jimsakpt3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πρώτη φορά ασχολήθηκα με το παιχνίδι πριν λίγες μέρες ( με το guitar hero 5 ) και λέω τι μ@λ@κας είμαι που άργησα τόσο... Το παιχνίδι γενικά τα σπάει!!! Η απορία μου είναι πως προσθέτω τραγούδια από το download songs (γενικά πως λειτουργεί η υπηρεσία, τιμές κτλ ) που έχει το παιχνίδι και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να μην τα πληρώσω... Υ.Γ Ζητώ συγχνώμη αν αναφέρθηκε πιο πριν αλλά βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες
polakis21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν θες να είσαι καθαρός πρέπει να τα πληρώσεις μέσω Live με microsoft points. Ένα τραγούδι έχει περίπου 150 points. Με 20 ευρώ αγοράζεις 2100 Points φαντάσου. Αν θες να ρισκάρεις ban μπορείς να περάσεις μέσω modaρισμένου σκληρού τα τραγουδια...
jimsakpt3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αν θες να είσαι καθαρός πρέπει να τα πληρώσεις μέσω Live με microsoft points. Ένα τραγούδι έχει περίπου 150 points. Με 20 ευρώ αγοράζεις 2100 Points φαντάσου. Αν θες να ρισκάρεις ban μπορείς να περάσεις μέσω modaρισμένου σκληρού τα τραγουδια... στο ps3 το έχω... έτσι γίνεται και σε αυτό? τα τραγούδια που θα τα βρω για να τα κατεβάσω και να τα περάσω σε μονταρισμένο σκληρο? όταν λες ban, τι εννοείς ακριβώς?
hurin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πείτε κανένα κατάστημα με καλή τιμή για την κιθάρα (GH5), ας είναι και από εξωτερικό!
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Activision kills Guitar Hero division to the consternation of fake musicians everywhere http://www.engadget....ternation-of-fa Στεναχωρήθηκα παρ' ότι πάντα προτιμούσα τα RB. Είχα όμως απορία πώς στο καλό θα απαντήσει η Activision στις καινοτομίες του RB3. Επέλεξαν την εύκολη λύση.
polakis21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κριμα. Περάσαμε τέλεια όλα αυτά τα χρόνια! Θα μείνουν οι αναμνήσεις. Ελπίζω τουλάχιστον το Rockband να συνεχιστεί...
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έχει τεράστιο user base όμως ρε γμτ. Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν αγοράσει τα όργανα του GH τι θα απογίνουν? Κανονικά θα πρέπει να δώσουν το franchise σε κάποια άλλη εταιρεία ή studio και να το συνεχίσουν. Αν το RB παίζει μπάλα μόνο του, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή. Δεν θα έχουν κανα σοβαρό κίνητρο να παρουσιάσουν νέα πράγματα (αφού ήδη έχουν βγάλει τα πάντα, κανονικές κιθάρες, πλήκτρα, πλήρες σετ με τύμπανα κλπ). Αν και απ' ότι φαίνεται ούτε για τη Harmonix πάνε καλά τα πράγματα... http://www.gizmag.com/guitar-hero-disbanded/17832/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.