ababapanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εγώ βασίλη λέω, είναι καιρός να αφήσουμε τα downloads και να μπούμε για κάνα xboxlive
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Επειδή ο proxy με κόβει και δε μπορώ να μπω rapidshare.com μπορεί κάποιος να δώσει το email που έχει το rapid για κράξιμο; Τώρα που χω φορτώσει, γιατί μέχρι το βράδυ θα ηρεμήσω...
Bougas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εγώ βασίλη λέω, είναι καιρός να αφήσουμε τα downloads και να μπούμε για κάνα xboxlive εγώ δέν βγαίνω και ποτέ antonl [email protected]
o_magazatoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τρεις ταινιούλες τη μέρα με premium R.S.,όλο και κανα ftp θα παίζει,λίγο torrent,άντε και jDownloader,βγήκε το leecherιό. Τι τραβάμε και μεις οι downloaders (να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερες εκφράσεις).
kx5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλό θα ήταν να μεταφερθεί το θέμα στις ειδήσεις. Από εμένα bye bye rapidshare Κωλοφαρδία γιατί ετοιμαζόμουν να ανανεώσω τη συνδρομή μου με εξάμηνο πακέτο. Ευτυχώς με πρόλαβαν επιστροφή στα torrent.
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 μπήκα τωρα και μου λέει αυτο Traffic left + traffic remaining: 9 964 MB + 55 GB You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008 2:41:58 μμ. It is 14 days remaining.
cm620et Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 μπήκα τωρα και μου λέει αυτο Traffic left + traffic remaining: 9 964 MB + 55 GB You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008 2:41:58 μμ. It is 14 days remaining. Και σε εμένα έβγαλε κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι θα μείνει αυτή η αλλαγή γιατί ένας Θεός ξέρει ήδη πόσα e-mail έχουν πάρει με σιχτίρια. Εγώ πάντως του έστειλα ένα πρωί πρωί και τους είπα ότι αφού αποφάσησαν να μειώσουν το traffic share κατά 80% ας μου στείλουν και εμένα πίσω το 80% απο τα χρήματα που του πλήρωσα!
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Και σε εμένα έβγαλε κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι θα μείνει αυτή η αλλαγή γιατί ένας Θεός ξέρει ήδη πόσα e-mail έχουν πάρει με σιχτίρια. Εγώ πάντως του έστειλα ένα πρωί πρωί και τους είπα ότι αφού αποφάσησαν να μειώσουν το traffic share κατά 80% ας μου στείλουν και εμένα πίσω το 80% απο τα χρήματα που του πλήρωσα! και εγώ αυτο τους είπα!!! χαχαχα!! πρέπει να έγιναν λίγο ρομπα....
cm620et Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 και εγώ αυτο τους είπα!!! χαχαχα!! πρέπει να έγιναν λίγο ρομπα.... \ Μου αρέσει που το επειχήρημα τους ήταν ... "ετσι ώστε να αποφύγουμε να ανεβάσουμε τις τιμές", καλά πάνε καλά οι άνθρωποι ? Ωραία λογική, επειδή πουλήσαμε σαν τρελοί, σας μειώνουμε την ποιότητα της υπηρεσίας για να μην σας αυξήοσυμε την τιμή! Που τα μαθαίνουν όλα αυτά άραγε? http://www.kaoconsulting.com/wp-content/uploads/2007/10/dummiescover_lg.jpg
lordeco Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τους εστειλα και εγω mail, οτι αν δεν επανελθουν εκει που ηταν οταν γραφτηκα, δεν ανανεωνω ξανα την συνδρομη μου.
lambra1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 http://www.petitiononline.com/RSchange/petition-sign.html Παιδιία εδώ μαζεύουμε υπογραφές για επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς.
talisman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τελικα μετα απο μια μερα βγαινουν καποια ασφαλη συμπερασματα οπως Οποιος μεχρι χθες ειχε συνδρομη εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιει 10 GB/μερα μεχρι την ληξη της.Αν τα περασει του τραβαει απο το TrafficShare, αν δεν εχει τον κοβει μεχρι την αλλη μερα.Αν τωρα δεν χρησιμοποιησει τιποτα την αλλη μερα δεν μεταφερονται τα 10 GB και εχει και παλι 10 GB. Εκεινο που δεν εχουμε δει ειναι τι θα γινει αν κανει extend την Premium Account Αν καποιος απο χθες εχει κανει να μας πει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.