Προς το περιεχόμενο

Νεα Rapidshare αλλαγη

talisman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή μεχρι να τελειώσει η συνδρομή μας θα μπορόυμε να κατεβα΄ζουμε όπως πριν με όριο των 50gb για μια εβδομάδα?

Οπότε κρατάμε την συνδρομή μας μεχρι τότε και μετά πάμε αλλού προς Megashare μεριά.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή επειδή "πληρώνεις" πρέπει να σου κάνει και ***** ο άλλος; Πληρώνεις και σου προσφέρει μια υπηρεσία δεν του τα χαρίζεις, παίζεις με τους όρους του. Αν δεν θέλεις, κατέβαζε ως Free User. Και αν δεν σου αρέσει, μπορείς να πας αλλού. Και αν "μετακομίσουν" όλοι σε Megaupload και τα σχετικά, θέλω να δω πόσο ευχαριστημένοι θα είστε όταν πιάνετε το πολύ 100kb/sec.

Όσο για τα παιχνίδια και τις ταινίες, δηλαδή εσύ κατεβάζεις κάθε μέρα 5 παιχνίδια και τα παίζεις κι όλας; Πόσες ώρες έχει η μέρα σου;

Θέλω να δω πόσοι από εσάς που λέτε "θα πάω αλλού" θα κάνετε τουμπεκί μόλις "δοκιμάσετε" άλλες υπηρεσίες.

Μην είστε υπερβολικοί. 10GB φτάνουν και περισσεύουν. Σταματήστε να κάνετε σαν γκόμενες.

Δημοσ.

Nαι είναι 80GB το μήνα. Ίσως να είναι επειδή το βλέπω διαφορετικά, αλλά νόμιζα πως είχε περάσει η εποχή του //download/internet όπως έγραψε ο liopyr. Δηλαδή τι να πώ. Αν όλοι σας, όλοι μέρα και κάθε μέρα βλέπετε ταινίες και παίζετε παιχνίδια, έχετε κάθε δίκιο να γκρινιάζετε :P

Δημοσ.

Εμενα μου βγαζει οτι μεχρι να ληξει ο λογαριασμος μου θα εχω 10gb την ημερα.

"You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 16.11.2008. It is 20 days remaining"

Δημοσ.

Καλά είναι 80gb αλλά έχεις κάποιο άγχος τι να κατεβάσεις και τι όχι μην φτάσεις στο όριο...

Αν μπορέι ας μου απαντήσει κάποιος:

όποιος ε'ίναι ήδη συνδρομητης έχει όριο 80gb το μήνα η όταν λήξει η συνδρομή του και ανανεώσει θα έχει αυτο το περιορισμό?

Δημοσ.
Δηλαδή επειδή "πληρώνεις" πρέπει να σου κάνει και ***** ο άλλος; Πληρώνεις και σου προσφέρει μια υπηρεσία δεν του τα χαρίζεις, παίζεις με τους όρους του. Αν δεν θέλεις, κατέβαζε ως Free User. Και αν δεν σου αρέσει, μπορείς να πας αλλού. Και αν "μετακομίσουν" όλοι σε Megaupload και τα σχετικά, θέλω να δω πόσο ευχαριστημένοι θα είστε όταν πιάνετε το πολύ 100kb/sec.

Όσο για τα παιχνίδια και τις ταινίες, δηλαδή εσύ κατεβάζεις κάθε μέρα 5 παιχνίδια και τα παίζεις κι όλας; Πόσες ώρες έχει η μέρα σου;

Θέλω να δω πόσοι από εσάς που λέτε "θα πάω αλλού" θα κάνετε τουμπεκί μόλις "δοκιμάσετε" άλλες υπηρεσίες.

Μην είστε υπερβολικοί. 10GB φτάνουν και περισσεύουν. Σταματήστε να κάνετε σαν γκόμενες.

Έκανες έρευνα και έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σηκώσουν τον κόσμο του Rapidshare;

Τελικά είναι 10 την ημέρα ή 80 το μήνα;

Δεν έχω λογαριασμό rapidshare,ούτε σε κάποιο άλλο,και ούτε πρόκειται.

Δημοσ.
Έκανες έρευνα και έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σηκώσουν τον κόσμο του Rapidshare;

Time will tell :)

Δημοσ.
Εμενα μου βγαζει οτι μεχρι να ληξει ο λογαριασμος μου θα εχω 10gb την ημερα.

"You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 16.11.2008. It is 20 days remaining"

Κι εμένα το ίδιο, με διαφορά στο days remaining. Δεν αναφέρεται πουθενά για xx Gb traffic per month.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μόνο τα 10gb την ημέρα αλλα και το νταβατζιλίκη του rapidshare με το έτσι θέλω να σου μειώνει το όριο επειδή έτσι του κάπνισε ή με το επειχήρημα του να μην ανεβάσει τις συνδρομές.

Αν ήθελε να είναι δίκαιο θα σου έλεγε ότι απο την επόμενη φορά που θα αναναιώσεις την συνδρομή σου θα κατέβεις απο τα 10 στα 2,7gb ανα ημέρα και όχι να σου κάνει την αλλαγή αφού έχεις προπληρώσει το 6μηνο 12μηνο κτλ.

Και στην τελική έχει αρχίσει να μουν την σπάει η τραμπάλα του rapidshare με τις χωρητικότες απο 25 σε 50 μετά σε 10 για λίγο καιρό μετά στα 50 τώρα πάλι στο 10 τσουρέκια πια.

Πάντως αν λές ότι 10gb σου φτάνουν ίσως να σου φτάνουν και τα 2,5gb την επόμενη φορά που θα αποφασίσει να μειώσει τις χωρητικότηtες το rapidshare χωρίς φυσικά να αλλάζει κάτι στην τιμή του.:-)

Δημοσ.

Καταρχήν, για όσους έχουν ήδη συνδρομή ισχύει το 10GB/μέρα μέχρι να λήξει η συνδρομή. Στον λογαριασμό μου π.χ. λέει:

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 22.01.2009. It is 87 days remaining.

Οπότε "για εσένα" που προπλήρωσες μια 6μηνη/12μηνη συνδρομή δεν αλλάζει τίποτα. Το ζήτημα είναι το "μετά".

Και όπως προείπα, αν δεν σας αρέσει η "τραμπάλα" ή το "νταβατζιλίκι" ή "κάποιος-άλλος-έξυπνος-χαρακτηρισμός" μπορείτε κάλλιστα να προτιμήσετε κάποια άλλη υπηρεσία.

Αλλά για όνομα του Θεού σταματήστε να γκρινιάζετε σαν γκόμενες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το θέμα και προσωπικά, δεν με ενοχλεί.

Αυτό που έχω να πω είναι το εξής και είμαι σαφέστατος.

Γνωρίζουμε όλοι ότι, μέχρι και κάτι χρόνια πριν, κατέβαζε στάμπα κωδικούς ο καθένας για να μην πληρώνει rapidshare.com. Είναι έτσι η δεν είναι ; Η αλήθεια είναι πως, έτσι είναι. Κατέβαζε τσάμπα ο καθένας ενώ ο άλλος έχει μια επιχείρηση και βγάζει χρήμα από κει. Καλά μέχρι εδώ ;

Το ερώτημά μου είναι το εξής, αν ήταν τσάμπα το κατέβασμα, θα έλεγε ο καθένας εδώ, ακριβώς αυτά που λέει και τώρα η θα το σκεπτόταν ;

Δεν τα βάζω με σας παιδιά και φυσικά θέλουμε να κοιτάμε το συμφέρον μας [εννοείται αυτό] όμως, δεν πάει, όποτε μας κάτσει καλή, δεν μιλάμε και όποτε είναι κάτι που δεν μας κάθεται καλά, αμέσως παράπονα και διάφορες εκφράσεις.

Όχι βρε παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι λάθος, μια φορά εγώ πιστεύω ότι, δεν πάει έτσι.

Έχω κι εγώ πληρωμένο account, το τελευταίο χαρακτηριστικά είναι Extended για 90 μέρες.

Αυτά από μένα και σκεφθείτε μόνο ένα πράμα, μπορεί εσείς να ήσασταν η rapidshare.com.

Προσωπικά, θα συνεχίσω με Extended και στο μέλλον. Δηλαδή, όχι ότι υποστηρίζω το ότι κάνει η rapidshare.com αλλά, γνώριζαν και αυτοί από την rapid ότι, χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο, κατέβαζαν τζαμπέ από τα accounts που έβρισκαν στο ίντερνετ.

Δείτε το λίγο αλλιώς και θα καταλάβετε γιατί τα λέω αυτό.

Εννοείται ότι, δεν με πληρώνει καμία rapid για να λέω αυτά τα θετικά στο σύνολό τους σχόλια. Βλέπω όμως πως έχει η πραγματικότητα και έτσι, καμιά φορά λες, καλά κάνουν και κάνουν ότι κάνουν [για την rapid μιλάω].

Δημοσ.

ΜasterMj δν ειναι βασιμα αυτα που λες...Το οτι καποιοι εχουν/ειχαν τζαμπε λογαριασμο δν δινει κανενα δικαιωμα η δν μπορει να δικαιολογησει τις πραξεις αυτες...Δηλαδη ποια ειναι η λογικη?Εχετε καποιοι τζαμπα λογαριασμους αρα και γω κανω τετοιες αλλαγες για να την πληρωσουν τα premium μελη...?Τελος παντων 8εωρω την αποψη πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα...

Μετα απο τις ανακοινωσεις του rapidshare επεσε αυτοματα και η ταχυτητα σε μενα με την οποια κατεβαζω...Παντα επιανα ελαχιστο 1200 και μεγιστο 1600 τωρα δν ειμαι ουτε καν στα 800...Ενω το modem κλειδωνει στα 16mbps...Φταιει το rapidshare η κατι επα8ε η γραμμη μου??

Δημοσ.
ΜasterMj δν ειναι βασιμα αυτα που λες...Το οτι καποιοι εχουν/ειχαν τζαμπε λογαριασμο δν δινει κανενα δικαιωμα η δν μπορει να δικαιολογησει τις πραξεις αυτες...Δηλαδη ποια ειναι η λογικη?Εχετε καποιοι τζαμπα λογαριασμους αρα και γω κανω τετοιες αλλαγες για να την πληρωσουν τα premium μελη...?Τελος παντων 8εωρω την αποψη πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα...

Μετα απο τις ανακοινωσεις του rapidshare επεσε αυτοματα και η ταχυτητα σε μενα με την οποια κατεβαζω...Παντα επιανα ελαχιστο 1200 και μεγιστο 1600 τωρα δν ειμαι ουτε καν στα 800...Ενω το modem κλειδωνει στα 16mbps...Φταιει το rapidshare η κατι επα8ε η γραμμη μου??

Φίλε, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά, εγώ διαφωνώ με το σκεπτικό δεν μου έκατσε αρχίζω να πετάω καντήλια [λέμε τώρα]. Δεν είπα ότι, είμαι μέσα στο θέμα, ίσως ξανακοιτούσες αυτά που έγραψα. Εγώ αυτό που έκανα, ήταν μια γενική άποψη των καταστάσεων και τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Καλά κάνετε και παραπονιέστε, δεν είμαι εναντίων τέτοιων ανθρώπων.

Είπα όμως τα εξής, να βλέπουμε και λίγο συνολικά την φάση. Τώρα εγώ, είμαι η τελευταία τρύπα που θα έχω λόγω να μιλήσω για αυτό, όμως, αυτά που είχα να πω τα είπα και όποιος θέλει, πίστεψε με, θα καταλάβει που το πάω.

Λυπάμαι για αυτό, μου έδωσες την εντύπωση ότι, δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς έχω γράψει στο συνολικό του κειμένου μου.

Αναφέρεσαι σε δικαιώματα, τι λες που δεν έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιες πράξεις.

Έχει και παρα έχει [κατά την άποψή μου]. Σου λέει, ρε φίλε, δεν σε πίεσα να αγοράσεις account από μένα, αυτοί είναι οι κανόνες μου και δεν πιάνω τον καθένα να του λέω, έλα να πάρεις από την εταιρία μου account για να κάνεις αυτά που θες.

Μην μπερδεύετε μια εταιρία με δημόσια συμπόνια.

Δεν μπορώ να πω περισσότερα για να καταλάβεις εσύ η κάποιος άλλος.

Προσωπικά, σου μιλάω εντελώς φιλικά [δεν ξέρω για σένα].

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...