o_magazatoras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Έχεις βιβλιοθήκη για τους σκληρούς; Μα καλά, πόσους 500άρηδες έχεις μαζέψει; /offtopic Ευτυχώς για σένα που δεν με γνώρισες ακόμη. Τις προάλες ήρθε κάποιο φιλαράκι άρτι απολυθέν και κάλυψε τις απώλειες της θητείας του. Σύνολο 4.5tb...
aiantas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 χμμμ, και εγώ κάπου εκεί παίζω... 8+ τέρα. Με 12 2,5"(οι περισσότεροι 250 και 320, χωρίς να λοίπουν και 2 500άρηδες) και ΑΡΚΕΤΟΥΣ 3,5"(από 500 και πάνω...) μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...lol Από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος...
o_magazatoras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ηθικόν δίδαγμα λοιπόν: To μεγαλύτερο back-up είναι το trade.
talisman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καινούρια αλλαγή. Από σήμερα το κατέβασμα στις ώρες Ελλάδας 3 το βράδυ έως 11 το πρωί, θα χρεώνεται στο 1/10. Δηλαδή κατεβάζεις 25GB και χρεώνεσαι 2,5. Επίσης το αποθηκευμένο υπόλοιπο αυξάνεται απο 12GB σε 15. Το θεωρούν σαν τεστ βέβαια και μπορεί να το ακυρώσουν όποτε θέλουν. Πολύ καλό, με βολεύουν αυτές οι ώρες, αλλά δεν έχω τι να κατεβάσω πλέον... Και μου έχει φύγει κι εκείνο το "τώρα που το βρήκαμε, ας το κατεβάσουμε, μπορεί να χρειαστεί". Δηλαδη αμα πλακωσει εκεινη την ωρα ολος ο κοσμος δεν το βλεπω να το κρατανε πολυ
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τον Rapidshare Uploader? Μέχρι πριν λίγες μέρες χρησιμοποιούσα μια έκδοση που είχα κατεβάσει πριν 1+ χρόνο μια και μου δούλευε χωρίς προβλήματα. Το θέμα είναι ότι εχτές που πήγα να ανεβάσω, δεν ανέβαζε. Κατέβασα λοιπόν την τελευταία έκδοση, η οποία ανεβάζει κανονικά και χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι όποτε πάω να κάνω login για να ανεβάζω στο premium λογαριασμό μου, βγάζει μήνυμα λάθους "erroneous login". Αυτό είτε κάνω copy/paste τα στοιχεία από το e-mail που μου είχε έρθει στην ενεργοποίηση του λογαριασμού, είτε περνάω τα στοιχεία με το χέρι. Στη σελίδα του λογαριασμού μου, έχω πρόσβαση κανονικά με αυτά τα στοιχεία. Έκδοση Rapidshare Uploader 1.999
terminator_X Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τον Rapidshare Uploader? Μέχρι πριν λίγες μέρες χρησιμοποιούσα μια έκδοση που είχα κατεβάσει πριν 1+ χρόνο μια και μου δούλευε χωρίς προβλήματα. Το θέμα είναι ότι εχτές που πήγα να ανεβάσω, δεν ανέβαζε. Κατέβασα λοιπόν την τελευταία έκδοση, η οποία ανεβάζει κανονικά και χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι όποτε πάω να κάνω login για να ανεβάζω στο premium λογαριασμό μου, βγάζει μήνυμα λάθους "erroneous login". Αυτό είτε κάνω copy/paste τα στοιχεία από το e-mail που μου είχε έρθει στην ενεργοποίηση του λογαριασμού, είτε περνάω τα στοιχεία με το χέρι. Στη σελίδα του λογαριασμού μου, έχω πρόσβαση κανονικά με αυτά τα στοιχεία. Έκδοση Rapidshare Uploader 1.999 κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...
ababapanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 αυτη η προσφορα για το ενα δεκατο των downloads μετα τις 3 το βραδυ , για ποσο ακομα θα ειναι? ξερουμε?
ahristos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 αυτη η προσφορα για το ενα δεκατο των downloads μετα τις 3 το βραδυ , για ποσο ακομα θα ειναι? ξερουμε? Μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο. Μετά, όπως γράφει στο site τους, ή θα το καταργήσουν ή θα μειώσουν τις ώρες ή θα αλλάξουν το ποσοστό χρέωσης.
ahristos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Στο news του site τα λέει όλα http://rapidshare.com/news.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.