GIANNISPATRA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ε ναι τα έχουμε πει . Αλλά άλλο είναι το θέμα το φλέβαρη δεν καταλαβαίνω τι θα εξετάσουν ? Αν μπορεί να παραμείνει το καινούργιο μέτρο μέχρι δηλαδή 12gb? ? ή αν προχωρήσουν σε καινούργιες αλλαγές ? Που το πιο πιθανό αυτό είναι γιατί σιγά σιγά δεν νομίζω να έχουν τα αναμενώμενα αποτελέσματα αγόρας account ..
elteo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 πω ρε φούστη μου άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν ....όλο αλλαγές προς το χειρότερο...
talisman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Η τελευταια ανακοινωση τους σημερα δεν λεει κατι για την αλλαγη των οριων αλλα κανει δυσκολη την ζωη των Free που χρησιμοποιουν προγραμματα οπως το jdownloader,Cryptload RapidShare blocked malicious third party programs February 22, 2009 Today our system was flooded by activities that turned out to be the result of a third-party program which has not been identified yet. Of course we are glad to see that our service inspires programmers to write software especially for other RapidShare customers. However, in some cases such software can cause unintended problems to our servers. This especially likes to happen with software used by thousands of users. In this case we have been forced to ban IP addresses that appear to be using the program in question. So if you have been unable to connect to the RapidShare homepage today, you probably have used that program. The IP ban will be removed after 30 minutes, but will be applied again instantly if the harmful activities continue. Please do not use the program again. At this point we would like to underline our warnings about third-party software that asks you to enter your RapidShare login information. Although most such programs might be safe and useful tools for uploading, downloading or managing your files comfortably, they can also easily steal your password and send it to the program's developer. Please be aware of this risk whenever you are asked to provide your RapidShare account information. RapidShare will not compensate for damages in any way caused to you by using such programs.
antreaslam Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 χθες δε μπορούσα να κατεβάσω ούτε με ccf, ούτε με idm...Για να δούμε σήμερα.... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** σήμερα έβγαλε νέα ανακοίνωση, και τα διόρθωσε όλα...κανονικά οι μανατζερς...
newfather Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 να μην το χρησιμοποιούν δηλ. οι premium?
nickarmy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 κλησε και ανηξε το μοντεμ σιγα μην περιμενω 30λ
elteo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Xαλαρά! Ενα restart και είσαι οκ. Το μόνο μείον η σχετικά χαμηλή ταχύτητα.
koulouri Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη αυτο που λεγανε οτι θα το ξανασκεφτουν το Φεβρουαριο αν θα μεινει το 2.66GB Η αν θα ξαναγυρισουν στα 10GB τελος.. αποφασισαν μαλλον.. ελπιζω σιγα σιγα να αρχισουν να ανεβαινουν ολα σε megaupload H netload για να την κανουμε ολοι σιγα σιγα απο το rapidshare
mihalakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 να την κανουμε απο rapidshare, αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πραγματα που τα βρισκεις μονο σε ραπιντ...κυριως αρχεια που ειναι ηλικιωμενα... επισης μου αρεσει που η ραπιδσερ εβγαλε ανακοινωση για οσους χρησιμοποιουν ''πειρατικα'' προγραμματα για να κατεβαζουν τα ''πειρατικα'' της αρχεια δωρεαν....τι ειρωνια....
ahristos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καινούρια αλλαγή. Από σήμερα το κατέβασμα στις ώρες Ελλάδας 3 το βράδυ έως 11 το πρωί, θα χρεώνεται στο 1/10. Δηλαδή κατεβάζεις 25GB και χρεώνεσαι 2,5. Επίσης το αποθηκευμένο υπόλοιπο αυξάνεται απο 12GB σε 15. Το θεωρούν σαν τεστ βέβαια και μπορεί να το ακυρώσουν όποτε θέλουν. Πολύ καλό, με βολεύουν αυτές οι ώρες, αλλά δεν έχω τι να κατεβάσω πλέον... Και μου έχει φύγει κι εκείνο το "τώρα που το βρήκαμε, ας το κατεβάσουμε, μπορεί να χρειαστεί".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καινούρια αλλαγή. Από σήμερα το κατέβασμα στις ώρες Ελλάδας 3 το βράδυ έως 11 το πρωί, θα χρεώνεται στο 1/10. Δηλαδή κατεβάζεις 25GB και χρεώνεσαι 2,5. Επίσης το αποθηκευμένο υπόλοιπο αυξάνεται απο 12GB σε 15. Το θεωρούν σαν τεστ βέβαια και μπορεί να το ακυρώσουν όποτε θέλουν. Μια χαρά αλλαγή. Τουλάχιστον αρχίζουμε να επανερχόμαστε σιγά-σιγά σε παλιότερες (καλές) εποχές. [...]Πολύ καλό, με βολεύουν αυτές οι ώρες, αλλά δεν έχω τι να κατεβάσω πλέον... Και μου έχει φύγει κι εκείνο το "τώρα που το βρήκαμε, ας το κατεβάσουμε, μπορεί να χρειαστεί". Εμένα γιατί δεν μου έχει φύγει ακόμη ρε γαμώτο;...
o_magazatoras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ...Εμένα γιατί δεν μου έχει φύγει ακόμη ρε γαμώτο;... Ουφφφ,ευτυχώς είμαστε πολλοί (ακόμη...). Πήρα μια Billy (για τους σκληρούς...) απ' το IKEA και τελειώνει όπου νάναι.Μάλλον θα σταματήσω αυτoύς με θήκη και θα τους αποθηκεύω χύμα,πιάνουν λιγώτερο χώρο.Πρέπει ν' αλλάξω και τους τελευταίους 500άρηδες με tbικούς (πιά),θα μας βγάλει καμια πενταετία μέχρι να ψάχνουμε πάλι χώρο.
Narayan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ουφφφ,ευτυχώς είμαστε πολλοί (ακόμη...). Πήρα μια Billy (για τους σκληρούς...) απ' το IKEA και τελειώνει όπου νάναι.Μάλλον θα σταματήσω αυτoύς με θήκη και θα τους αποθηκεύω χύμα,πιάνουν λιγώτερο χώρο.Πρέπει ν' αλλάξω και τους τελευταίους 500άρηδες με tbικούς (πιά),θα μας βγάλει καμια πενταετία μέχρι να ψάχνουμε πάλι χώρο. Έχεις βιβλιοθήκη για τους σκληρούς; Μα καλά, πόσους 500άρηδες έχεις μαζέψει; /offtopic
tatos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καινούρια αλλαγή. Από σήμερα το κατέβασμα στις ώρες Ελλάδας 3 το βράδυ έως 11 το πρωί, θα χρεώνεται στο 1/10. Δηλαδή κατεβάζεις 25GB και χρεώνεσαι 2,5. Επίσης το αποθηκευμένο υπόλοιπο αυξάνεται απο 12GB σε 15. Το θεωρούν σαν τεστ βέβαια και μπορεί να το ακυρώσουν όποτε θέλουν. Πολύ καλό, με βολεύουν αυτές οι ώρες, αλλά δεν έχω τι να κατεβάσω πλέον... Και μου έχει φύγει κι εκείνο το "τώρα που το βρήκαμε, ας το κατεβάσουμε, μπορεί να χρειαστεί". Πανω που πιστευα οτι κανει μαγικα το download manager που εχω....απο πρωι πρωι εχω βαλει να κατεβαινουν στο συνολο 20G αλλα κανω refresh στο account μου και μου εβγαζε οτι εχω ακομα "απειρα" να κατεβασω......αλλα τελικα ειναι η αλλαγη που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.