rey7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν αναφέρεται πουθενά στον διαγωνισμό σε ποιό επίπεδο θα γίνει ο διαγωνισμός. Easy, medium, hard κλπ... Λογικά στο τελευταίο επίπεδο θα είναι, και όποιος αντέξει!
Ντινος21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει καποιος να το πουλαει ολο το πακετο με την κιθαρα τα ντραμς και το μικροφωνο???Αλλα να δουλευει.
Pytzamarama Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αδερφια σορυ που δεν προλαβαινω να ψαξω την απαντηση αλλα ειμαι καθοδον για Πλαισιο και ποσταρω απο κινητο. Η κιθαρα του GH World ειναι συμβατη με τα παλια GH και τα Rock Band (και το επερχομενο RB)? Ευχαριστω προκαταβολικα!
klainmaingr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Σύμφωνα με ένα site που βλέπω τώρα για 360 και ps3 ΝΑΙ υπάρχει πλήρης συμβατότητα των οργάνων του ghwt με ΟΛΑ τα σχετικά. Η μόνη ασυμβατότητα είναι στο wii που δεν παίζει με το rock band 1. Καλές αγορές
Pytzamarama Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα στο λεκανοπεδιο το ρημαδοπαιχνιδο? (game+guitar)
klainmaingr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα στο λεκανοπεδιο το ρημαδοπαιχνιδο? (game+guitar) Μόνο με την κιθάρα, στη θεσ/νικη, το έχω βρεί στα mediamarkt πάντως... Με drums κτλ μόνο για wii και μόνο στο πλαίσιο.. Αν το βρώ για 360 θα το τσιμπήσω (αν και το πακέτο είναι τεράστιο). Καλό ψάξιμο..
Blackjim Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Η κιθαρα παντως του GHWT , παιζει κανονικα στο GH3. Btw , το παιχνιδακι δεν υπαρχει , απλα. Ελπιζω να αντεξουν τα drums στο ξυλο που τρωνε ολη μερα To μονο που με ψιλοχαλασε ειναι η μεγαλη διαφορα επιπεδου απο medium σε hard. Δηλαδη μπορει να βγαζεις ανετα 95%+ σε ολα στο medium και στο hard δεν βγαζεις καν το τραγουδι... Επρεπε ισως να το κανουν λιγο πιο ευκολο το hard. Ισως...
Pytzamarama Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μαγκες αν εχει καποιος καμια πληροφορια που μπορει να βρεθει το bundle με τη κιθαρα για 360,ας μας το σφυριξει. Τραβιομουν 1,5 ωρα στο κεντρο με τη μηχανη και δεν βρηκα ουτε για δειγμα...
Ντινος21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Θελω να παρω το game ολο το πακετο με μικροφωνο , κιθαρα και ντραμς και δεν εχω λεφτα για αυτο ρωταω αν το πουλαει κανεις σιγα μην το πουλαει ομως.Ξερετε σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω και ποσο κανει???
jimis panousis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Θελω να παρω το game ολο το πακετο με μικροφωνο , κιθαρα και ντραμς και δεν εχω λεφτα για αυτο ρωταω αν το πουλαει κανεις σιγα μην το πουλαει ομως.Ξερετε σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω και ποσο κανει??? 177Ευρω σε οποιο μαγαζι κ να πας.Αρχικα εκανε 210 νομιζω οτι εριξαν αρκετα την τιμη.Δεν εχω ακουσει για κατι πιο φθηνο απο αυτο το ολοκληρωτικο πακετο
Blackjim Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Θελω να παρω το game ολο το πακετο με μικροφωνο , κιθαρα και ντραμς και δεν εχω λεφτα για αυτο ρωταω αν το πουλαει κανεις σιγα μην το πουλαει ομως.Ξερετε σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω και ποσο κανει???Παρε τηλεφωνο στο πλαισιο και ρωτα αν εχει.Και το e-shop ισως το εχει. ( Μιλαω για καταστηματα που το παραγγελνεις μεσω internet και στο φερνουν σπιτι ) 177Ευρω σε οποιο μαγαζι κ να πας.Αρχικα εκανε 210 νομιζω οτι εριξαν αρκετα την τιμη.Δεν εχω ακουσει για κατι πιο φθηνο απο αυτο το ολοκληρωτικο πακετο205 το πηρα απο πλαισιο και δεν ειδα να το εχει πουθενα κατω απο 200
mihranalthaqafi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μαγκες αν εχει καποιος καμια πληροφορια που μπορει να βρεθει το bundle με τη κιθαρα για 360,ας μας το σφυριξει.Τραβιομουν 1,5 ωρα στο κεντρο με τη μηχανη και δεν βρηκα ουτε για δειγμα... Φιλε το τσιμπησα το παιχνιδι ΜΕ την κιθαρα για 360 απο πλαισιο Γλυφαδας. Ειχε και αλλα κομματια. Επισης το βρηκα στο Fnac Γλυφαδας παλι, αλλα λογικα στο mall θα το εχει.. Ψαξε σε μεγαλα καταστηματα η εμπορικα κεντρα.. (Athens Heart κλπ)
Ντινος21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ποια ειναι η τιμη του ακριβως???Γιατι ειναι και μεγαλη.
Pytzamarama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Θα το εχω αυριο απο Πλαισιο.Thanx παιδια! Μαγκες να σας τα ζαλισω λιγο ακομα? Η κιθαρα του GHWT (360) παιζει με το παλιο Rock Band?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.