antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κάτι παίζει με το gifάκι. Κάπου νομίζω έχει ασυνέχειες (στο τέλος -34ο frame- ίσως). Αν έχεις όρεξη κάν' του ένα reverse engineering με κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Εγώ πάντως ψιλοζαλίστηκα στην προσπάθεια να καταλάβω τι παίζει Σε ελαφρώς πιο slow motion: [offtopic] Ο τίτλος μου θύμισε την τελευταία φράση απ το γνωστό βιντεάκι. [/offtopic]
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνα με τη σκια κινειται σαφως clockwise reverse. Εγω που το πρωτοειδα οταν μπηκα χωρις να προσεξω τη σκια νομιζα οτι κινουνταν clock-wise.
Lomar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 η γυναίκα κινείται δεξιόστροφα ενώ η σκιά αριστερόστροφα. είναι ψευδαίσθηση, ποτέ η γυναίκα δεν κινείται αντίθετα. ps: συγκινητική η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να νοιώσουν σημαντικοί ή ξεχωριστοί, έστω και μέσα απο οnline test.
lary7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Οπως ειπα και ποιο πανω, το εβλεπα ταυτοχρονα με τον αδελφο μου. Εγω το εβλεπα δεξιοστροφα και ο αδελφος μου το αναποδο. Οντος δεν ειναι μουφα αλλά τρικ. Με λίγη ''εκπαίδευση'' του μυαλού μπορώ να της αλλάζω φόρα συνέχεια κατα το δοκούν.....Και δεν πιστεύω να ειμαι 160ρης....
polistas5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ρε σεις παιδες,μενω γουδι...ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα σπουδαζω εδω.εχω σκυλοβαρεθει στ σπιτι και ψαχνω καποια δουλεια να απασχολουμαι...αν γνωριζετε κατι ,πειτε μου...σορυ για την ενοχληση!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 η γυναίκα κινείται δεξιόστροφα ενώ η σκιά αριστερόστροφα. είναι ψευδαίσθηση, ποτέ η γυναίκα δεν κινείται αντίθετα. ps: συγκινητική η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να νοιώσουν σημαντικοί ή ξεχωριστοί, έστω και μέσα απο οnline test. που το ειδες αυτο ακριβως ; (εκτος απο εναν που το λεει για αστειο)
soturin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ρε σεις παιδες,μενω γουδι...ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα σπουδαζω εδω.εχω σκυλοβαρεθει στ σπιτι και ψαχνω καποια δουλεια να απασχολουμαι...αν γνωριζετε κατι ,πειτε μου...σορυ για την ενοχληση!!! Πως γινεται αυτο ;
Lomar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 που το ειδες αυτο ακριβως ; (εκτος απο εναν που το λεει για αστειο) δεν είπα οτι είδα εδώ, και αυτό δεν είναι το μόνο ανάλογο τεστ που συζητείται στο φόρουμ. ακόμα και τότε με το άρθρο που ανέφερε τη δυνατότητα του εγκεφάλου να αναγνωρίζει αναγραμματισμένες λέξεις (με την προϋπόθεση το πρώτο και το τελευταίο γράμμα να είναι γραμμένο σωστά), πολύ κοσμάκης με κουλτουριάρικα σχόλια του τύπου: "τελικά ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ενα θαυμαστό μπλα μπλα μπλα...", μου έδωσε αυτή την εντύπωση... ξέρεις με ασαφείς και έμμεσες αναφορές μπορεί κάποιος να δώσει πολλούς χαρακτηρισμούς σε κάτι (ακόμα και στον/για τον εαυτό του), χωρίς να δώσει κάποια "απτή" ένδειξη οτι το κάνει. παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητός: "η κόρη μου εδώ και x συνεχόμενα χρόνια είναι σημαιοφόρος, είναι και πολύ δημοφιλής στο σχολείο της, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια συνηθισμένη μέση κοπέλα", i hope you get my point... συγνώμη για το οφτόπικ.
Danny7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 χαχαχαχαχαχα!!!!!!τεσπα δεν το σχολιαζω το ποστ αλλα τωρα που παρατηρησα οταν συγκεντρωνομαι στην σκια τοτε παει απο την αλλη πλευρα οταν παλι συγκεντρωθω στην γκομενα παει σαν το ρολοι!!!!
pOLoS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 με τη φορά του ρολογιού πάει αν κοιτάς στη σκιά και τα πόδια φαίνεται να πηγένει αντίστροφα
thanocaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι μούφα, αλλά μια από τις γνωστές οφθαλμαπάτες. Ουσιαστικά προσπαθείς να δημιουργήσεις μέσα από ένα δισδιάστατο ερέθισμα (σκια) την υπόσταση ενός τρισδιάστατου. Η τρίτη αυτή διάσταση (του "βάθους" που θα δώσει την πληροφορία για την φορά κίνησης της χωρεύτριας) δημιουργείται αυθαίρετα από το μυαλό σας, γι αυτό μπορεί να είναι είτε δεξιόστροφη, είτε αριστερόστροφή, είτε να εναλλάσεται. Η οφθαλμαπάτη αυτή δεν διαφέρει από την γεωμετρία ενός κύβου σχεδιασμένου στο χαρτί. Η μπροστινή πλευρά του κύβου είναι ψηλότερα ή χαμηλότερα από την οπίσθια; Η μόνη -πιθανή- μούφα στο concept είναι για το IQ καθώς δεν έχει να κάνει με δείκτη ευφυίας, αλλά περισσότερο με λειτουργία του εγκεφάλου.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ...εγώ πάλι που την βλέπω να πέφτει στα τέσσερα και και να κάνει κύκλους τον... ...τί έχω ; ! την είδα σε μία φάση σαν να μην ήξερε που να πάει αν εστιάσεις στην σκιά την βλέπεις αριστερά,αν κοιτάξεις αυτήν την βλέπεις δεξιά ισχύουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ...εγώ πάλι που την βλέπω να πέφτει στα τέσσερα και και να κάνει κύκλους τον......τί έχω ; ! ...στέρηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.