Προς το περιεχόμενο

Νεα Rapidshare αλλαγη

talisman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει κανεις να προτεινει κατι ενναλακτικο ?

Ισως newsgroups ?

Υπαρχουν πολλα και καλα αυτη την στιγμη αλλα αγνοουνται απο τα ελληνικα φορουμ.Ισως μετα απο αυτο που εκανε το rapid ισως ασχοληθουν.Μegaupload,netload,Megashares

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τι λεμε εμεις, αλλα τι θα πουν τα μεγαλα warez sites, γιατι αν ειναι να συνεχισουν να ανεβαζουν σε rs, τι να το κανεις μετα εσυ το newsdemon.com για παραδειγμα?

Δημοσ.
το θεμα δεν ειναι τι λεμε εμεις, αλλα τι θα πουν τα μεγαλα warez sites, γιατι αν ειναι να συνεχισουν να ανεβαζουν σε rs, τι να το κανεις μετα εσυ το newsdemon.com για παραδειγμα?

Σωστός....

Δημοσ.
Login: xxxxxx Expiration date: Wed, 21. Jan 2009 Traffic left: 7 454 MB (+45 GB)

RapidPoints: 13266 Server time: 26.10.2008 02:45:53 Used storage: 2 005 MB

RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 50.00 GB Files: 87

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 21.01.2009. It is 87 days remaining.

Θα το φάνε το μαύρισμα στις "εκλογές" μου φαίνεται... Και είμαι και 2,5 χρόνια πελάτης....

Δημοσ.
Θα το φάνε το μαύρισμα στις "εκλογές" μου φαίνεται... Και

είμαι και 2,5 χρόνια πελάτης....

XAXAXAXA μου αρέσει πολύ αυτό. αρχικά ήταν για 14 μέρες, μετά έγινε 80 και τώρα 87

καλύτερα να βάλουν από το 2010 :P να δώσουν αρκετό χρόνο προσαρμογής :-D

Δημοσ.
XAXAXAXA μου αρέσει πολύ αυτό. αρχικά ήταν για 14 μέρες, μετά έγινε 80 και τώρα 87

καλύτερα να βάλουν από το 2010 :P να δώσουν αρκετό χρόνο προσαρμογής :-D

Του λέει 87 μέρες γιατί τότε λήγει η τρέχουσα συνδρομή του.

Δημοσ.
Του λέει 87 μέρες γιατί τότε λήγει η τρέχουσα συνδρομή του.

α ok. νόμιζα ότι κάτι άλλαξε επειδή ο αριθμός ήταν αυξανόμενος :P

άρα κανονικά θα είστε όλοι μέχρι να λήξει η συνδρομή σας. τότε γιατί φωνάζετε? απλά μετά δεν συνεχίζεται...

Δημοσ.
Τι ακριβώς κατεβάζετε ώστε να χρειάζεστε πάνω από 10GB την ημέρα, κάθε μέρα;

το leeching είναι άπειρο....:P

Δημοσ.

τα warezάδικα λένε εδώ και καιρό Megashares,πρώτα ανεβαίνουνε όλα τα αρχεία σε Megashare λίνκς,(ταινίες - xbox) και μετά σε Rapidshare.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...