Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero:World Tour

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάνει οποιοδήποτε μικρόφωνο USB.

Πάντως επιμένω ότι μιλάμε για ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ...

Δημοσ.
Παιδιά ξέρετε αν η κιθάρα του World Tour για PS3 δουλεύει με το Aerosmith του PS2?

Εγω παντως με την κιθαρα του World Tour (ΧΒΟΧ360) επαιξα το Aerosmith στο PC (χρειαζεται να εχεις ομως microsoft XBOX 360 wireless gamepad για PC, γιατι περιεχει ενα wireless adapter ετσι ωστε να "επικοινωνει" το PC με την κιθαρα).

Δημοσ.

Σήμερα παίδες είπα να μπω κι εγώ στο club των "τρελλαμένων". Διστακτικά γιατί δεν είχα κάποια επαφή με τον συγκεκριμένο τίτλο μέχρι τώρα. Είπα λοιπόν να πάρω το βάπτισμα του πυρός αγοράζοντας το GH III Legends of Rock (το DUAL GUITAR BUNDLE). Η αλήθεια είναι οτι μέχρι ναν πάω σπίτι μου και να συνδέσω τις κιθαρίτσες, πολλά πέρναγαν απο το μυαλό μου "Βρε λες να κλαίω τα 129 ευρουλάκια μου?" και άλλες βασανιστικές σκέψεις. Όλα αυτά όμως μέσα στα πρώτα λεπτά ενασχόλησης μου με τον συγκεκριμένο τίτλο, ήταν πλέον παρελθόν! Δεν ξέρω κατα πόσο με τιμά, αλλα άφησα στην άκρη το Gears2 (δεν λέω, ΑΨΟΓΟΣ τίτλος, αλλα πάνω κάτω δεν προσέφερε κάτι καινούριο), και έχω κολλήσει με την κιθαρίτσα!! Ας περιμένουν για λίγο οι locaust, έχω συναυλία απόψε!!!!!! :D :D

Εννοείται πλέον οτι θα τιμήσω και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Hell yeah!!!!

Δημοσ.

όσο περισσότερο διαβάζω reviews τόσο περισσότερο μπερδεύομαι για το ποιο παιχνίδι να επιλέξω... από όλα αυτά που διαβάζω το rock band είναι καλύτερο λόγω harmonix βέβαια δεν το βρίσκω πουθενά το guitar hero το έχουν όλοι οι μαγαζάτορες... για xbox360 μιλάω πάντα... σκέφτομαι για το bundle με όλα κιθάρα μικρόφωνο κλαμπατσίμπανα και με ενδιαφέρει το παρείστικο περισσότερο.

Δημοσ.
όσο περισσότερο διαβάζω reviews τόσο περισσότερο μπερδεύομαι για το ποιο παιχνίδι να επιλέξω... από όλα αυτά που διαβάζω το rock band είναι καλύτερο λόγω harmonix βέβαια δεν το βρίσκω πουθενά το guitar hero το έχουν όλοι οι μαγαζάτορες... για xbox360 μιλάω πάντα... σκέφτομαι για το bundle με όλα κιθάρα μικρόφωνο κλαμπατσίμπανα και με ενδιαφέρει το παρείστικο περισσότερο.

Αν εχει παρεα που γουσταρουν τη μουσικη θα παθετε ηττα!

Δημοσ.

Φίλε άστο δεν υπάρχει rockband2 για μένα. Σου λέω 5 λεπτά το έβαλα και από τότε δεν το ξαναέβαλα. Ξενέρωτα τραγούδια, σπαστικό interface στο rb2 με τα σπαστικά ορθωγώνια για νότες, glitches και κολλήματα στα γραφικά και καμία υποστήριξη από τα ελληνικά μαγαζιά!

Άσε που λέγανε παραμύθια για τα όργανα του ghwt ότι είναι μούφα και χαλάνε και το ένα και το άλλο. Ε λοιπόν τα έχω λιώσει όλα από την ημέρα κυκλοφορίας (ντραμς,μικρόφωνα,κιθάρες) και δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Για πλάκα θα επέλεγα guitar hero world tour. Όχι θα κάτσω να περιμένω πότε ΘΑ έρθουν τα νέα όργανα του rb2 ή πότε θα βγουν τα νέα ion ντραμς του rb2 που θα κάνουν και 300 δολλάρια...

Για μένα δεν υπάρχει θέμα επιλογής αυτή την στιγμή...

Guitar hero world tour ftw!

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρει το παρεϊστικο κομμάτι περισσότερο, το Rock Band 2 είναι ότι καλύτερο μόνο και μόνο λόγω career...στο GHWT παίζεις απλά σετάκια ξανά και ξανά...στο Rock Band μπορείς και παίζεις με την μπάντα σε διάφορες πόλεις , παίρνοντας αποφάσεις σε διάφορα gigs αν θέλεις να ρισκάρεις για να κερδίσεις περισσότερους fans ή αν καταλήξεις να μην πάρεις φράγκο...πολύ μεγάλος βάθος στην καριέρα και σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον από το να παίζεις απλά κάποια σετάκια όπως γίνεται στο GHWT...στην Ελλάδα το Rock Band 2 δεν έχει έρθει όπως δεν είχε έρθει και το πρώτο (ασχέτως αν υπάρχουν φήμες ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει)...αυτό που μπορείς να πάρεις είναι τα όργανα από εδώ σε πολύ καλή τιμή (δεν χρειάζεται να πάρεις τα όργανα του RB2, αφού και του πρώτου παίζουν μια χαρά) και να παραγγείλεις και το παιχνίδι solo από έξω...η δε κιθάρα του RB απλά τα σπάει και δεν υπάρχει αυτό το εκνευριστικό "τσίκι τσίκι" που υπάρχει στις κιθάρες του GH

Δημοσ.

Ε εντάξει αφού στο rb2 ultralisk,παίζεις σε διάφορες πόλεις ουάου, πραγματικά εκπληκτικό! Μιλάμε για τεράστιο βάθος. Σιγά τα ωα ρε ultra. Πλάκα μας κάνεις? Το προβληματικό interface που σε μπερδεύει και σου πειράζει τα μάτια με τις νότες δεν το βλέπεις? Τα κολλήματα στο animation δεν τα βλέπεις στους χαρακτήρες?

Το music creator στο ghwt το είδες καθόλου? Έχεις ασχοληθεί? Μιλάμε για μαγεία...

Μην λέμε και ότι θέλουμε. Εγώ παίζω με παρέες το guitar hero world tour και τρελενόμαστε, μετά τους βάζω rockband2 και μου λένε βάλε το πρώτο που παίζαμε, ήταν πιο ωραίο...

Χωρίς παρεξήγηση έτσι? Απλά την γνώμη μου λέω, αλλά και μεταφέρω και γνώμες άλλων που τα έπαιξαν...

Δημοσ.
Ε εντάξει αφού στο rb2 ultralisk,παίζεις σε διάφορες πόλεις ουάου, πραγματικά εκπληκτικό! Μιλάμε για τεράστιο βάθος. Σιγά τα ωα ρε ultra. Πλάκα μας κάνεις? Το προβληματικό interface που σε μπερδεύει και σου πειράζει τα μάτια με τις νότες δεν το βλέπεις? Τα κολλήματα στο animation δεν τα βλέπεις στους χαρακτήρες?

Το music creator στο ghwt το είδες καθόλου? Έχεις ασχοληθεί? Μιλάμε για μαγεία...

Μην λέμε και ότι θέλουμε. Εγώ παίζω με παρέες το guitar hero world tour και τρελενόμαστε, μετά τους βάζω rockband2 και μου λένε βάλε το πρώτο που παίζαμε, ήταν πιο ωραίο...

Χωρίς παρεξήγηση έτσι? Απλά την γνώμη μου λέω, αλλά και μεταφέρω και γνώμες άλλων που τα έπαιξαν...

ναι χωρίς παρεξήγηση αλλά λες "σιγά τα ωα ultra"...τώρα σοβαρά θεωρείς μειονέκτημα τις τετράγωνες νότες;εγώ θεωρώ χειρότερες τις στρογγυλές τότε...το πιο σχήμα σου αρέσει πιο πολύ στις νότες ή ποια tracklist γουστάρεις πιο πολύ είναι θέμα καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ...εγώ σου μιλάω για θέματα gameplay

το RB σαν καριέρα έχει μεγαλύτερο βάθος, αυτό δεν το παραδέχεσαι; προσλαμβάνεις προσωπικό που ο καθένας έχει διαφορετικό ρόλο, παίζεις διάφορα special playlists για να μεγαλώσεις τον αριθμό των οπαδών σου,αν χάσεις κάποια κομμάτια τότε χάνεις οπαδούς, δέχεσαι προκλήσεις για να πάρεις τα τετραπλά χρήματα ή όχι ανάλογα την απόδοση, υπάρχουν τα challenges σαν side events από την καριέρα με την μπάντα σου ή σόλο με τα οποία πρέπει να τα ξεπεράσεις...τις προάλλες με ρώτησαν αν δέχομαι να παίξω ένα σετάκι χωρίς overdrive (star power) επειδή κάποιος manager με προκάλεσε και γενικά πολλά άλλα που κάνουν την καριέρα πολύ ενδιαφέρον...χώρια που πέρα από τα στάνταρ κομμάτια σε κάποιες πόλεις έχει επιλογή να βάλεις random λίστα από τα τραγούδια που έχεις στον σκληρό σου (κατεβασμένα ή μη)ή να φτιάξεις λίστα όπως εσύ θες αποφεύγοντας τραγούδια που μπορεί να μην σου αρέσουν

αν εσύ τώρα θεωρείς όλα αυτά άχρηστα και προτιμάς να παίζεις απλά προκαθορισμένα και συνεχώς τα ίδια sets χωρίς καμία επιλογή και διαφορετικότητα στην καριέρα πάω πάσο...για να μην πω για σκηνοθεσία και κίνηση χαρακτήρων που στο GH είναι καρτουνίστικο τελείως ενώ το RB σου δίνει αίσθηση ότι παρακολουθείς κανονική συναυλία...το RB έχει από πίσω MTV, EA και Harmonix (η εταιρία που πρωτοδημιούργησε GH) για αυτό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...