Krokodilos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 άντε τώρα να κατεβάσει κάποιος το GTA IV (13.85gb) με 2-3gb περιορισμό την μέρα... ΖΩΑ!!!!! Καλο ηταν οσο κρατησε. ........................ ........................ ......επειδη και αυριο μερα ειναι οποιος θελει να δοκιμασει την τυχη και την ταχυτητα του ας μου στειλει κανα PM. Αν ολο το παραπανω θεωρηθει illegal action ας σβηστει, no problem. [EDIT]:Τελικα τα εσβησα μονος μου.
giorgosa5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντως δεν εχω ανανεωση το λογαριασμο μου και κατεβαζω σαν free αν το κανανε ολοι αυτο το μαγαζακι η θα εκλεινε η θα αναγκαζοταν να ξαναγινη οπως παλια,αλλα απο οτι βλεπω ολοι κλαψουριζουν αλλα τα ακουμπανε παλι κανονικα. ο καθενας με τις πραξεις του ειναι αξιος της μοιρας του.
papahlamidas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω? Τι πίνουν εκεί στην rapidshare? Μήπως δεν έχουν λεφτά για να αντεπεξέλθουν στης απαιτήσεις τον πελατών τους? Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να μπει δυναμικά κάποιος ανταγωνιστής και τους αλλάξει τα φώτα... Επίσης έχει παραγίνει το κακό που σκαλίζουν τα αρχεία του καθενός μας να δουν τη έχουμε για να αρχίσουν delete...! Δεν μπορούν να βάλουν ένα ωραιότατο συμφωνητικό όταν αγοράζουμε λογαριασμό ότι δεν φέρει καμία ευθύνη κτλπ κτλπ και να έχουμε την ησυχία μας? Ρουφιανάκι είναι και αυτό... Άντε να δούμε...
StavrosD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Οι περιορισμοί στο rapidshare μπήκαν επειδή πολλοί έξυπνοι πληρώναν μια συνδρομή και την μοιραζόντουσαν. Γι'αυτούς άλλωστε έβαλε και την επιλογή Security Lock, γεγονός που σημαίνει ότι δεν τους κόβει το account, αλλά τους υποστηρίζει.
talisman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω?Τι πίνουν εκεί στην rapidshare? Μήπως δεν έχουν λεφτά για να αντεπεξέλθουν στης απαιτήσεις τον πελατών τους? Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να μπει δυναμικά κάποιος ανταγωνιστής και τους αλλάξει τα φώτα... Επίσης έχει παραγίνει το κακό που σκαλίζουν τα αρχεία του καθενός μας να δουν τη έχουμε για να αρχίσουν delete...! Δεν μπορούν να βάλουν ένα ωραιότατο συμφωνητικό όταν αγοράζουμε λογαριασμό ότι δεν φέρει καμία ευθύνη κτλπ κτλπ και να έχουμε την ησυχία μας? Ρουφιανάκι είναι και αυτό... Άντε να δούμε... Γιατι δεν εχει μπει ανταγωνιστης (μαλλον ανταγωνιστες ) αλλα εδω δεν εχουν ξυπνησει.Διαβασε σε προηγουμενες σελιδες που το εχουμε συζητησει. Δεν σβηνουν κανενα αρχειο αν εσυ δεν το δημοσιοποιησεις
sam sam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 άντε τώρα να κατεβάσει κάποιος το GTA IV (13.85gb) με 2-3gb περιορισμό την μέρα... sto mialo μου εισαι !!! εγω μια φορα δεν ξανααγοραζω .+- περισσοτερη ωρα ειμαι σαν free παρα premium... νομιζω οτι ειναι κοριδια... να κατεβαζαν το γενικο οριο... και οχι αυτη την βλακια με τον περιορισμο της καθε μερας...
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 άντε τώρα να κατεβάσει κάποιος το GTA IV (13.85gb) με 2-3gb περιορισμό την μέρα... Σε public tracker πιο γρήγορα θα κατέβει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ΧΑΛΑΡΑ, αλλά το τι θα κατεβάσεις από εκεί είναι άλλο θέμα... πρέπει να το καραcheckάρεις comments για να γλυτώσεις fakes & viruses... με τόσο famous download οι πιθανότητες είναι πολλές private trackers ftw ofc
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ΧΑΛΑΡΑ, αλλά το τι θα κατεβάσεις από εκεί είναι άλλο θέμα...πρέπει να το καραcheckάρεις comments για να γλυτώσεις fakes & viruses... Ναι ενώ στην Rapidshare λίγα μαργαριτάρια παίζουν.. Παντού πρέπει να διαβάζεις comments imho...
CarbonFibre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Οταν αρχισουν να χανουν πελατες θα αλλαξουν γνωμη!!Το netload εχει καλο ονομα απο'οτι ακουω. Τεσπα εγω ειχα προλαβει και ειχα κλεισει ετος το σεπτεμβρη πριν την αλλαγη οποτε ειμαι με το παλιο καθεστως μεχρι σεπτεμβρη του 2009
george1986 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο επαναστάτες μου. Εύγε. Έτσι, συνεχίστε να φωνάζετε και να σηκώνετε τις γροθιές σας στον αέρα! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΠΑΜΕ! Παρ' όλη τη γκρίνια όμως την τελευταία μέρα όλοι κατεβάσατε από το rapidshare έτσι; Μα γιατί; Αφού είναι απατεώνες και το κάνουν για τα λεφτά! ΩΩ Θεέ μου! Τι κακό είναι τούτο! Σας διαφεύγει όμως η έννοια "ανταγωνισμός". Αν δεν σας αρέσει το rapidshare, πηγαίνετε κάπου αλλού. Γιατί δεν πάτε; Α ναι, έχετε ήδη account εκεί. Δηλαδή τα 30? που "θα χάσεις" αν δεν κατεβάσεις ξανά από το premium θα σε σώσουν; Οπότε "όσο έχω account κατεβάζω και μετά φεύγω. Έτσι δείχνω την αντίδρασή μου. Είναι ένας σύγχρονος Che." Τζάμπα μάγκες. Κάθε επιχείριση ΜΠΟΡΕΙ και ΕΧΕΙ το δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ θέλει με τους πελάτες της. Δεν βρίσκεσαι στο Ελληνικό δημόσιο. Αν θέλει μπορεί να ανεβάσει τη συνδρομή στα 100?. Μαγκιά της. Το αν εσύ όμως θα κάτσεις ή θα γίνεις συνδρομητής είναι άλλο θέμα. Αντί να γκρινιάζεις, σήκω και φύγε. Προς το παρόν όλοι μένετε. Μπράβο επανάσταση! Μπράβο αντίδραση! Α ναι, ξέχασα. Έχετε account ρε. Όσο για το παράδειγμα με τον ISP, αν σου κατεβάσει την ταχύτητα στα 4 πάλι μαγκιά του. Δηλαδή "αν δεν το περάσεις στο ντούκου" θα κλάψει η γάτα τους; Με την γκρίνια δεν θα κερδίσεις τίποτα. Σήκω και πήγαινε σε κάποιον ανταγωνιστή. Τότε μόνο "του δίνεις να καταλάβει του αλήτη". Προσωπικά έχω 1MBit και μου φτάνει και με το παραπάνω. Απαντήστε μου λίγο, τι κατεβάζετε και φτάνετε τα 2GB τη μέρα; φιλε πραγματικα μου κανεις για πολυ πνευμα αντιλογιας...σου λενε εδω ποσα ατομα οτι ειναι εκνευρισμενα με την νεα πολιτικη (και εγω ειμαι μαζι τους) και εσυ αραδιαζεις ενα καρο ΠΑΠ***ΙΕΣ!ελεος (αλλα εχεις δικιο ε?) ! Αν εσυ εχεις λεφτα να τα σκορπας παντου κανε premium accounts σε ολους τους host και <<δειξτους!>> (Εμενα προσωπικα και τα 30 ευρω ειναι πολλα γιατι τα βγαζω στην οικοδομη πραγμα που δεν νομιζω να το κανεις φιλαρακι για αυτο και σε βλεπω χαλαρο).Το να κανεις μια συμφωνια , να πληρωνεις και μετα να σε εξαπατουν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ!θες να το καταλαβεις; Αν εσενα δεν σε ζοριζει και οπως λες ειναι μαγκια τους ε τοτε ρε φιλε εσυ εισαι η γκομενα (φιλικα ε....)...και δεν κλαις και καθολου...(απο οτι φαινεται το χαιρεσαι). Οσο για το οριο ειναι τραγικα μικρο... Αν δεν το εχεις δει ενα καινουργιο παιχνιδακι εχει καμια 75-80 Part... και αμα βαλεις και καμια ταινια η κανενα τραγουδακι κανε υπολογισμο και βρες τα...Λοιπον ας σοβαρευτουμε λιγο γιατι πολυ της ειρωνειας μας εγινες και νομιζεις οτι με αυτα που λες μας εβαλες τα γυαλια (:lol::lol::lol::lol::lol:...φιλικα ε...?)
talisman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το να κανεις μια συμφωνια , να πληρωνεις και μετα να σε εξαπατουν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ! Αμα εχεις κανει συμφωνια πριν τις 23 οκτωμβρη δεν σου αλλαζουν κατι εχεις 10 GB .Αμα θα πρεπει να κανεις ανανεωση θα πεσεις στα 2.66.Οποτε τοτε πρατεις αναλογα και δεν ανανεωνεις και πας σε αλλους servers Aν κανεις το αντιθετο μαλλον τα 30 ευρω δεν εχουν καμια αξια για σενα.
talisman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια επειδη εχω ακουσει πολλα αυτες τις μερες θελω σοβαρες απαντησεις σε ενα θεμα. Υπαρχει κανεις που εκανε ανανεωση μετα την 23 οκτωβριου και εχει 10 GB καθε μερα
talisman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Νεα ανακοινωση για αλλαγη του τροπου χρησιμοποιησης του Trafficshare.Πρεπει να ξεκλειδωσουμε τον λογαριασμο μας για να δουμε τις αλλαγες . Premium Clients heads up: Please Specify the Source for Additional Download Traffic December 10, 2008 Until yesterday, the system automatically used your TrafficShare quota to generate additional download traffic. For some customers this caused some unwanted situations. From now on you have more control over the way the conversion works and you can also use your RapidPoints to automatically convert these into download traffic. Please log into your premium zone and click "settings". Under the heading "Download Traffic Management" you will find check boxes. Indicate which method of generating additional download traffic you prefer and click the save button. Please note that this setting will be reverted to the default setting if your account balance has no RapidPoints nor TrafficShare.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.