις δικιο λεγοντας οτι εχει κα8ε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο και λεγοντας επισης οτι δν ειναι μια δημοσια υπηρεσια συμπονιας...Εγω σε αυτο που αντιτε8ηκα δν ειναι τοσο στις αλλαγες που εκανε το rapidshare αν 8ελουμε βρισκουμε λυσεις με αλλες υπηρεσιες του ειδους...Εγω αντιτε8ηκα στο οτι,ας μ επιτραπει η εκφραση,τους εδωσες δικιο για τις αλλαγες που ισως να μην ειναι συμφερουσες προς εμας τους καταναλωτες με βαση τους κλεμμενους τζαμπε λογαριασμους...Και γω ειμαι κατα αυτων γιατι ο εγωισμος μ πληγωνεται ξεροντας οτι εγω πληρωνω και αυτοι επειδη κατεχουν γνωση που εγω δεν κατεχω η δεν 8ελω να χρησιμοποιησω,χρησιμοποιουν την ιδια υπηρεσια for free..Το 8εμα ειναι οτι εδω περα να αγοραζουμε μια υπηρεσια που να καλυπτει τις οποιες αναγκες 8ελουμε να καλυψει πληρωνοντας την με τον καλυτερο δυνατο τροπο... Εννοειτε πως μιλαμε φιλικα...Δεν βρισκω λογο να μιλησουμε εχ8ρικα... EDIT Κανεις που να ξερει τι 8α κανω με την ταχυτητα? Ναι κατάλαβα τι εννοείς και το νοιώθω και για τον εαυτό μου αυτό, μην ανησυχείς, το αναγνωρίζω [δεν γίνεται θέμα για αυτό]. Τι γίνεται όμως στην ουσία: Η rapidshare.com, έχει χώρους, πράματα μέχρι ένα σημείο, λέω δεν ξέρω, υποπτεύομαι ότι το πάει το θέμα πολύ στο επίσημο. Δηλαδή, να έχει κάποιους Standard πελάτες που πληρώνουν καλά και να έχει κάποια πολύ μικρά βοηθήματα για τους FREE Users. Δηλαδή, από ότι υποπτεύομαι, θα αρχίσουν οι καταστάσεις στο rapidshare.com, να είναι ποιο Secure [κάτι στο οποίο, είμαι υπέρ εγώ προσωπικά, αν κάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον [από ότι βλέπω]. Αυτό σημαίνει ότι, μετά από κάποια χρόνια, [με βάση λογικής συνέπειας], θα θέλουν πολλοί περισσότεροι να είναι στην rapidshare.com και μάλιστα χρηματικά. Αν βρει ποτέ κάποιος [για τότε λέω], κάποιο Account στο ίντερνετ, ας έρθει να ξαναμιλήσουμε εδώ. Όπως πολλά προγράμματα πλέον, είναι για τα καλά κλειδωμένα [από πολύ ειδικούς χειριστές – από μεγάλα μυαλά] και δεν τα ξεκλειδώνει τίποτε. Είμαι σίγουρος ότι, πολλοί νομίζουν πως, μια ζωή θα υπάρχει το Free account. Όχι, δεν πρόκειται να ισχύσει κάτι τέτοιο. Πέρα από τις πρώτες σειρές που σου έγραψα και σου λέω ότι, σε καταλαβαίνω και το νιώθω και εγώ αυτό που λες γιατί και εγώ έχω πληρωμένο account και μάλιστα είναι Extended για 90 μέρες, σου έφτιαξα μια εικόνα για να σου πω ότι, ακόμη και επίτηδες μπορεί να το κάνουν αυτό. Για να κρατήσουν standard καταστάσεις κάτι που όπως και σου προείπα, εμένα μου αρέσει κάτι τέτοιο [αν συμβεί]. Ξέρετε ρε παιδιά κάτι ; Η rapidshare.com, δεν είναι χαζή, είναι πόσα άτομα πίσω από αυτή την σελίδα [που την φτιάχνουν και αυτοί που την έχουν]. Λέτε να έχει τόσο κουτό μυαλό που να διώχνει τους πελάτες της ; Όχι, απλά, μάλλον έχει αλλάξει πολιτική [και αν είναι αυτό που σκέπτομαι, εγώ το υποστηρίζω αυτό που πάει να κάνει]. Σου έφτιαξα μια εικόνα, για να καταλάβεις ότι, είναι μια περίπτωση που πάνε να συμβούν αυτά που σου λέω.
cm620et Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αλλά για όνομα του Θεού σταματήστε να γκρινιάζετε σαν γκόμενες. Εσένα δηλαδή το θέμα σου σε ένα θέμα που έχει ανοίξει για το rapid είναι να μας πείς να μην ασχολούμαστε και να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε σαν γκόμενες? Αυτή είναι η ουσιά του θέματος? Πάντως αν ζητήσει το rapid 30€ το 6μηνο σε νέους συνδρομητές ή υπάρχοντες για να κατεβάζουν 2,6gb την ημέρα με όριο τα 80gb τον μήνα θα έλεγα τι θα μαζέψει αντί για συνδρομητές. Η όλη πάντως χαζομάρα είναι ότι δεν υπάρχει ίσης δυναμικής ανταγωνιστής του rapid και για αυτό κάνει ότι γουστάρει!
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή επειδή "πληρώνεις" πρέπει να σου κάνει και ***** ο άλλος; Πληρώνεις και σου προσφέρει μια υπηρεσία δεν του τα χαρίζεις, παίζεις με τους όρους του. Αν δεν θέλεις, κατέβαζε ως Free User. Και αν δεν σου αρέσει, μπορείς να πας αλλού. Και αν "μετακομίσουν" όλοι σε Megaupload και τα σχετικά, θέλω να δω πόσο ευχαριστημένοι θα είστε όταν πιάνετε το πολύ 100kb/sec. Όσο για τα παιχνίδια και τις ταινίες, δηλαδή εσύ κατεβάζεις κάθε μέρα 5 παιχνίδια και τα παίζεις κι όλας; Πόσες ώρες έχει η μέρα σου; Θέλω να δω πόσοι από εσάς που λέτε "θα πάω αλλού" θα κάνετε τουμπεκί μόλις "δοκιμάσετε" άλλες υπηρεσίες. Μην είστε υπερβολικοί. 10GB φτάνουν και περισσεύουν. Σταματήστε να κάνετε σαν γκόμενες. Τώρα είδα το δικό σου reply. Θα πω ένα πράμα μόνο και δεν με ενοχλεί καν, τι θα πουν οι υπόλοιποι, γιατί φυσικά, ο καθένας έχει την άποψή του. Σωστός ! Με έχεις καλύψει, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δεν λέμε ότι θα πάμε αλλού επειδή η υπηρεσία είναι κακή σε θέμα ταχύτητας και περιεχομένου . Αλλά επειδη πια τα λεφτά μας δεν πιάνουν τοπο. Και αυτό που γίνεται με κάποιους εδώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω . ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕ ! αλλά έχει βρει ανταπόκριση σε κάτι ανεγκέφαλους που υποκίπτουν στον στυγνό υπερκαταναλωτισμό και τους κάνει οτι θέλει και οι ίδιοι την υποστηρίζουν και από πάνω . Δηλαδή θέλει πολύ σκέψη ρε pavelx να καταλάβεις ότι αυτό το κάνει και μόνο για να βγάλει περισσότερο κέρδος ? Οι ταχύτητες σε εμένα προσωπικά δεν εμφανίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα . Και όσον αφορά τα 10gb που δεν είναι 10 είναι 2.6/day σε καμία περίπτωση δεν βολεύουν . Τη στιγμή που είχα εγώ 50gb διαθέσιμα με περιορίζει στα σχεδον τίποτα 2.6 και θα την χειροκροτήσω κιόλας ? Δεν ξέρω τώρα ποιος είναι η γκόμενα γιατί όσο την "πιέζεις" τόσο περισσότερο σε γουστάρει. Εν κατακλείδι επειδή πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε και λίγο εφόσον προσφέρεις κάπου χρήματα ο δέκτης , η επιχείρηση κλπ , οφείλει να σε σέβεται πλήρως . !
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δεν λέμε ότι θα πάμε αλλού επειδή η υπηρεσία είναι κακή σε θέμα ταχύτητας και περιεχομένου . Αλλά επειδη πια τα λεφτά μας δεν πιάνουν τοπο. Και αυτό που γίνεται με κάποιους εδώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω . ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕ ! αλλά έχει βρει ανταπόκριση σε κάτι ανεγκέφαλους που υποκίπτουν στον στυγνό υπερκαταναλωτισμό και τους κάνει οτι θέλει και οι ίδιοι την υποστηρίζουν και από πάνω . Δηλαδή θέλει πολύ σκέψη ρε pavelx να καταλάβεις ότι αυτό το κάνει και μόνο για να βγάλει περισσότερο κέρδος ? Οι ταχύτητες σε εμένα προσωπικά δεν εμφανίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα . Και όσον αφορά τα 10gb που δεν είναι 10 είναι 2.6/day σε καμία περίπτωση δεν βολεύουν . Τη στιγμή που είχα εγώ 50gb διαθέσιμα με περιορίζει στα σχεδον τίποτα 2.6 και θα την χειροκροτήσω κιόλας ? Δεν ξέρω τώρα ποιος είναι η γκόμενα γιατί όσο την "πιέζεις" τόσο περισσότερο σε γουστάρει. Εν κατακλείδι επειδή πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε και λίγο εφόσον προσφέρεις κάπου χρήματα ο δέκτης , η επιχείρηση κλπ , οφείλει να σε σέβεται πλήρως . ! Ότι θα πω παρακάτω, το παίρνω πάνω μου. Παιδιά, δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει τώρα με αυτές τις απαντήσεις και υπόσχομαι ότι, δεν πρόκειται να συνεχίσω κάτι από αυτά που ακούω και να ανάψω ακόμη περισσότερο την κατάσταση εδώ. Πολλοί από εμάς που διαφωνούμε με τους υπόλοιπους, ουσιαστικά με βάση αυτά που έχεις γράψει φίλτατε, μου σου πω πως μας ονομάζεις, άσχετα αν δεν το έχεις γραπτό στο κείμενό σου. Δεν είναι κανένας χαζός για να μην καταλάβει. Αυτό λοιπόν που έχω να πω και να κλείσω οριστικά από την μεριά μου το θέμα, είναι ένα πράμα, δεν θα πάρω σοβαρά αυτά που είπες στο reply σου. Είναι τόσο απλό. Δεν έρχομαι σε κόντρα λέγοντας αυτό, όμως, πρέπει να καταλάβετε ότι, κάτι πρέπει να γράψουμε κι εμείς, σε τέτοιου είδους σχόλια – υπονοούμε. PEACE – RELAX φίλοι μου. Δεν σας γράφω αυτά που λέω εδώ από κακία η ότι, προσπαθώ να μαλώσω με κάποιον. Έλεος ! Έχεις αφήσει πολύ υπονοούμενο στο reply σου και γνωρίζω πολύ καλά, αν και δεν είναι γραπτό μέσα, ότι, αναφέρεσαι πάρα πολύ σε μένα. Δεν με πειράζει, τι να κάνω, δεν μπορώ να κάνω και κάτι. Δεν βαριέσαι αδερφέ. Προσωπικά, κλειδώνω εδώ το θέμα για μένα μόνο και την χειρότερη λέξη να δω γραμμένη, υπόσχομαι ότι, δεν θα απαντήσω. Η υπόσχεσή μου είναι εδώ, γραπτή, την βλέπουν όλοι, οπότε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά.. ''κλείδωσα'' Υ.Γ. Μην μπείτε στον κόπο για προσωπικά μηνύματα, εκτός και αν είναι από κάποιον διαχειριστή η και συντονιστή. Τα υπόλοιπα, απλά, θα διαγραφούν.
cm620et Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αν δηλαδή ο provider που σας παρέχει internet σας πει ότι αντί για 24mbps η ταχύτητα σου θα μειωθεί στα 4mbps χωρίς να αλλάξει η τιμή και αυτό στο ντούκου θα το περάσουμε? Σημασία έχει το τι κάνεις την υπηρεσία για την οποία έχει πληρώσει ή το αν παίρνει ότι πληρώνεις. Και με 4mbps μια χαρά κάνεις την δουλειά σου αντί να κατεβάζεις ένα μεγάλο αρχέιο σε 20 λεπτά θα το κάνεις σε 1,5 ώρα οπότε λογικά δεν παθαίνεις τίποτα, πλήρωνε όσα πλήρωνες για τα 24 και μην γκρινιάζεις για την μείωση!
PavelX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο επαναστάτες μου. Εύγε. Έτσι, συνεχίστε να φωνάζετε και να σηκώνετε τις γροθιές σας στον αέρα! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΠΑΜΕ! Παρ' όλη τη γκρίνια όμως την τελευταία μέρα όλοι κατεβάσατε από το rapidshare έτσι; Μα γιατί; Αφού είναι απατεώνες και το κάνουν για τα λεφτά! ΩΩ Θεέ μου! Τι κακό είναι τούτο! Σας διαφεύγει όμως η έννοια "ανταγωνισμός". Αν δεν σας αρέσει το rapidshare, πηγαίνετε κάπου αλλού. Γιατί δεν πάτε; Α ναι, έχετε ήδη account εκεί. Δηλαδή τα 30? που "θα χάσεις" αν δεν κατεβάσεις ξανά από το premium θα σε σώσουν; Οπότε "όσο έχω account κατεβάζω και μετά φεύγω. Έτσι δείχνω την αντίδρασή μου. Είναι ένας σύγχρονος Che." Τζάμπα μάγκες. Κάθε επιχείριση ΜΠΟΡΕΙ και ΕΧΕΙ το δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ θέλει με τους πελάτες της. Δεν βρίσκεσαι στο Ελληνικό δημόσιο. Αν θέλει μπορεί να ανεβάσει τη συνδρομή στα 100?. Μαγκιά της. Το αν εσύ όμως θα κάτσεις ή θα γίνεις συνδρομητής είναι άλλο θέμα. Αντί να γκρινιάζεις, σήκω και φύγε. Προς το παρόν όλοι μένετε. Μπράβο επανάσταση! Μπράβο αντίδραση! Α ναι, ξέχασα. Έχετε account ρε. Όσο για το παράδειγμα με τον ISP, αν σου κατεβάσει την ταχύτητα στα 4 πάλι μαγκιά του. Δηλαδή "αν δεν το περάσεις στο ντούκου" θα κλάψει η γάτα τους; Με την γκρίνια δεν θα κερδίσεις τίποτα. Σήκω και πήγαινε σε κάποιον ανταγωνιστή. Τότε μόνο "του δίνεις να καταλάβει του αλήτη". Προσωπικά έχω 1MBit και μου φτάνει και με το παραπάνω. Απαντήστε μου λίγο, τι κατεβάζετε και φτάνετε τα 2GB τη μέρα;
yoloris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο επαναστάτες μου. Εύγε. Έτσι, συνεχίστε να φωνάζετε και να σηκώνετε τις γροθιές σας στον αέρα! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΠΑΜΕ! Παρ' όλη τη γκρίνια όμως την τελευταία μέρα όλοι κατεβάσατε από το rapidshare έτσι; Μα γιατί; Αφού είναι απατεώνες και το κάνουν για τα λεφτά! ΩΩ Θεέ μου! Τι κακό είναι τούτο! Σας διαφεύγει όμως η έννοια "ανταγωνισμός". Αν δεν σας αρέσει το rapidshare, πηγαίνετε κάπου αλλού. Γιατί δεν πάτε; Α ναι, έχετε ήδη account εκεί. Δηλαδή τα 30? που "θα χάσεις" αν δεν κατεβάσεις ξανά από το premium θα σε σώσουν; Οπότε "όσο έχω account κατεβάζω και μετά φεύγω. Έτσι δείχνω την αντίδρασή μου. Είναι ένας σύγχρονος Che." Τζάμπα μάγκες. Κάθε επιχείριση ΜΠΟΡΕΙ και ΕΧΕΙ το δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ θέλει με τους πελάτες της. Δεν βρίσκεσαι στο Ελληνικό δημόσιο. Αν θέλει μπορεί να ανεβάσει τη συνδρομή στα 100?. Μαγκιά της. Το αν εσύ όμως θα κάτσεις ή θα γίνεις συνδρομητής είναι άλλο θέμα. Αντί να γκρινιάζεις, σήκω και φύγε. Προς το παρόν όλοι μένετε. Μπράβο επανάσταση! Μπράβο αντίδραση! Α ναι, ξέχασα. Έχετε account ρε. Όσο για το παράδειγμα με τον ISP, αν σου κατεβάσει την ταχύτητα στα 4 πάλι μαγκιά του. Δηλαδή "αν δεν το περάσεις στο ντούκου" θα κλάψει η γάτα τους; Με την γκρίνια δεν θα κερδίσεις τίποτα. Σήκω και πήγαινε σε κάποιον ανταγωνιστή. Τότε μόνο "του δίνεις να καταλάβει του αλήτη". Προσωπικά έχω 1MBit και μου φτάνει και με το παραπάνω. Απαντήστε μου λίγο, τι κατεβάζετε και φτάνετε τα 2GB τη μέρα; Η απάντηση του prigipa_m νομίζω σε καλύπτει. Καταρχάς μην κάνεις χαρακτηρισμούς..Και κατα δεύτερον υπάρχουν χρήστες που κατεβάζουν Games,Ταινίες,Ταινίες HD,TV Σειρές (Ελληνικές και Ξένες),VideoClips,Mp3s,Videos και η μείωση της τάξης του 73% είναι πάρα πολύ..!!!Αν θέλουν τέτοια μείωση τότε μιλάμε για αναπροσαρμογή και της τιμής του μήνα του 3μηνου του 6μηνου και τους έτους..!!!Απλά...
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 παντως το να πληρωνετε rapidshare για ταινιες κλπ ειναι ...κουτο παρτε μια συνδρομη σε κανα newsgroup site και θα σας βγει πιο φτηνα και παντα σε full ταχητητα
PavelX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή κατεβάζετε 2 ταινίες την ημέρα (και τις βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε ένα παιχνίδι (και το τερματίζετε - την ίδια μέρα) κατεβάζετε μια δισκογραφία (και την ακούτε - την ίδια μέρα) κατεβάζετε 20 videoclips (και τα βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε 5 επεισόδια από σειρές (και τα βλέπετε την ίδια μέρα), κατεβάζετε 2 τσόντες (και τις βλέπετε την ίδια μέρα). Θέλω και εγώ 40 ώρες στη μέρα μου. ΤΩΡΑ.
S2Katana Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Συνοπτικά, πόσα GB δικαιούμαστε ανά μέρα και μήνα?
MasterMj Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο επαναστάτες μου. Εύγε. Έτσι, συνεχίστε να φωνάζετε και να σηκώνετε τις γροθιές σας στον αέρα! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΠΑΜΕ! Παρ' όλη τη γκρίνια όμως την τελευταία μέρα όλοι κατεβάσατε από το rapidshare έτσι; Μα γιατί; Αφού είναι απατεώνες και το κάνουν για τα λεφτά! ΩΩ Θεέ μου! Τι κακό είναι τούτο! Σας διαφεύγει όμως η έννοια "ανταγωνισμός". Αν δεν σας αρέσει το rapidshare, πηγαίνετε κάπου αλλού. Γιατί δεν πάτε; Α ναι, έχετε ήδη account εκεί. Δηλαδή τα 30? που "θα χάσεις" αν δεν κατεβάσεις ξανά από το premium θα σε σώσουν; Οπότε "όσο έχω account κατεβάζω και μετά φεύγω. Έτσι δείχνω την αντίδρασή μου. Είναι ένας σύγχρονος Che." Τζάμπα μάγκες. Κάθε επιχείριση ΜΠΟΡΕΙ και ΕΧΕΙ το δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ θέλει με τους πελάτες της. Δεν βρίσκεσαι στο Ελληνικό δημόσιο. Αν θέλει μπορεί να ανεβάσει τη συνδρομή στα 100?. Μαγκιά της. Το αν εσύ όμως θα κάτσεις ή θα γίνεις συνδρομητής είναι άλλο θέμα. Αντί να γκρινιάζεις, σήκω και φύγε. Προς το παρόν όλοι μένετε. Μπράβο επανάσταση! Μπράβο αντίδραση! Α ναι, ξέχασα. Έχετε account ρε. Όσο για το παράδειγμα με τον ISP, αν σου κατεβάσει την ταχύτητα στα 4 πάλι μαγκιά του. Δηλαδή "αν δεν το περάσεις στο ντούκου" θα κλάψει η γάτα τους; Με την γκρίνια δεν θα κερδίσεις τίποτα. Σήκω και πήγαινε σε κάποιον ανταγωνιστή. Τότε μόνο "του δίνεις να καταλάβει του αλήτη". Προσωπικά έχω 1MBit και μου φτάνει και με το παραπάνω. Απαντήστε μου λίγο, τι κατεβάζετε και φτάνετε τα 2GB τη μέρα; Εύγε Χρυσόστομε Ομολογώ ότι έχω κάνει μια μεγάλη στραβή. Έχω πει ότι, κλειδώνω το θέμα εδώ και έκανα ένα reply για τον φίλο που απλά, έχει απόλυτο δίκαιο και πάνω στο ζεστό του κείμενο επανέλαβα. Οπότε, μπορείτε άνετα να με γιουχάρετε για αυτό το πράμα. Πως μου ξέφυγε ρε γμτο. Επειδή δεν μπορώ να ακυρώσω το reply μου, έτσι υποχρεώνομαι να αυτογιουχαριστώ. Ρίχνω και μια μεγάλη ευθύνη για αυτό που μου συνέβη, στο control panel καθώς, θα μπορούσα άνετα να έχω την επιλογή της διαγραφής του reply μου, αν αυτό ήταν αναγκαίο. Γιατί τώρα, αφήνω πάτημα σε πολλούς με αυτό που έχω κάνει αλλά ξέρετε κάτι τελικά ; Στα ρχ… μου. Ναι η χαζομάρα μου: Δεν λέμε ότι θα πάμε αλλού επειδή η υπηρεσία είναι κακή σε θέμα ταχύτητας και περιεχομένου . Αλλά επειδη πια τα λεφτά μας δεν πιάνουν τοπο. Και αυτό που γίνεται με κάποιους εδώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω . ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕ ! αλλά έχει βρει ανταπόκριση σε κάτι ανεγκέφαλους που υποκίπτουν στον στυγνό υπερκαταναλωτισμό και τους κάνει οτι θέλει και οι ίδιοι την υποστηρίζουν και από πάνω . Δηλαδή θέλει πολύ σκέψη ρε pavelx να καταλάβεις ότι αυτό το κάνει και μόνο για να βγάλει περισσότερο κέρδος ? Οι ταχύτητες σε εμένα προσωπικά δεν εμφανίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα . Και όσον αφορά τα 10gb που δεν είναι 10 είναι 2.6/day σε καμία περίπτωση δεν βολεύουν . Τη στιγμή που είχα εγώ 50gb διαθέσιμα με περιορίζει στα σχεδον τίποτα 2.6 και θα την χειροκροτήσω κιόλας ? Δεν ξέρω τώρα ποιος είναι η γκόμενα γιατί όσο την "πιέζεις" τόσο περισσότερο σε γουστάρει. Εν κατακλείδι επειδή πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε και λίγο εφόσον προσφέρεις κάπου χρήματα ο δέκτης , η επιχείρηση κλπ , οφείλει να σε σέβεται πλήρως . ! Ότι θα πω παρακάτω, το παίρνω πάνω μου. Παιδιά, δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει τώρα με αυτές τις απαντήσεις και υπόσχομαι ότι, δεν πρόκειται να συνεχίσω κάτι από αυτά που ακούω και να ανάψω ακόμη περισσότερο την κατάσταση εδώ. Πολλοί από εμάς που διαφωνούμε με τους υπόλοιπους, ουσιαστικά με βάση αυτά που έχεις γράψει φίλτατε, μου σου πω πως μας ονομάζεις, άσχετα αν δεν το έχεις γραπτό στο κείμενό σου. Δεν είναι κανένας χαζός για να μην καταλάβει. Αυτό λοιπόν που έχω να πω και να κλείσω οριστικά από την μεριά μου το θέμα, είναι ένα πράμα, δεν θα πάρω σοβαρά αυτά που είπες στο reply σου. Είναι τόσο απλό. Δεν έρχομαι σε κόντρα λέγοντας αυτό, όμως, πρέπει να καταλάβετε ότι, κάτι πρέπει να γράψουμε κι εμείς, σε τέτοιου είδους σχόλια – υπονοούμε. PEACE – RELAX φίλοι μου. Δεν σας γράφω αυτά που λέω εδώ από κακία η ότι, προσπαθώ να μαλώσω με κάποιον. Έλεος ! Έχεις αφήσει πολύ υπονοούμενο στο reply σου και γνωρίζω πολύ καλά, αν και δεν είναι γραπτό μέσα, ότι, αναφέρεσαι πάρα πολύ σε μένα. Δεν με πειράζει, τι να κάνω, δεν μπορώ να κάνω και κάτι. Δεν βαριέσαι αδερφέ. Προσωπικά, κλειδώνω εδώ το θέμα για μένα μόνο και την χειρότερη λέξη να δω γραμμένη, υπόσχομαι ότι, δεν θα απαντήσω. Η υπόσχεσή μου είναι εδώ, γραπτή, την βλέπουν όλοι, οπότε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά.. ''κλείδωσα'' Υ.Γ. Μην μπείτε στον κόπο για προσωπικά μηνύματα, εκτός και αν είναι από κάποιον διαχειριστή η και συντονιστή. Τα υπόλοιπα, απλά, θα διαγραφούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.