supermario29 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 209 ευρώ? Καλά τί κλέφτες είναι αυτοί? Έλεος! Κλεφτες;;; Ειναι η πρωτη φορα που τα εχουν οσο εχουν στο εξωτερικο. Βλεπε play.com
xristakits Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 παντως τωρα που κοντευω να το τερματισω μπορω να πω οτι ειναι ολα τα λεφτα! απιστευτες τραγουδαρες! (μην αναρωτιεστε, μου το εστειλε ο θειος)
polakis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλά κοιτάξτε κι εδώ: http://www.drumrocker.com/ Άντε γειά παιδιά! Κι αφού δουλεύει και με το ghwt σκέφτομαι να πάρω τώρα το ghwt σκέτο με κιθάρα, και μόλις βγουν τα σούπερ αυτά ντραμς, να πάρω αυτά και να παίζω και rb2 και ghwt! Αλλά θα βγουν γρήγορα ευρώπη αυτά τα ντραμς ή θα περιμένουμε 5 μήνες?
jimis panousis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλά κοιτάξτε κι εδώ: http://www.drumrocker.com/ Άντε γειά παιδιά! Κι αφού δουλεύει και με το ghwt σκέφτομαι να πάρω τώρα το ghwt σκέτο με κιθάρα, και μόλις βγουν τα σούπερ αυτά ντραμς, να πάρω αυτά και να παίζω και rb2 και ghwt! Ειναι συμβατα κ με το ghwt?Που το λεει μεσασ στο σαιτ?Τι τιμη εχουν?
polakis21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δεν το λέει κάπου μέσα. Απλά ξέρω ότι γενικά τα όργανα για το rb2 κάνουν και για το ghwt. Λέτε αυτά να μην κάνουν? Παιδιά Please, επειδή δεν το παρήγγειλα από εξωτερικό-ευρώπη, αν μάθει κάποιος ότι κάποιο μαγαζί στην ελλάδα έφερε την ευρωπαική έκδοση (το full bundle) νωρίτερα από τις 21 Νοέμβρη που κυκλοφορεί Ελλάδα, ας μας πει ποιό μαγαζί είναι αυτό και πόσο κάνει να πάμε να το πάρουμε...Οκ? Και μόλις το πάρει κάποιος, αμέσως αν μπορεί να κάνει ένα mini-review για να ακούσουμε απόψεις περί ποιότητας οργάνων κλπ, γιατί έχουμε ακούσει τόσα... Κανονικά κυκλοφορεί σήμερα ευρώπη. Κι εμείς κλασικοί βλάκες το περιμένουμε 1 εβδομάδα μετά! Α ρε dionic...
jimis panousis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 παντως τωρα που κοντευω να το τερματισω μπορω να πω οτι ειναι ολα τα λεφτα! απιστευτες τραγουδαρες! (μην αναρωτιεστε, μου το εστειλε ο θειος) Τι εντυπωσεις σου εχει αφησει η κιθαρα?
geo_irish Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Το full bundle υπάρχει ήδη στις αποθήκες του Fnac στο Mall αλλά για δικούς τους λόγους θα το διαθέσουν από την Παρασκευή 21 του μηνός. Πάντως έχουν βγάλει ένα ολοκληρωμένο set έξω και είναι διαθέσιμο για δοκιμή. p.s. Για όποιον ενδιαφέρεται...Το καινούριο Need For Speed:Undercover θα διατεθεί επίσης την παρασκευή 21 του μηνός.
jimis panousis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παιδια θελω χελπ!Θα παρω μερος σε εναν διαγωνισμο GH3 κ θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να διπλασιαζω τους ποντους μου με την αποτομη κινηση της κιθαρας:Οταν γεμισουν οι 3 πρωτες λαμπες η οταν γεμισουν κ οι 6 λαμπες???
DimitRi_Del Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εξαρτάτε από το τραγούδι, πρέπει και να ξέρεις πότε είναι το επόμενο powerup ώστε να μην το χάσεις και καλύτερη στιγμή είναι εκεί που έχει περισσότερες νότες. Καλό είναι να έχεις και 4χ όταν το κάνεις αυτό, εσύ θα κρίνεις πότε. πχ, μπορεί να έχεις 6 λάμπες αλλά να χάνεις νότες συνέχεια και πάρεις λίγους πόντους, ενώ να έχεις 8χ συνέχεια χωρίς να χάσεις καμία νότα με 3 λάμπες και να πάρεις πολύ περισσότερους πόντους!
jimis panousis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Κ εγω αυτο κανω καθε 3 σταρ παουερ το ενεργοποιω ,για να δουμε....
beisnikosspi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μόλις βρήκα το super bundle στο eshop... Αμάν πια, το απλό bundle θα μας γκαστρώσουν μέχρι να το φέρουν.....
geo_irish Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αν πρόσεξες, στο e-shop αναφέρει ότι το super bundle είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας και θα αποσταλεί εντός 4 έως 6 ημερών.
jimis panousis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Οποτε ας κανουμε 2 ακομη μερες υπομονη μεχρι να βγει στα καταστηματα....
beisnikosspi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το παρήγγειλα απο το Πλαίσιο. Ελπίζω να μου έρθει το Σάββατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.