katerina_a_86 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που θέλω να κάνω θα αποτελείται από μία μητρική στήλη Α και από τις υπόλοιπες εξαρτώμενες προς αυτή στήλες.Στην στήλη Α θα προσθέτω συνεχώς νέες καταχωρήσεις και θα επιλέγω κάθε φορά να ταξινομούνται αλφαβητικά.Θέλω όταν ταξινομείται η στήλη Α και τα περιεχομενα του κελιου π.χ. Α1 πηγαίνουν π.χ στο Α8 ΤΟΤΕ και τα τα B1,C1,D1 κτλ να πηγαίνουν στα B8,C8,D8 κτλ. Με λίγα λόγια κάθε φορά που θα μεταφέρεται το Αi κελί στο Ai+x να μεταφέρονται και τα Β,C,D,...i στα Β,C,D,...i+x Ας βοηθήσει κάποιος please γιατί δεν βρίσκω λύση...
Nexus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που θέλω να κάνω θα αποτελείται από μία μητρική στήλη Α και από τις υπόλοιπες εξαρτώμενες προς αυτή στήλες.Στην στήλη Α θα προσθέτω συνεχώς νέες καταχωρήσεις και θα επιλέγω κάθε φορά να ταξινομούνται αλφαβητικά.Θέλω όταν ταξινομείται η στήλη Α και τα περιεχομενα του κελιου π.χ. Α1 πηγαίνουν π.χ στο Α8 ΤΟΤΕ και τα τα B1,C1,D1 κτλ να πηγαίνουν στα B8,C8,D8 κτλ. Με λίγα λόγια κάθε φορά που θα μεταφέρεται το Αi κελί στο Ai+x να μεταφέρονται και τα Β,C,D,...i στα Β,C,D,...i+x Ας βοηθήσει κάποιος please γιατί δεν βρίσκω λύση... Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται αρκεί να επιλέξεις όλα τα δεδομένα (όλες τι γραμμές και στήλες που έχουν δεδομένα) και να κάνεις ταξινόμηση με βάση τη στήλη Α.
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αρκετά εύκολο τελικά... thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.