Προς το περιεχόμενο

Kαρέκλα γραφείου

torrentleech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα το ποστ του madsc τα στασιδια της εκκλησιας φαινονται ολο και πιο ελκηστικα... freedubus την Κυριακη το βραδυ εχεις δουλεια;

Δημοσ.

@freedubus:Σ' ευχαριστώ,μούφτιαξες το μεσημέρι.Ακόμα γελάω....

Υ.Γ.Σε βλέπω στην κόλαση,ιδίως αν πρόλαβες να κατουρήσεις και σ' ?βραίϊκο πηγάδι.

Δημοσ.
ALEXPAK

ειναι ζωα και σε καλες τιμες

Συμφωνω και γω. Ειχα παρει με 50 ευρω μια πριν 2 χρονια και ακομα την εχω. Αρκετα ομορφη και στην εμφανιση, απλα τα ροδακια καμια φορα κατω στην καρεκλα ξεβιδωνονται και πρεπει να τα βιδωνω παλι, λογω κακης επαφης με τις βιδες.

Δημοσ.
Συμφωνω και γω. Ειχα παρει με 50 ευρω μια πριν 2 χρονια και ακομα την εχω. Αρκετα ομορφη και στην εμφανιση, απλα τα ροδακια καμια φορα κατω στην καρεκλα ξεβιδωνονται και πρεπει να τα βιδωνω παλι, λογω κακης επαφης με τις βιδες.

60? με μεταλλικα ποδια,στιβαρη κλπ, απλα το δερμα ειναι τυρανοσαυρου REX:-D,2 χρονια την εχω και εγω, μια χαρα

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 02 : 06 : 45-----

Τώρα υπάρχει και ε-σόπ για όσους έχουν θρησκευτικές αναστολές.

ωωωωω επιτελους καρεκλες της προκοπης:-D:cry::-D

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε μια προϊστορική ξύλινη καρέκλα σκέφτομαι να πάρω μια αξιοπρεπείς καρέκλα γραφείου. Βέβαια δεν έχω και την καλύτερη σχέση με τις καρέκλες καθώς έχω χαλάσει ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΣ. Σκέφτομαι για αυτή από το πλαίσιο . Την έχει δει κανείς; Πήγα στο πλαίσιο στο Ηράκλειο αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν καμία εκεί για να δω. Επίσης ξέρει κανείς τι εννοούν ότι δεν περιλαμβάνεται κόστος συναρμολόγησης; Επειδή δεν έχω μεταφορικό μέσο και είμαι εδώ μόνο 1 μήνα και δεν ξέρω τα μαγαζιά ξέρετε κανένα άλλο μαγαζί που να έχει κάποια καλύτερη καρέκλα; Να είναι στα ίδια λεφτά αλλά και προτάσεις με λιγότερα χρήματα είναι καλοδεχούμενες αρκεί να είναι ανθεκτικές και ξεκούραστες. Πάντως πολύ καλή λύση είναι και ο "δανεισμός" μιας καρέκλας από την εκκλησία. :D

Δημοσ.

Δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση σημαίνει ότι εσύ θα πάρεις 1-2 επίπεδες κούτες που λογικά θα χωράνε σε ένα καπό αυτοκινήτου και θα κάνεις τη συναρμολόγηση μόνος σου. Και να μην πιάνουν τα χέρια σου γενικά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς. Για το κουβάλημα αν δεν έχεις αυτοκίνητο θα χρειαστείς ταξί! Μπορείς να την παραγγείλεις online να σου έρθει σπίτι τσάμπα αλλά δεν θα τη δοκιμάσεις καθόλου γμτ.

Γενικά αν τη θέλεις για διάβασμα μερικές διευθυντικές ενώ είναι πολύ άνετες είναι πολύ 'ξαπλωτές' και δε βολεύει

Δημοσ.

Και εγώ για ξάπλα την θέλω βασικά. Διάβασμα και laptop. Απλά είναι η ποιο φθηνή που έχει μηχανισμό relax. Κανείς που να την έχει δει ώστε να έχει μια ποιο καλύτερη άποψη για τη συγκεκριμένη;

Δημοσ.

Grobath, πήγαινε στην αρχική σελίδα του φόρουμ ( κάτω κάτω) και διάλεξε ΕΛΛΗΝΙΚΑ...φαίνεται κενό το μήνυμα σου.

Δημοσ.

Επειδή θέλω από βδομάδα να πάρω την καρέκλα υπάρχει κανείς που να την έχει δει ή να ξέρει για την ποιότητα του πλαίσιο στις καρέκλες για μου πει τη γνώμη του;

Δημοσ.

Εγώ πείρα αυτή την καρέκλα από το πλαίσιο πρόσφατα!

Μου την σύστησε μέλος του insomnia και μου είπε ότι έχει την ίδια εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ευχαριστημένος...

Αλήθεια είναι ότι είναι πολύ αναπαυτική εγώ για να καταλάβεις που είμαι ψιλός μου είναι ότι πρέπει που έχει και μεγάλη πλάτη και επειδή κάθομαι και πολλές ώρες μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν πιάστηκα καθόλου!

Το κακό είναι η δύσκολη συναρμολόγηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...