Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero:World Tour

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν αναφέρεται πουθενά στον διαγωνισμό σε ποιό επίπεδο θα γίνει ο διαγωνισμός. Easy, medium, hard κλπ...

Λογικά στο τελευταίο επίπεδο θα είναι, και όποιος αντέξει!:-D

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αδερφια σορυ που δεν προλαβαινω να ψαξω την απαντηση αλλα ειμαι καθοδον για Πλαισιο και ποσταρω απο κινητο.

Η κιθαρα του GH World ειναι συμβατη με τα παλια GH και τα Rock Band (και το επερχομενο RB)?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Σύμφωνα με ένα site που βλέπω τώρα για 360 και ps3 ΝΑΙ υπάρχει πλήρης συμβατότητα των οργάνων του ghwt με ΟΛΑ τα σχετικά. Η μόνη ασυμβατότητα είναι στο wii που δεν παίζει με το rock band 1.

Καλές αγορές

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα στο λεκανοπεδιο το ρημαδοπαιχνιδο? (game+guitar)

Μόνο με την κιθάρα, στη θεσ/νικη, το έχω βρεί στα mediamarkt πάντως...

Με drums κτλ μόνο για wii και μόνο στο πλαίσιο..

Αν το βρώ για 360 θα το τσιμπήσω (αν και το πακέτο είναι τεράστιο).

Καλό ψάξιμο..

Δημοσ.

Η κιθαρα παντως του GHWT , παιζει κανονικα στο GH3.

Btw , το παιχνιδακι δεν υπαρχει , απλα.

Ελπιζω να αντεξουν τα drums στο ξυλο που τρωνε ολη μερα :P

To μονο που με ψιλοχαλασε ειναι η μεγαλη διαφορα επιπεδου απο medium σε hard. Δηλαδη μπορει να βγαζεις ανετα 95%+ σε ολα στο medium και στο hard δεν βγαζεις καν το τραγουδι... Επρεπε ισως να το κανουν λιγο πιο ευκολο το hard. Ισως...

Δημοσ.

Μαγκες αν εχει καποιος καμια πληροφορια που μπορει να βρεθει το bundle με τη κιθαρα για 360,ας μας το σφυριξει.

Τραβιομουν 1,5 ωρα στο κεντρο με τη μηχανη και δεν βρηκα ουτε για δειγμα...

Δημοσ.

Θελω να παρω το game ολο το πακετο με μικροφωνο , κιθαρα και ντραμς και δεν εχω λεφτα για αυτο ρωταω αν το πουλαει κανεις σιγα μην το πουλαει ομως.Ξερετε σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω και ποσο κανει???

Δημοσ.
Θελω να παρω το game ολο το πακετο με μικροφωνο , κιθαρα και ντραμς και δεν εχω λεφτα για αυτο ρωταω αν το πουλαει κανεις σιγα μην το πουλαει ομως.Ξερετε σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω και ποσο κανει???

177Ευρω σε οποιο μαγαζι κ να πας.Αρχικα εκανε 210 νομιζω οτι εριξαν αρκετα την τιμη.Δεν εχω ακουσει για κατι πιο φθηνο απο αυτο το ολοκληρωτικο πακετο

Δημοσ.
Παρε τηλεφωνο στο πλαισιο και ρωτα αν εχει.

Και το e-shop ισως το εχει. ( Μιλαω για καταστηματα που το παραγγελνεις μεσω internet και στο φερνουν σπιτι )

177Ευρω σε οποιο μαγαζι κ να πας.Αρχικα εκανε 210 νομιζω οτι εριξαν αρκετα την τιμη.Δεν εχω ακουσει για κατι πιο φθηνο απο αυτο το ολοκληρωτικο πακετο
205 το πηρα απο πλαισιο και δεν ειδα να το εχει πουθενα κατω απο 200 :rolleyes:
Δημοσ.
Μαγκες αν εχει καποιος καμια πληροφορια που μπορει να βρεθει το bundle με τη κιθαρα για 360,ας μας το σφυριξει.

Τραβιομουν 1,5 ωρα στο κεντρο με τη μηχανη και δεν βρηκα ουτε για δειγμα...

Φιλε το τσιμπησα το παιχνιδι ΜΕ την κιθαρα για 360 απο πλαισιο Γλυφαδας. Ειχε και αλλα κομματια. Επισης το βρηκα στο Fnac Γλυφαδας παλι, αλλα λογικα στο mall θα το εχει.. Ψαξε σε μεγαλα καταστηματα η εμπορικα κεντρα.. (Athens Heart κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...