Προς το περιεχόμενο

Free Download Manager πρόβλημα

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον και ενω ολα πηγαιναν τελεια και κατεβαζα αβερτα οτι ηθελα κατι μου προεκυψε και εκανα φορματ στον η/υ μου........αφου περασα ξανα οσα προγραμματα χρειαζομουν εβαλα ξανα και το FREE DOWNLOAD MANAGER....(να πω οτι ειμαι premium user)το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω πολλα part μαζι με την μορφη κωδικα....τα επιλεγω κανονικα ολα κανω δεξι κλικ αντιγραφη και μετα παω στο προγραμμα >αρχειο>εισαγωγη >εισαγωγη λιστας απο προχειρο και ολα τα parts εμφανιζονται...ξεκιναει η μεταμορφωση αλλα τα περναει ολα παρα πολυ γρηγορα και το καθενα ειναι σε μεγεθος μολις 4800 ΚΒ.....ενω αν ανοιξω ενα-ενα τα parts κατεβαινουν μια χαρα....στο κανονικο μεγεθος τους....τι πρεπει να κανω ωστε να διορθωθει το προβλημα αυτοοο...εχω βαλει κανονικα τους κωδικους μου δεν ξερω τι αλλο πρεπει να δοκιμασω...καμια ιδεα κανεις...???

ευχαριστω......

Δημοσ.

Τί εννοείς "premium user"; Ο Free Download Manger έχω την εντύπωση ότι δε βγάζει κάποια premium «πληρωμέικη» έκδοση, μόνο μία free και πλήρη...

Δημοσ.

ναι αλλα και παλι τα ιδια....αν τα επιλεξω ενα-ενα τα κατεβαζει....ενω ολα μαζι μου τα βγαζει οφ.....πως γινεται αυτο δεν μοπορω να το καταλαβω....πριν το φορματ ηταν ο.κ....κατεβαζα αβερτα οπως ειπα....

Δημοσ.

Κατεβάζει με καλή ταχύτητα; Αν όχι πιθανότατα κάτι δεν έχει πάει καλά με τους κωδικούς σου και σε βλέπει σαν free-user.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...