klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ασυμβατότητα δεν θα έχει, αλλα η ιστορία έχει δείξει οτι δεν στέλνουν τόσο μεγάλα δέματα απο amazon play etc... :\
logangr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 για το play ναι το ξέρω και γω. εδω το βρήκα http://hmv.com/hmvweb/home.do?affiliate=buyat&lpgrp=network και μέχρι και τα τελευταία βήματα του checkout δε λέει τίποτα. το θέμα είναι το τελωνείο μη το κόψει λόγω μεγέθους.
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μόλις αγόρασα το Guitar Hero Aerosmith Bundle μόλις 45Ε μαζί με τα έξοδα αποστολής brand new και ναι περιέχει την κιθάρα φυσικά από το Ebay.
rey7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλή τιμή φίλε μου Αύριο απ'οτι διάβασα θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Guitar Hero στο club «Revenge of Rock» (Λεωφόρος Αλεξάνδρας). Η είσοδος θα είναι δωρεάν και κερασμένο το πρώτο ποτό απο το Johnnie Walker Red Label. Κατάφερε κανένας απο τους insomnήτες να είναι τελικό?
polakis21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλό το guitar hero world tour, αλλά όπως και το rockband2 τελικά μου φαίνεται ότι έχουν πολύ βαρετά soundtracks. Νομίζω ότι το setlist του guitar hero 3 θα είναι τέλειο για world tour. Πολύ πιο πορωτικό...
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ που έχω το aerosmith edition θα μπορώ να κατεβάζω τα νέα τραγούδια που έχει στο PSN;Ρωτάω γιατί γράφει Guitar Hero World Tour.Ή θα πρέπει να το αγοράσω κι αυτό;
Cue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κατάφερε κανένας απο τους insomnήτες να είναι τελικό? Όντως, έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις έστω? Πέρασε κανείς από εκεί?
NIXZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Όντως, έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις έστω? Πέρασε κανείς από εκεί? σε τι level παίζουν στον τελικό ??? σε medium και εκεί? pathetic
shadowmann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδιά αξίζει να πάρο το GH 3 μαζί με την κιθάρα και πιο μετά να τσιμπήσω το GH:WT σκέτο? η να πάρο το GH:WT με την κιθάρα και το GH 3 σκέτο? πια κιθάρα από τις δυο είναι καλύτερη?
NIXZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παιδιά αξίζει να πάρο το GH 3 μαζί με την κιθάρα και πιο μετά να τσιμπήσω το GH:WT σκέτο?η να πάρο το GH:WT με την κιθάρα και το GH 3 σκέτο? πια κιθάρα από τις δυο είναι καλύτερη? του gh4 επειδή είναι πιο καινούργια...
ultralisk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ που έχω το aerosmith edition θα μπορώ να κατεβάζω τα νέα τραγούδια που έχει στο PSN;Ρωτάω γιατί γράφει Guitar Hero World Tour.Ή θα πρέπει να το αγοράσω κι αυτό; αν ισχύει ότι και στο ΧΒΟΧ (που λογικά θα είναι το ίδιο), όχι δεν θα μπορείς να παίξεις άλλα τραγούδια στο AEROSMITH...μάλιστα το τραγικό ήταν ότι τραγούδια που είχα κατεβάσει στο GH3, δεν μπορούσα να τα παίξω μετά στο AEROSMITH...μεγάλη μλκια αυτή
gherudos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Οπότε πρέπει να αγοράσω το GH3?ή το GHWT?
ultralisk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Οπότε πρέπει να αγοράσω το GH3?ή το GHWT? με το GHWT θα είσαι κομπλέ με οποιοδήποτε καινούριο DLC, συμπεριλαμβανομένου και των Metallica που αξίζει...χώρια που έχει πολλά περισσότερα κομμάτια από το GH3
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σκατά σε όσους κάναν τις μλκείες με το Play.com Είδα το full bundle ΜΑΖΙ με extra bass 189pounds... Δοκίμασα την τύχη μου αλλα @@... Σκατά.. Κωλοελλάδα της πουτ$@$..
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σκατά σε όσους κάναν τις μλκείες με το Play.com Είδα το full bundle ΜΑΖΙ με extra bass 189pounds... Δοκίμασα την τύχη μου αλλα @@... Σκατά.. Κωλοελλάδα της πουτ$@$..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.