Προς το περιεχόμενο

Νεα Rapidshare αλλαγη

talisman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια τι εγινε, νεα αλλαγη? για τους free λεω...

Προ ολιγου κατεβασα αρχειο με 250-300 kb/sec, χωρις διακοπες.

Πηγα να κατεβασω δευτερο, δεν με αφησε, ανοιγοκλεισα το

modem, και ξανακατεβασα με την ιδια ταχυτητα.:-)

Τσεκαρετε το.

Δημοσ.

το επιβεβαιώνω και εγω αυτό για τους free users!

σε φίλο μου χθες με 2mb κατέβαζε κανονικά 200-220kb/sec με free account

Τι έγινε πάλι???? τo γυρισαν όπως ήταν παλια??? μόνο η αναμονή???

(κλασσικά αλλάζεις ip και κατεβάζεις αμέσως)

για να το δοκιμάσει και κάποιος άλλος!

πάντως το δοκίμασα και σε εμένα τώρα που εχω premium (πατησα free περίμενα και μου το κατεβάζει με τις ίδιες ταχύτητες που κατεβάζω οταν πατάω premium)

Δημοσ.
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το :

TrafficShare left: ΧΧ GB

και το

Traffic left: ΧΧ GB (+XX GB)

Νομιζω το πρωτο τα γιγα που σου μενουν να κτεβασεις απο τα σημερινα δικαιωματα και το δευτερο τι σου "χρωσταει" απο αυτα που δεν εχεις κατεβασει τις προηγουμενες μερες.

Δημοσ.

Το πρωτο σου λεει το TrafficShare που εχεις Το δευτερο σου λεει τα GB που εχεις διαθεσιμα και μεσα στην παρενθεση το TrafficShare που εχεις και στο πρωτο μειον 5 GB .Σου αφαιρει αυτα γιατι λεει οτι ετσι δουλευει σωστα το συστημα του Γραφει συγκεκριμενα

When you download a file and have exhausted your download quota, the system automatically allocates 1 Gigabyte of your TrafficShare quota as download traffic. For this a balance of more than 5 GB needs to be booked to your TrafficShare Account.

Δημοσ.

Free Download Manager v2.5 Build 758 - Freeware - Ελληνικό το καλύτερο μέχρι τώρα .Παράτησα και το flashget που έριχνε πολύ την ταχύτητα και έκλεβε στα ποσό του dowloand.

Δημοσ.
Free Download Manager v2.5 Build 758 - Freeware - Ελληνικό το καλύτερο μέχρι τώρα .Παράτησα και το flashget που έριχνε πολύ την ταχύτητα και έκλεβε στα ποσό του dowloand.

σε αυτό το πρόγραμμα σε ποιο σημείο βάζω τα στοιχεία μου για το rapidshare (premium account)

Δημοσ.

Για το Free Download Manager.

Κάνεις add ένα Link από rapidshare. Πετάγεται ένα popup που λέει που θες να σωθεί κλπ. Κάπου εκεί λέει και αν ο λογαριασμός έχει username/password. Γράφεις τα δικά σου, πατάς remember me (ή όπως το λέει) και τέλος. Μια φορά το κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...