geo_irish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κάνω update στο PS3 και βρήκα χρόνο να ανεβάσω φωτογραφίες. Enjoy
geo_irish Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μόλις το τερμάτησα με την κιθάρα. Θεϊκά κομμάτια όντως. Το highlight του παιχνιδιού είναι όταν O Ozzy Osbourne τραγουδάει επί σκηνής το La Bamba...Έμεινα χαζός...Ήμαρτον...
polakis21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι απλά τέλειο και ενα από τα καλύτερα και διασκεδατικοτερα στην ζωή μου! Τα ντραμς δεν παίζοναι μιλάμε! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι με το μικρόφωνο, δεν μπορείς να χαμηλώσεις την φωνή του κανονικού τραγουδιστή για να ακούγεται η δικιά σου φωνή. Μόνο αν ανεβάσεις πολύ την ένταση του ήχου ακούγεται η φωνή σου, αλλά όλα ακουγονται πολύ δυνατά και ενοχλείς... Κατά τα άλλα απίστευτο!!!!!!!!!!
polakis21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πραγματικά τέτοια πόρωση με παιχνίδι έχω καιρό να νιώσω! Από την παλιά καλή εποχή των we/pes έχω να νιώσω έτσι! Δεν το χορταίνω το παιχνίδι! Θέλω να βαράω τα ντραμς από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα, αλλά δεν μπορώ γιατί ενοχλώ τις ώρες κοινής ησυχίας! Ποτέ δεν περίμενα ότι ένα μουσικό παιχνίδι, θα μου πρόσφερε τέτοια διασκέδαση... Υ.Γ. Έβαλα κι έπαιξα Rockband2 και το έβγαλα στο πεντάλεπτο! Τραγικό interface, γραφικά με κίνηση με lag και σπασίματα, οι ίδιες σπαστικές και άσχημες στο μάτι νότες (πολύ καλύτεροι οι κύκλοι στο ghwt), σχεδόν ίδιο setlist με gh, και γενικά τίποτα καλύτερο από το ghwt. Αφήστε που ήδη δημιουργώ κομμάτι στο ghwt... Υ.Γ.2 Παρακαλάω βέβαια να μην μου χαλάσουν τα όργανα γιατί την κάτσαμε τότε...
polakis21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Έχουν αλλά μέχρι να στα φτιάξουν τι θα παίζεις?
polakis21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το πήρα Παρασκευή από Πλαίσιο στο mall στο Μαρούσι και ήταν ετοιμοπαράδοτο! Μάλιστα η ταμίας όταν πήγα να πληρώσω και βλέποντας την τιμή 209 ευρώ στο σκάννερ μου λέει: ''Τί έπαθαν όλοι σήμερα με αυτό? Όλοι αυτό παίρνουν από το πρωί σε όλες τις κονσόλες! Πρέπει να έχουμε πουλήσει καμία 200αρία''! Και φρίκαρα... Χαμός λέμε! Όλη η Ελλάδα ροκάρει με ντραμς και κιθάρες...
xfactor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πω εχω πωρωθεί κι εγώ τρελά με την ιδέα ντραμς και κιθάρας αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν την υπερβολικά ψηλή τιμή του...
polakis21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αξίζουν με κλειστά μάτια φίλε. Μιλάμε για αποθέωση...
jimis panousis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλα μονα τους τα ντραμς δεν θα κυκλοφορησουν?Πρεπει να παρεις ολο το πακετο για να τα ανακτησεις?
mihranalthaqafi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω εχω κατι κιθαρες απο παλια παιχνιδια και δεν ηθελα να δωσω 210 ευρω μονο για το παιχνιδι και τα drums. Δυστηχως τα drums δεν μπορεις να τα παραγγειλεις μονα τους στο Guitar Hero, βρηκα ομως αυτα του Rock Band 70 ευρω απο το Play.com με δωρεαν μεταφορικα! Επαιξα το Rock Band to 1 & to 2 to 1 μου φανηκε εκπληκτικο απο θεμα tracklist το 2 οχι τοσο αν και ειχε ωραιο interface. Το Guitar Hero to II ηταν φοβερο το 3 so and so το World Tour δεν το εχω δοκιμασει ακομα, θα το κανω, αλλα αποτι βλεπω εχει πολλα ιδια κομματια με το RockBand. Θεμα γουστου ειναι ολα, πια τραγουδια προτιμας το παιχνιδι ουσιαστικα ειναι το ιδιο.. Υ.Γ. Τι παιζει με το song creation στο GH WT?
jimis panousis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εμενα δεν μ'αρεσαν τα GHTunes προσπαθησα να μπω στο store αλλα μου εκανε αρκετη ωρα κ την παρατησα.Εχει τπτ καλο που να αξιζει να περιμενω?
Peavy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Να κάνω μια ερώτηση με την κιθάρα του GHWT μπορώ να παίξω και στο GH3?
jimis panousis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Να κάνω μια ερώτηση με την κιθάρα του GHWT μπορώ να παίξω και στο GH3? Ανετα man....
stavro58 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 γεια σας εχω την κιθαρα του gh3 αλλα μου σκαλωνει συνεχεια το κουμπι της χορδης αυτο που το κανουμε up down εχεται το ιδιο το προβλημα κ εσεις μονο προς τα κατω σκαλωνει κ χανω νοτες τη θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.