Material boy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Επειδή θα πάω πρώτη φορά σε γυμναστήριο, θέλω να ξέρω κάποια πράγματα πρώτα. Λοιπόν, η ενιαία μηνιαία συνδρομή για ένα συγκεκριμένο γυμναστήριο στην περιοχή μου είναι 48 ευρώ. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα πληρώνω κάθε φορά, δηλαδή και τις μέρες που δεν πηγαίνω εκεί ή αν θα πληρώνω μόνο κάθε φορά που πηγαίνω εκεί. Παρακαλώ απαντήστε.
antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Έχοντας περάσει χρόνια στους διαδρόμους και στους πάγκους των γυμναστηρίων (ένα μήνα με το ζόρι), αυτό που ξέρω είναι πως τη μηνιαία συνδρομή την πληρώνεις μια φορά το μήνα ασχέτως με πόσες φορές θα πας.
soturin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ έχω πάει σε γυμναστήριο που πλήρωνες τις 20 (περίπου) επισκέψεις (αντίστοιχο με το μηνιαίο ποσό) και πήγαινες όποτε ήθελες, είτε 20 μέρες σερι είτε απλωμένο σε ένα χρόνο. My point is, αν και ποιο πιθανό να πάει με τον μήνα, ρώτα στο συγκεκριμένο να σου πούνε σίγουρα τι ισχύει
iced Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μα απο εκει βγαζουν τα γυμναστηρια... Το οτι κανουν 1 ετους συμβολαιο και οτι ο αλλος χανει τα κιλα που θελει συνηθως ή βαριεται και δεν ξαναπαταει... Πληρωνεις την διαρκεια που εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιεις τα οργανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.