cristzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα σε ολους ειμαι νεο μελος και ισως να βρειτε λαθη στην ολη διαδικασια επικοινωνιας.συγχωρηστε με για αυτο. το προβλημα μου εχει ως εξης. εχω ενα modem jetspeed 520+ pstn adsl2/2+ με 1 θυρα ethernet και 1 usb.εχω και 1 modem/router linksys wag354g wireless-g adsl home gateway pstn με 4 θυρες ethernet.το jetspeed (απο τον isp που εχω ετησια συνδρομη) ειναι στο internet και συνδεδεμενο στο pc μου με θυρα ethernet.μεσω της usb συνδεω το φορητο μου στο internet οποτε θελησω.αν γινεται, πως μπορω να εχω internet και ενα οικιακο δικτυο 2 Η/Υ και 1 εκτυπωτη με τη χρηση αυτων των συσκευων;γινεται να χρησιμοποιησω μονο το linksys που εχει 4 θυρες ethernet και για internet και για οικιακο δικτυο;ζητησα βοηθεια απο τον ISP μου (μεσω email) και με εγραψε κανονικα.ελπιζω αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει. ευχαριστω πολυ και για τυχον λαθη μπορειτε να μου τα επισημανετε.
stefanos_79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Χρησιμοποιεις μονο το Linksys.Βαζεις το ιδιο workgroup και στους 2 υπολογιστες.Κανεις κοιονοχρηστους οποιους φακελους θελεις.Οριζεις για κοινοχρηστη χρήση τον εκτυπωτη σου.Συνδεεις τους υπολογιστες μέσω ethernet ή ethernet και wifi και εισαι οκ.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 αλλιως υπαρχει και αλλος τροπος.μπανεις στο Linksys και του κλεινεις ton dhcp και του δινεις Ip 192.168.1.200 .το συνδεεις με ethernet πανω στο jetspeed 520+ οποτε απο το jetspeed 520+ παιρνεις με usb για το pc Που θες και απο το linksys ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα.απλα δεν ξερω αν θα μπορεις σιγουρα να δεις το pc Που ειναι με usb.αλλιως πρεπει να παρεις και για αυτο καρτα δικτυου.αλλιως αν το linksys σου κανει δουλεια τα βαζεις ολα εκειπανω.
cristzio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 καλημερα σας σας ευχαριστω και τους δυο σας που απαντησατε.θα δοκιμασω να τα κανω και θα σας ενημερωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.