Chrisxxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μετα το ποστ του madsc τα στασιδια της εκκλησιας φαινονται ολο και πιο ελκηστικα... freedubus την Κυριακη το βραδυ εχεις δουλεια;
The_Judas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ιδού ο freedubus και η παρέα του επι του έργου
o_magazatoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 @freedubus:Σ' ευχαριστώ,μούφτιαξες το μεσημέρι.Ακόμα γελάω.... Υ.Γ.Σε βλέπω στην κόλαση,ιδίως αν πρόλαβες να κατουρήσεις και σ' ?βραίϊκο πηγάδι.
freedubus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τώρα υπάρχει και ε-σόπ για όσους έχουν θρησκευτικές αναστολές.
kaiowas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ALEXPAK ειναι ζωα και σε καλες τιμες Συμφωνω και γω. Ειχα παρει με 50 ευρω μια πριν 2 χρονια και ακομα την εχω. Αρκετα ομορφη και στην εμφανιση, απλα τα ροδακια καμια φορα κατω στην καρεκλα ξεβιδωνονται και πρεπει να τα βιδωνω παλι, λογω κακης επαφης με τις βιδες.
million_voices Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνω και γω. Ειχα παρει με 50 ευρω μια πριν 2 χρονια και ακομα την εχω. Αρκετα ομορφη και στην εμφανιση, απλα τα ροδακια καμια φορα κατω στην καρεκλα ξεβιδωνονται και πρεπει να τα βιδωνω παλι, λογω κακης επαφης με τις βιδες. 60? με μεταλλικα ποδια,στιβαρη κλπ, απλα το δερμα ειναι τυρανοσαυρου REX:-D,2 χρονια την εχω και εγω, μια χαρα -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 02 : 06 : 45----- Τώρα υπάρχει και ε-σόπ για όσους έχουν θρησκευτικές αναστολές. ωωωωω επιτελους καρεκλες της προκοπης:cry:
Grobath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Επειδή είμαι σε μια προϊστορική ξύλινη καρέκλα σκέφτομαι να πάρω μια αξιοπρεπείς καρέκλα γραφείου. Βέβαια δεν έχω και την καλύτερη σχέση με τις καρέκλες καθώς έχω χαλάσει ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΣ. Σκέφτομαι για αυτή από το πλαίσιο . Την έχει δει κανείς; Πήγα στο πλαίσιο στο Ηράκλειο αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν καμία εκεί για να δω. Επίσης ξέρει κανείς τι εννοούν ότι δεν περιλαμβάνεται κόστος συναρμολόγησης; Επειδή δεν έχω μεταφορικό μέσο και είμαι εδώ μόνο 1 μήνα και δεν ξέρω τα μαγαζιά ξέρετε κανένα άλλο μαγαζί που να έχει κάποια καλύτερη καρέκλα; Να είναι στα ίδια λεφτά αλλά και προτάσεις με λιγότερα χρήματα είναι καλοδεχούμενες αρκεί να είναι ανθεκτικές και ξεκούραστες. Πάντως πολύ καλή λύση είναι και ο "δανεισμός" μιας καρέκλας από την εκκλησία.
ata1983 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση σημαίνει ότι εσύ θα πάρεις 1-2 επίπεδες κούτες που λογικά θα χωράνε σε ένα καπό αυτοκινήτου και θα κάνεις τη συναρμολόγηση μόνος σου. Και να μην πιάνουν τα χέρια σου γενικά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς. Για το κουβάλημα αν δεν έχεις αυτοκίνητο θα χρειαστείς ταξί! Μπορείς να την παραγγείλεις online να σου έρθει σπίτι τσάμπα αλλά δεν θα τη δοκιμάσεις καθόλου γμτ. Γενικά αν τη θέλεις για διάβασμα μερικές διευθυντικές ενώ είναι πολύ άνετες είναι πολύ 'ξαπλωτές' και δε βολεύει
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Οι Διευθυντικες δεν ειναι για εργασια, ειναι περισσοτερο για να αραζεις...
Grobath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ για ξάπλα την θέλω βασικά. Διάβασμα και laptop. Απλά είναι η ποιο φθηνή που έχει μηχανισμό relax. Κανείς που να την έχει δει ώστε να έχει μια ποιο καλύτερη άποψη για τη συγκεκριμένη;
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ριξε μια ματια και εδω http://www.planethome.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1
Tuko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Grobath, πήγαινε στην αρχική σελίδα του φόρουμ ( κάτω κάτω) και διάλεξε ΕΛΛΗΝΙΚΑ...φαίνεται κενό το μήνυμα σου.
Grobath Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Επειδή θέλω από βδομάδα να πάρω την καρέκλα υπάρχει κανείς που να την έχει δει ή να ξέρει για την ποιότητα του πλαίσιο στις καρέκλες για μου πει τη γνώμη του;
papahlamidas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πείρα αυτή την καρέκλα από το πλαίσιο πρόσφατα! Μου την σύστησε μέλος του insomnia και μου είπε ότι έχει την ίδια εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ευχαριστημένος... Αλήθεια είναι ότι είναι πολύ αναπαυτική εγώ για να καταλάβεις που είμαι ψιλός μου είναι ότι πρέπει που έχει και μεγάλη πλάτη και επειδή κάθομαι και πολλές ώρες μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν πιάστηκα καθόλου! Το κακό είναι η δύσκολη συναρμολόγηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.