EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 http://www.clickhere.gr/content/anthodtl.asp?ANTHOGR_ID=319 Παλιό αλλά τώρα μου ήρθε η απορία. Ξέρει κανείς πως ακριβώς λειτουργεί αυτό ; Όταν εγώ το έβλεπα με την φορά το ρολογιού, ο αδελφός μου το έβλεπε ανάποδα. Μπορούσαμε όμως και οι δυο να αλλάξουμε την φορά και να το βλέπουμε να κινείται αναποδα. Μονο σοβαρές απαντήσεις
andreapaog328 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 νομίζω οτι παίζει ρόλο η σκιά απο κάτω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα και την σκιά να κρύψω πάλι το ίδιο συμβαίνει. Αν κλείσω τα μάτια και σκεφτώ ότι κινείται από την άλλη φορά και τα ανοίξω, τότε όντως θα κινείται.
andreapaog328 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρω ομως μου φαίνεται λίγο μούφα το video...(το λέω αυτό γιατί την είδα σε μία φάση σαν να μην ήξερε που να πάει,ή έτσι μου φάνηκε) αν εστιάσεις στην σκιά την βλέπεις αριστερά,αν κοιτάξεις αυτήν την βλέπεις δεξιά
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εγώ το βλέπω και απ τις 2 κατεθύνσεις
Danny7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 εγω το εβλεπα σαν το ρολοι μετα ξαφνικα για καπια φαση γυρισε απο την αλλη και μετα παλι σαν ρολοι!
soturin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα και την σκιά να κρύψω πάλι το ίδιο συμβαίνει. Αν κλείσω τα μάτια και σκεφτώ ότι κινείται από την άλλη φορά και τα ανοίξω, τότε όντως θα κινείται. δεν ξέρω ομως μου φαίνεται λίγο μούφα το video...(το λέω αυτό γιατί την είδα σε μία φάση σαν να μην ήξερε που να πάει,ή έτσι μου φάνηκε) αν εστιάσεις στην σκιά την βλέπεις αριστερά,αν κοιτάξεις αυτήν την βλέπεις δεξιά Εγώ το βλέπω και απ τις 2 κατεθύνσεις εγω το εβλεπα σαν το ρολοι μετα ξαφνικα για καπια φαση γυρισε απο την αλλη και μετα παλι σαν ρολοι! ομοίως με εξάρχεια city, ή είμαστε όλοι διάνοιες με άνω του 160 IQ ή είναι μούφα η θεωρία αυτή και μπορούν να το δουν όλοι
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εμένα πηγαίνει απο οπου κουνάω το δάκτυλο μου μπροστά στα πόδια της κοπέλας. Δηλαδή αμα το κουνάω αριστερόστροφα παεί αριστερόστροφα, αμα το κουνάω δεξιόστροφα πάει δεξιόστροφα.
lary7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μουφα, η γκομενα αλλάζει φορά περιστροφής ανα διαστήματα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 απλα μας δουλευει το animation. μουφα Μουφα, η γκομενα αλλάζει φορά περιστροφής ανα διαστήματα Οπως ειπα και ποιο πανω, το εβλεπα ταυτοχρονα με τον αδελφο μου. Εγω το εβλεπα δεξιοστροφα και ο αδελφος μου το αναποδο.
soturin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 λογικά το δεξί/αριστερό ημισφαίριο βασίζεται στο πώς το βλέπουμε αυθόρμητα όταν το πρωτοκοιτάμε
rodin002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ μια φάση νόμιζα οτι ήμουν διάνοια...Αλλα μετα κατάλαβα οτι γυρνάει αντίστροφα ανα διαστήματα. Και αν δείτε τι λέει παρακάτω θα καταλάβετε οτι είναι μουφα. Λεει από Ερευνα που εγινε απο το clickhere.gr...
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πού την είδατε τη γυναίκα που κινείται αριστερο-δεξιόστροφα; Εγώ βλέπω ένα ανόσιο χταποδόμορφο όν, να κινείται με τρόπους που αντιβαίνουν τους νόμους της Φυσικής και της Επιπεδομετρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.