Προς το περιεχόμενο

Συνδεση σκληρου δισκου

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ηδη ενα σκληρο δισκο συνδεδεμενο. Θελω να βαλω και δευτερο στην ιδια καλωδιοταινια. Τι πρεπει να κανω και πως;

Δημοσ.

Τον ενώνεις (EIDE και ρεύμα) και ορίζεις τον ένα master τον άλλο slave από τα jumperάκια των σκληρών (έχουν εικόνες πάνω). Με λίγο googling θα είσαι έτοιμος σε 10 λεπτάκια.

Πάντως αν συνολικά έχεις 2 δίσκους καλά θα είναι να είναι και οι δύο master σε ξεχωριστές καλωδιοταινίες (performance wise).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρειάζομαι μερικά jumpers για έναν μεταχειρισμένο σκληρό δίσκο(που αναμένω και μάλλον δεν θα χει δικά του) , και , για να ξανά λειτουργήσουν κάποιες θύρες usb ...

Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μερικά(2-3 δηλαδή,στο πλαίσιο δεν τα βρήκα στο site τους) ?

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα πλαισιο, απο αυτα που εχουν και τεχνικη υποστηριξη και ζητα ευγενικα να σου δωσουν μερικα. Δεν νομιζω να σου πουν οχι!!!

Δημοσ.
Και αν δεν σου δώσουν μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου... από έναν συνδετήρα!

CAUTION-DANGER :shifty: ,φίλε,μου ακούγετε λίγο επικίνδυνο αυτό , δεν έχω χέρι χειρούργου ...(βραχυκύκλωμα ίσως ? ;) )

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 07 : 19 : 52-----

Πηγαινε σε ενα πλαισιο, απο αυτα που εχουν και τεχνικη υποστηριξη και ζητα ευγενικα να σου δωσουν μερικα. Δεν νομιζω να σου πουν οχι!!!

Σωστό σε βρίσκω Aladdin ;)

Δημοσ.

Μέθοδος Macgyver:

Παίρνεις τον κλασικό συνδετήρα (τον συρμάτινο, όχι τον πλαστικό), κόβεις ~1cm και φτιάχνεις ένα C. Και με αυτό βραχυκυκλώνεις τα δύο pinάκια που θες!

Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

-Οικονομία (περί τα 22cents/year!)

-Μονιμότητα (αν μπει, δύσκολα βγαίνει... χμμμ)

-Δράση (μπορεί να στραβώσεις τα pinάκια και να έχεις περιπέτεια...)

Am I the BEST or what ???

Δημοσ.

lol, καλή φάση η διάθεσή σου, αλλά ακόμη δεν το πιάνω το πως θα κάθεται το "C" πάνω στα pin...

Care to elaborate ?

Got a drawing maybe?!

*btw its "vivere".... ;)

Δημοσ.

Αν τα 3,2 megapixel του P1i συναινέσουν θα επανέλθω με εικόνες για αυτό το φλέγον, ομολογουμένως, ζήτημα :P:p:p

(btw αυτή η τεχνική αναπτύχθηκε απουσία jumper, Σάββατο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, σε έναν ολοκαίνουργιο τότε Caviar...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...