antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εγραψες 300GB/month => 80GB/month που ειναι σωστο.Το λαθος ειναι 50GB/day => 10GB/day αφου οπως βλεπεις αυτοι γραφουν 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month Για να τα χουμε όλα μαζί: the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing. The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte. Απ αυτό καταλαβαίνω πως: - το μήνα το max πλεόν είναι 80GB (συμφωνούμε) - το μέγιστο μέγεθος που μπορείς να δεις ότι έχεις διαθέσιμο προς d/l οποιαδήποτε μέρα είναι 10GB αντί για 50GB* που ήταν μέχρι χθες. Τώρα κάτι τέτοιο δε θα παίζει. Θα χεις κάθε μέρα 10GB ασχέτως του αν/τι κατέβασες χθες (εφόσον φυσικά δεν έχεις υπερβεί τα 80GB/μήνα). Όπως είπα χθες είχα διαθέσιμα ~40000ΜB. Τώρα έχω 9981ΜΒ έχοντας κατεβάσει περίπου 20MB. Εννοείται πως αν για 8 μέρες κατεβάζεις 10GB, τις υπόλοιπες 22-23 δε θα κατεβάσεις τίποτα. *: Αυτό συνέβαινε αν τις 4 προηγούμενες μέρες δεν έχεις κατεβάσει τίποτα, οπότε το "υπόλοιπο" αυτό αύξανε το διαθέσιμα προς d/l MB. Τώρα πλέον θα έχεις κάθε μέρα 10GB ασχέτως του αν/τι κατέβασες τις προηγούμενες (εφόσον φυσικά δεν έχεις ξεπεράσει τα 80GB/μήνα).
alex2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ή δεν ξέρω καλά αγγλικά ή μόνο εγώ διάβασα όλη την είδηση The changes only apply to new Premium Account and extension. Running Accounts are not affected. Βέβαια αυτό έρχεται σε αντίθεση όταν κάνω Login στο account μου και βλέπω πως κι εγώ έχω 9981MB left, ενώ χθες είχα 40+... Προσέξτε την μαγική λέξη "....and extension". Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως τα μόνα account που δεν επηρεάζονται είναι αυτά που δεν έχουν επεκταθεί ποτέ. Και εγώ βλέπω αλλαγή στο account μου μάλλον επειδή έχω κάνει extension 2-3 φορές στο παρελθόν. Μας τα έχουν πρήξει με αυτές τις αλλαγές πια. Δεν παίρνουν μία τελική απόφαση να τελειώνουμε? Να αποφασίσουμε και εμείς μία και καλή αν αξίζει να τους πληρώνουμε
talisman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για να τα χουμε όλα μαζί: Απ αυτό καταλαβαίνω πως: - το μήνα το max πλεόν είναι 80GB (συμφωνούμε) - το μέγιστο μέγεθος που μπορείς να δεις ότι έχεις διαθέσιμο προς d/l οποιαδήποτε μέρα είναι 10GB αντί για 50GB* που ήταν μέχρι χθες. Τώρα κάτι τέτοιο δε θα παίζει. Θα χεις κάθε μέρα 10GB ασχέτως του αν/τι κατέβασες χθες (εφόσον φυσικά δεν έχεις υπερβεί τα 80GB/μήνα). Όπως είπα χθες είχα διαθέσιμα ~40000ΜB. Τώρα έχω 9981ΜΒ έχοντας κατεβάσει περίπου 20MB. Εννοείται πως αν για 8 μέρες κατεβάζεις 10GB, τις υπόλοιπες 22-23 δε θα κατεβάσεις τίποτα. *: Αυτό συνέβαινε αν τις 4 προηγούμενες μέρες δεν έχεις κατεβάσει τίποτα, οπότε το "υπόλοιπο" αυτό αύξανε το διαθέσιμα προς d/l MB. Τώρα πλέον θα έχεις κάθε μέρα 10GB ασχέτως του αν/τι κατέβασες τις προηγούμενες (εφόσον φυσικά δεν έχεις ξεπεράσει τα 80GB/μήνα). Απο την σελιδα τους υποσημειωση A premiumaccount enables you to download 2.66 Gigabyte per day, thatʼs 2.660.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 10 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 2.66 gigabyte the following day.
karlesg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Επειδη εχετε μπερδευτει... Τα ορια ειναι 2.66 gb/ημερα και αθροιστικα αν δεν τα χρησιμοποιησεις ολα την μια μερα, γινονται μεχρι το πολυ 10 gb συνολικα... Αν μια μερα ξεπερασεις τα 2,6 GB αρχιζει και αφερει απο το trafficshare... αυτο ΔΕΝ ανανεωνεται... Μολις εξαντληθει καποια στιγμη αυτο πρεπει να πληρωσεις για να αποκτησεις επιπλεον trafficshare... αυτα τα ωραια συμβαινουν με το ραπιντ που αν δεν αλλαξει τακτικη θα παει ακλαφτο
talisman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Επειδη εχετε μπερδευτει... Τα ορια ειναι 2.66 gb/ημερα και αθροιστικα αν δεν τα χρησιμοποιησεις ολα την μια μερα, γινονται μεχρι το πολυ 10 gb συνολικα... Αν μια μερα ξεπερασεις τα 2,6 GB αρχιζει και αφερει απο το trafficshare... αυτο ΔΕΝ ανανεωνεται... Μολις εξαντληθει καποια στιγμη αυτο πρεπει να πληρωσεις για να αποκτησεις επιπλεον trafficshare... αυτα τα ωραια συμβαινουν με το ραπιντ που αν δεν αλλαξει τακτικη θα παει ακλαφτο Εχεις δικιο .Και τωρα παμε στην τελευταια ανακοινωση τους που ειναι και η πιο πονηρη που ειναι κατι σαν ογκοχρεωση GB (πηγαινεται στην σελιδα του trafficshare του λογαριασμου σας ) και αγοραστε GB.Και επειδη ειναι πονοψυχoι μας χαριζουν 50GB που μας πηραν πριν λιγο 50 Gigabytes for Free October 23, 2008 To give every premium user the chance to try out the new side of traffic share right away, we have granted everyone 50 gigabytes extra. Go and see yourself how easy it is to expand your download limit with TrafficShare. You can check out your account status by logging into your premium zone.
pan34 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 οταν θα τουs φυγει κοσμοs πολυs -γιατι θα τουs φυγει θα αναθεωρησουν.Τοrrents for ever!
karlesg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μα γιαυτο το εκαναν ετσι... εδωσαν 50 gb αρχικα για να μην φανει αμεσα η αλλαγη... θα αρχισει να τραβαει απο εκει κι εσυ δε θα παιρνεις χαμπαρι... σε λιγο καιρο που θα τελειωσουν αυτα σε καποιον που κατεβαζει μεγαλα αρχεια "ψυχαγωγιας" και θελησει μια μερα να παιξει ενα καινουριο παιχνιδι... εκει θα πρεπει να περιμενεις 3 ΜΕΡΕΣ! ΝΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ για να σου ερθει!!!
giorgosa5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 δεν πανε να γα@@@@ουνε λεω εγω. εγω επειδη τους εχω παρει χαμπαρι ανανεωνω καθε μηνα και τωρα που θα ληξει θα το κοψω και θα κατεβαζω σαν free user. ετσι και αλλιως με τετοιο χερι που εχουν αρχιση και βαζουν παντου σε λιγο δεν θα βρισκουμε να κατεβασουμε τιποτα παρα ελαχιστα. εγω βλεπω να κοβω και την adsl.
talisman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μα γιαυτο το εκαναν ετσι... εδωσαν 50 gb αρχικα για να μην φανει αμεσα η αλλαγη... θα αρχισει να τραβαει απο εκει κι εσυ δε θα παιρνεις χαμπαρι... σε λιγο καιρο που θα τελειωσουν αυτα σε καποιον που κατεβαζει μεγαλα αρχεια "ψυχαγωγιας" και θελησει μια μερα να παιξει ενα καινουριο παιχνιδι... εκει θα πρεπει να περιμενεις 3 ΜΕΡΕΣ! ΝΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ για να σου ερθει!!! Μην φοβασε υπαρχουν και αλλοι servers που τα βρισκεις
CyberCr33p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος που έκανε χρήση 300GB το μήνα δηλαδή περίπου 1mbps εάν κατέβαζε με σταθερή ταχύτητα για 1 μήνα τους κοστίζει σε bandwidth γύρω στα 3-4 ευρώ. Εάν υπολογίσεις το hardware, το ρεύμα και το rackspace τότε από το συγκεκριμένο πελάτη σίγουρα έχαναν αρκετά, οπότε ήταν θέμα χρόνου πότε θα κάνουν αυτή την αλλαγή.
MasterX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συνηθως ότι αλλαγές κανουν προς το χειρότερο, τις αναθεωρουν μετα απο λιγο διαστημα....
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 κανεις μη ξαναπληρωσει βραδακι με cryptload σαν free user και κατεβαζεις ανετα
prigipa_m Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ακριβώς γίνεται περιληπτικά..? Thanks εκ των προτέρων...
Bougas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ακριβώς γίνεται περιληπτικά..?Thanks εκ των προτέρων... Αντί για 300 γίγα το μήνα,10 γίγα τη μέρα,τώρα θα έχεις 80 γίγα τον μήνα,δηλαδή 2,47 την ημέρα.Και θα μπορείς να μαζέψεις traffic left μέχρι 10 γίγα αντί για 50 που είχες πρίν.(δηλαδή να μην κατεβάσεις τίποτα για ....4 μέρες). Μόλις συμπληρώσεις τα 80 γίγα το μήνα,άπο εκεί και πέρα άμα θέλεις να κατεβάσεις έχεις trafficshare,(ογκοχρέωση) και πληρώνεις έξτρα για αυτό με τις τιμές που αναφέρω παρακάτω. 100 γίγα = 10 ευρώ 500 γίγα = 45 ευρώ 2500 γίγα = 200 ευρώ. Δηλαδή με λίγα λόγια για τα 300 γίγα που είχες πρίν το μήνα,θέλεις τα 7 ευρώ το μήνα για τον λογαριασμό σου για 80 γίγα τώρα,και για τα υπόλοιπα 220 θέλεις 22 ευρώ να πληρώσεις σε trafficshare....(αν θέλεις βέβαια). 100 γίγα = 10 ευρώ. Πρίν είχες 3600 γίγα το χρόνο,με μια συνδρομή των 54 ευρώ.Τώρα με τα ίδια λεφτά (54 ευρώ) σου προσφέρουν μόνο 960 γίγα,και για άπο κεί και πέρα για ότι άλλο θέλεις να κατεβάσεις πληρώνεις έξτρα...με εξωφρενικές τιμές.Δηλαδή με λίγα λόγια τώρα για τα 3600 γίγα,θέλεις μια ετήσια συνδρομή των 54 ευρώ,(960 γίγα) και για να υπόλοιπα 2640 που είχες πρίν,πρέπει να αγοράσεις trafficshare των 2500 γίγα έξτρα,που κοστίζει όπως έγραψα και παραπάνω 200 ευρώ.... Με λίγα λόγια μπαίνεις εδώ: http://www.megashares.com και κάνεις παιχνίδι με megashares τώρα.μας κούρασαν οι κύριοι,τα λεφτάκια μας και αλλού,να οικονομίσει και κάνας άλλος τώρα. Edit: Επίσης όσοι χρήστες δέν είναι premium users και δέν πληρώνουν η δέν έχουν collector account,και θέλουν να ανεβάσουνε ένα αρχείο,αυτό θα διαγράφεται μετά άπο 10 downloads
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.