pc_admin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 τερμα για μενα το premium account .τα 2.6 gb ειναι κοροιδια ,αν και μεχρι τωρα σπανια εφτανα στο οριο ,αλλα τωρα καποιες μερες σιγουρα θα υπαρξει προβλημα .Να πληρωνουμε και να μην μπορουμε να κατεβασουμε ? ε οχι ! Ξαναγυρναω στα torrents .Να δειτε ποσους πελατες θα χασουν ετσι.Σιγουρα πανω απο 50% Οσο για ανταγωνιστες υπαρχουν και καποιοι εχουν αρχισει να ξεχωριζουν, βλ. netload .
maik356 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 απιστευτη αλλαγη...... ειναι απαραδεκτοι...!!! καιρος για τορεντς...και ασ φαω και δυο πατατες.. να δω τι θα κανουν τα site που δινουν λινκς rapidshare
StavrosD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 JDownloader. Κατεβάζεις (έστω και αργά) και χωρίς account
pc_admin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 H rapidshare με εχασε απο πελατη.Ειμουν premium member 2 χρονια . κατεληξα στο netload.in που οπως πως και το rapidshare ειναι πολυ δημοφιλες και βρισκεις οτι θελεις + το σπουδαιοτερο κατεβαζεις τα παντα χωρις οριο GB με full speed .
GIANNISPATRA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 όταν λες full speed το αναλύεις λίγο γιατί με ενδιαφέρει .. Δηλαδή πόση ταχύτητα maximum πιάνει το ένα αρχείο ? τερματίζει η σύνδεση σου με πολλά parts??
talisman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 όταν λες full speed το αναλύεις λίγο γιατί με ενδιαφέρει .. Δηλαδή πόση ταχύτητα maximum πιάνει το ένα αρχείο ? τερματίζει η σύνδεση σου με πολλά parts?? Αυτη την στιγμη που το χρησιμοποιω με ενα αρχειο 1.82MB/sec σε 24αρα γραμμη.Επιανα και 1.92 αλλα τελευταια ειναι πεσμενη λιγο η γραμμη μου
jimarass Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, στον ένα υπολογιστή μου μπορώ κανονικά να δίνω τo link στον explorer και πατώντας enter, o freedownload manager πιάνει το Link και το κατεβάζει. Στο laptop όμως, αν το κάνω αυτό, κατεβάζει μόνο 13κβ αρχείο στο 100%. Αυτό το κάνει ακόμα και χωρίς τη χρήση του download manager. Ο μόνος τρόπος να πετύχω πλήρες αρχείο είναι να δώσω το Link στο tab του browser όπου έχω κάνει login στο rapidshare. Εχετε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό? Έχω premium account και είμαι log in κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω import όλα τα links μονομιάς στον download manager, αφού αν το κάνω θα κατεβάσει όλα τα αρχείο με μέγεθος 13κβ!!!
pc_admin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 όταν λες full speed το αναλύεις λίγο γιατί με ενδιαφέρει .. Δηλαδή πόση ταχύτητα maximum πιάνει το ένα αρχείο ? τερματίζει η σύνδεση σου με πολλά parts?? ειτε 1 αρχειο μοναχα κατεβασω ειτε 10 η συνδεση μου τερματιζει απο το site netload.in "Premium users have no quota and a bandwith of 16.000 kbit/s"
PavelX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Κανένας άλλος να κλαφτεί τώρα που είναι και της μόδας;
talisman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, στον ένα υπολογιστή μου μπορώ κανονικά να δίνω τo link στον explorer και πατώντας enter, o freedownload manager πιάνει το Link και το κατεβάζει. Στο laptop όμως, αν το κάνω αυτό, κατεβάζει μόνο 13κβ αρχείο στο 100%. Αυτό το κάνει ακόμα και χωρίς τη χρήση του download manager. Ο μόνος τρόπος να πετύχω πλήρες αρχείο είναι να δώσω το Link στο tab του browser όπου έχω κάνει login στο rapidshare. Εχετε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό? Έχω premium account και είμαι log in κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω import όλα τα links μονομιάς στον download manager, αφού αν το κάνω θα κατεβάσει όλα τα αρχείο με μέγεθος 13κβ!!! Στο laptop στην σελιδα σου στο rapidshare στο settings εχεις τσεκαρει το direct download ?
Helectronic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν έχει ξανά απαντηθεί. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε PaySafe στο Rapidshare? Thank you.
kostasR1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι θέμα software αλλά εγώ με premium account χρησιμοποιώ το Rapget. Κατεβάζω πάνω απο 5 gb τη μέρα, όχι όμως κάθε μέρα. Γενικώς όμως δεν έχω φτάσει limit ποτέ. Επίσης σημαντικό είναι ότι μπορώ να κατεβάζω και από 2 διαφορετικές IP ταυτοχρονα μέσω το προγράμματος πάντα.
PossessedGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 H rapidshare με εχασε απο πελατη.Ειμουν premium member 2 χρονια . κατεληξα στο netload.in που οπως πως και το rapidshare ειναι πολυ δημοφιλες και βρισκεις οτι θελεις + το σπουδαιοτερο κατεβαζεις τα παντα χωρις οριο GB με full speed . Καλησπέρα,τελευταία είπα να δοκιμάσω και εγώ το rapidshare για να βρω κάποια αρχεία που δε μπορούσα να βρω μέσω torrent,οστώσο το όριο των 2,66 giga την μέρα είναι ξεφτίλα,αν και από ταχύτητα τερματίζει η σύνδεση έστω και με 1 connection. Pc_admin,σε όσα sites βρήκα αυτές τις μέρες όσο έψαχνα για rapidshare links και τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για downloading,δεν είδα πουθενά links για netload.in,μήπως θα μπορούσες να μου υποδείξεις κάποιο/α sites που να παρέχουν αρχεία ανεβασμένα στο netload.in;Αν δε το επιτρέπουν οι κανόνες του insomnia,τότε με προσωπικό μήνυμα.Ευχαριστώ.
pc_admin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Site συγκεκριμενο δεν εχω ,απλα αν κανεις αναζητηση με google και βαλεις αυτο που ψαχνεις και μετα κενο netload.in θα το βρεις. Δοξα το θεο χιλιαδες site kai blogs υπαρχουν. Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το getright και αν εχεις firefox το προσθετο flashgot ειναι πολυ χρησιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.