Προς το περιεχόμενο

πληρωμες και παραλαβες χρηματων απο το internet

dimiman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε ενα τροπο με τον οποιο θα μπορω να βαζω και να παιρνω λεφτα απο σελιδες π.χ στοιχηματος κ.α

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιες δέχονται και τραπεζική κατάθεση μόνο που κάνει περισσότερες ημέρες και έχει λίγο πιο δύσκολη διαδικασία.

Και για αναλήψεις παίζει και τραπεζικό έμβασμα και τραπεζική επιταγή.

Τα παραπάνω δεν τα έχω χρησιμοποιήσει αφού δεν έχει τύχει να παίξω στοίχημα, αλλά έτυχε να τα πάρει το μάτι μου.

Όλα είναι ανάλογα με την εταιρεία πάντα, βρες την εταιρεία στην οποία θέλεις να παίξεις και εκεί θα δεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις "καταθέσεις" και "αναλήψεις".

Υ.Γ. Υπάρχει πάντα και η λύση της χρεωστικής, με λογαριασμό στον οποίο βάζεις πάντα μόνο το ποσό που θέλεις να καταθέσεις στην εταιρεία στοιχήματος ή όποια άλλη πληρωμή θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Σε κάποιες εταιρίες μπορείς να κάνεις απλά κατάθεση χρημάτων σε κάποια λογαριαμό, απλά παίρνει καμιά βδομάδα περίπου να μπουν τα χρήματα σου.

Αν βιάζεσαι, μπορείς να κάνεις και αυτό http://www.prepaidcards.gr/ ;)

Δημοσ.

γιατί δε φτιάχνεις μία χρεωστική κάρτα

όταν έπαιζα στοίχημα στους gamebookers είχα πάει στη eyrobank και μου την "έβγαλαν"σε 5 λεπτά

Δημοσ.
γιατί δε φτιάχνεις μία χρεωστική κάρτα

όταν έπαιζα στοίχημα στους gamebookers είχα πάει στη eyrobank και μου την "έβγαλαν"σε 5 λεπτά

Η καλυτερη λυση!

Την χρησιμοποιεις κανονικα ,εγω σε sportingbet χρησιμοποιω χρεωστικη της κυπρου και ολα ειναι αψογα

Εγω θα σου ελεγα κυπρου για χρεωστικη, αλλα και eurobank που λεει ο φιλος πρεπει να ειναι ιδιο σκηνικο

Δημοσ.
ναι ομως το θεμα ειναι μπορουν εμενα να μου δωσουν λεφτα μεσω της prepaid??

Φυσικά μπορούν αν το υποστηρίζει η υπηρεσία . Εμένα με έχουν πληρώσει μέσω moneybookers στην prepaid της κύπρου με επιτυχία .

Δημοσ.

Με λίγα λόγια βγάζεις χρεωστική,

γράφεσαι στο paypal και βάζεις ή σουν στέλνουν λεφτά εκεί και τα τραβάς κανονικά απο την τράπεζα με την κάρτα σου.

-----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 10 : 16 : 58-----

Βρήκα κάτι ποιο αναλυτικό απο τον φίλο drkameleon

ελπίζω να σε βοηθήσει.

θα ψαχθεις μεσα στο paypal. θα κανεις upgrade (Πιθανον να μη χρειαζεται) το account σου απο personal

ωστε να μπορεις να δεχεσαι χρηματα. (λεπτομερια .. εχω την εντυπωση οτι για μικρο ποσα ισως να μη χρειαζεσαι upgrade ψαχτο αυτο)

μετα θα δηλωσεις να σε πληρωνουν στο email του paypal.

με αυτο το τροπο θα σου στελνουν λευτα στο Paypal. εσυ οταν αποφασησεις να τα μεταφερεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο αυτο θα γινει μεσω Paypal. υπαρχει with draw μεσα απο το site.

χρεωνει 3 ευρω για τη μεταφορα (οχι η paypal, οι ελληνικες τραπεζες, θα δεις στην αναλυση του λογαριασμου σου χρεωση συναλαγων ΔΙΑΣ)

το ιδιο κανω με το στοιχημα. στελνουν τα λευτα στη paypal και οταν μαζεψω καποιο σεβαστο ποσο και δεν θελω να αγορασω τπτ απο το νετ τα στελνω στο τραπεζικο λογαριασμο. κανουν συνηθως 2 μερες

να εμφανιστουν και το Max Που λεει η Paypal ειναι 5 αλλα ποτε δεν καναν πανω απο 2.

Δημοσ.

ναι άλλα όλες οι εταιρείες δεν πληρώνουν στο paypal.

πχ εγώ έκανα κατάθεση απο πιστωτική έπαιξα στοίχημα, κέρδισα και μετά ζήτησα τα λεφτά να μπουν στο paypal και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί η κατάθεση δεν έγινε απο paypal άρα δεν γίνεται και η ανάληψη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...