tourist23 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 γεια σας!!!Εχω κατεβασει ενα παιχνιδι που ειναι για ΧΒΟΧ στον υπολογιστη σε μορφη ISO αλλα θελω να το παιξω στον υπολογιστη μου χωρις να χρειαστει να συνδεσω την κονσολα με το PC..Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει κατι τετοιο....??Ο,τι ιδεες εχετε πειτε μου!Ευχαριστω!
fuero2k Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν εννοεις οτι το παιχνιδι που κατεβασες ειναι για το πρωτο XBOX τοτε ισως να μπορεις να το παιξεις μεσω καποιου emulator(προγραμματακι που κανει το pc να "νομιζει" οτι ειναι κονσολα) οποτε ριξε μια ματια εδω http://www.emulator-zone.com/doc.php/xbox/ Αν παλι το παιχνιδι ειναι για XBOX 360 τοτε δυστυχως δε γινεται(απο οσο ξερω)
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αν παλι το παιχνιδι ειναι για XBOX 360 τοτε δυστυχως δε γινεται(απο οσο ξερω) Καλά ξέρεις. Ακόμα δεν γίνεται. Κι αν γινόταν, θα έπρεπε να έχεις Pentium 6 στα 14,54 GHz και vga nvidia GF13800 GTSVX TURBO INTEGRALE για να δεις αξιοπρεπές fps.
tourist23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά ξέρεις. Ακόμα δεν γίνεται. Κι αν γινόταν, θα έπρεπε να έχεις Pentium 6 στα 14,54 GHz και vga nvidia GF13800 GTSVX TURBO INTEGRALE για να δεις αξιοπρεπές fps. ΑΑΑ....μονο αυτα 8α χρειαζοντουσαν???Ειπα και γω....απλα πραματα!!!:lol: Ευχαριστω παιδια..θα δοκιμασω το λινκ που εδωσε ο fuero2k και αν δε βγαλω ακρη θα σασ πω!!!
shadowmann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά ξέρεις. Ακόμα δεν γίνεται. Κι αν γινόταν, θα έπρεπε να έχεις Pentium 6 στα 14,54 GHz και vga nvidia GF13800 GTSVX TURBO INTEGRALE για να δεις αξιοπρεπές fps. lolz γιατί τέτοια spec έχει νομίζεις το xbox360? ξανά laughing out loud! ένα μεσαίας κατηγοριας pc ξεπερνά κατά πολύ το xbox 360 καλά ούτε συζήτηση για high end pc... δηλαδή με τα λεγόμενα σου το xbox 360 μπορεί να τρέξει το κρίσις καλύτερα και από high end pc...τι άλλο θα ακούσουμε...
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 lolz γιατί τέτοια spec έχει νομίζεις το xbox360? ξανά laughing out loud!ένα μεσαίας κατηγοριας pc ξεπερνά κατά πολύ το xbox 360 καλά ούτε συζήτηση για high end pc... δηλαδή με τα λεγόμενα σου το xbox 360 μπορεί να τρέξει το κρίσις καλύτερα και από high end pc...τι άλλο θα ακούσουμε... Δε νομίζω να εννοούσε ο micos000 ότι το xbox 360 είναι ανώτερο τεχνολογικά από τα υπάρχοντα pc. Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει. Απλά οι emulators σύγχρονων κονσολών έχουν τρελές απαιτήσεις για να παίξουν αξιοπρεπώς. Θυμάμαι πως ακόμα και emulator για το PS1 χρειαζόταν ένα θηρίο pc -κι ας είχαν περάσει κάμποσα χρόνια απ την εμφάνισή του- για να τρέξει κάποιους τίτλους.
nikosl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σαφέστατα και το harware ενός σύγχρονου υπολογιστή είναι κλάσης ανώτερο του xbox 360. Παρόλα αυτά όταν πρέπει να γίνει emulation της αρχιτεκτονικής του xbox από το pc χρειάζεται τεράστια επεξεργαστική δύναμη και γι αυτό συνήθως για να παίζει σωστά ένας emulator πρέπει να περάσει καμια 7ετία από το λανσάρισμα της κονσόλας. Για παράδειγμα μόνο με την έλευση των άνω των 2ghz core 2 duo άρχισε να γίνεται δυνατό το emulation για playstation 2..... Συμπερασματικά, μάζεψε 180? και χτύπα ένα xbox 360, πιο φθηνό είναι από μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών για pc.
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αυτό ακριβώς. Δεν είναι ότι είναι ανώτερη η τεχνολογία. Το πρόβλημα είναι ότι η cpu πρέπει να κάνει εξομοίωση το hardware του 360 και μάλιστα μέσα από κώδικα που γράφτηκε από χομπίστες και μάλιστα τζάμπα. Απλά να φανταστείτε ότι το ps2 που είναι ΓΤΠ σε hardware ρίχνει frames μέσα από emulators σε ζόρικες σκηνές ακόμα και στα σύγχρoνα pc. Και είναι και τόσα χρόνια πίσω.
shadowmann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ναι ok σύμφωνο για αυτό που λες.. αλλα έτσι όπως έχει η τεχνολογία αυτή τι στιγμή εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με emu για xbox και ps2...αλλα όπως λες αφού καίγεσαι για κάποιο game που έχει μονο κάποια κονσόλα πας και την παίρνεις και τελειωσε η υπόθεση δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες ταλαιπωρίες... χωρίς καμια παρεξήγηση το προηγούμενο post μου.. απλά δεν είχες διευκρίνιση ακριβώς και δεν μου πήγε το μυαλό..
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 χωρίς καμια παρεξήγηση το προηγούμενο post μου.. non taken Όπως λένε, κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες.
KnightRider Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Aπορώ γιατι βάζουν τόσο σκληρες απαιτησεις ? Στα Pc παιχνιδια έχει πιο καλά γραφικά απο το emulator Xbox και Ps2 και πως γίνεται να θέλει τόσο σκληρό μηχανημα το emulator και δεν θελουν τόσο στα pc παιχνιδια?
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Aπορώ γιατι βάζουν τόσο σκληρες απαιτησεις ? Στα Pc παιχνιδια έχει πιο καλά γραφικά απο το emulator Xbox και Ps2 και πως γίνεται να θέλει τόσο σκληρό μηχανημα ? Γι αυτό: [...] Το πρόβλημα είναι ότι η cpu πρέπει να κάνει εξομοίωση το hardware του 360 και μάλιστα μέσα από κώδικα που γράφτηκε από χομπίστες και μάλιστα τζάμπα.[...] 123456
KnightRider Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τι να πω και αυτοι που κάνουν το emulator γιατί δεν κάνουν τίποτα και κάθονται ?
kid4computer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εκτός απο αυτό είναι το πρόβλημα της συμβατότητας (αν και στο ps2 έχει βελτιωθεί αυτό το πρόβλημα)
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τι να πω και αυτοι που κάνουν το emulator γιατί δεν κάνουν τίποτα και κάθονται ? Πότε ήταν η τελευταία φορά που πλήρωσες για κάποιον emulator; Φαντάζομαι τότε που πλήρωσα κι εγώ. Ναι θέλω να πω πως ίσως δεν έχουν κίνητρα. Ίσως να χουν προβλήματα με Microsoft/Sony/Nintendo μετά. Αν θυμάμαι καλά, ο Bleem! είχε κάποιο θέμα με τη Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.