LsPhotography Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα, Επειδη ενδιαφερομαι στο να αγορασω ενα iMac 24" και επειδη βγηκαν τα καινουρια Macbook και Macbook Pro με LED αναρωτιόμουν αν θα βγουν iMac με LED οθόνη Αν ξέρει κανεις.. Γιατι δεν αξιζει να παρω το iMac ενω σε λιγο βγαινουν (αν) με LED
kpartsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να βγούν με LED λόγω τεχνικών προβλημάτων σε οθόνες πολλών ιντσών.... Η πιο μεγάλη LED οθόνη στην αγορά μου φαίνεται είναι 17 ιντσών.
LsPhotography Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει και 40" LED αλλα τηλεραση οχι monitor
haHa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα, Επειδη ενδιαφερομαι στο να αγορασω ενα iMac 24" και επειδη βγηκαν τα καινουρια Macbook και Macbook Pro με LED αναρωτιόμουν αν θα βγουν iMac με LED οθόνη Αν ξέρει κανεις.. Γιατι δεν αξιζει να παρω το iMac ενω σε λιγο βγαινουν (αν) με LED Μεχρι τα Χριστουγεννα αναμενεται παντως μια μικρη ανανεωση στους iMac.(δεν ξερουμε αν θα εχουν βεβαια led οθονες) Αν μπορεις, κανε υπομονη. Δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να βγούν με LED λόγω τεχνικών προβλημάτων σε οθόνες πολλών ιντσών.... Η πιο μεγάλη LED οθόνη στην αγορά μου φαίνεται είναι 17 ιντσών. Η apple cinema display 24" που παρουσιαστηκε μαζι με τα νεα macbook ειναι led. Υ.Γ.: Βεβαια το να ειναι led μια οθονη δεν ειναι πανακεια. Ειδικα στις οθονες desktop κ οχι φορητων δεν μετρανε τοσο τα πλεονεκτηματα τους (μικροτερη καταναλωση και πιο λεπτες).
giorgos_k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 24" LED Apple Cinema Display παρουσιάστηκε στο notebook event της 14ης Οκτ. Μου δημιουργήθηκε κ εμένα η απορία αν είναι πιθανό να βάλουν LED τεχνολογία στον imac μετα τις cinema displays.Anyway..οποιαδήποτε αλλαγή στον imac γίνει πριν τις γιορτές είναι ευπρόσδεκτη..για καθαρά ψυχολογικούς λόγους δεν αγοράζω τώρα... Edit: με πρόλαβε ο haHa ;-) Αλήθεια, φίλτατοι, τι πιθανότητες δίνετε για ανανέωση(όχι ριζική, έστω speed bump ή LED) των imac πριν τις γιορτές? Δε βλέπω κ τίποτα rumors στον ορίζοντα γμτ!
Freakster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280014
IKARIWTHS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 led υπαρχουν σε 24 ιντσες,η δικη μου απορια ειναι κατα το αν και κατα ποσο ειναι καλυτερες απο το πανελ που φοραει ο 24αρης,που ως γνωστων ειναι το καλυτερο της κατηγοριας,σιγουρα το led φωτιζεται πιο γρηγορα,το θεμα ομως ειναι καταρχας η χρωματικη αποδωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.