Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero:World Tour

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την ακρίβεια δεν έχει κανένα :>

"Αναμένεται σύντομα" είναι το status του προϊόντος εδώ και πάρα πολύ καιρό δυστυχώς :/

Άντε ρεεεεε φέρτε το επιτέλους ffs

Δημοσ.
Παιδιά σήμερα το άνοιξα... Είναι απλά φοβερό!!! (ακόμα και για Wii) Τώρα περιμένω και το Rock Band 2 να κάνουμε σύγκριση...

φιλε το Rock Band 2 απο που θα το παρεις? γιατι δε το φερνουν ελλαδα αποτι εχω δει

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?

εγω θελω να παρω το ion drum kit

ειναι τα ντραμς για το guitar hero αλλα κανουν και για το rock band 2 και ειναι καλυτερα απο τα οriginal drums που εχουν τα 2 παιχνιδια. τα fernei h alesis. παιζει ρε παιδια να τα φερει κανενας ελλαδα?

λογικα οποιος φερνει ροκ μπαντ 2, λογικα φερνει και αυτα. φερνει ομως κανεις το ροκ μπαντ 2? οσο και να εχω ψαξει δεν εχω δει κανεναν και στο ebay κανεις δε στελνει ελλαδα

και τα ντραμς σπερνουν. δειτε πχ εδω

http://cgi.ebay.com/Ion-Audio-IED07-Pro-Drum-Kit-4-XBOX-360-Rock-Band-2-NEW_W0QQitemZ270321523477QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item270321523477&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Δημοσ.

Παιδια αμα το βρειτε καπου φτηνα πειτε το ή αμα φερουν τα καταστηματα ή αμα το πουλαει καποιος.Επαιξα λιγο με το μικροφωνο και ειναι πολυ δυσκολο.

Δημοσ.

καλησπέρα και καλη χρονιά ξέρει ρε παιδια κανείς κανένα καταστημα στην αθήνα που να το πουλάει??? δε το βρίσκω πουθενά......

Δημοσ.

Παιδια τι να πω κι εγω που περιμενα το World Tour για το PC?

Αμετρητες οι σελιδες που εγραφαν για κυκλοφορια σε pc πριν βγει στην αγορα. Googlαρετε "Guitar Hero World Tour PC" και θα δειτε τι εννοω.

Και με το που βγαίνει στην αγορά για τις κονσόλες το παιχνίδι ΜΟΥΓΚΑ για το pc. WHATTHEMOTHERFUCK???

Να φανταστείτε ότι απο πριν το καλοκαίρι σκεφτόμουν ή να παρω χ360 (για GHWT συγκεκριμμένα) ή νέα κάρτα γραφικών, και αφού έβλεπα κυριολεκτικά ΑΜΕΤΡΗΤΑ sites (συμπεριλαμβανομένων και megasites πχ gamespot) να λένε ότι το παιχνίδι θα βγει και σε pc πήγα και τα έδωσα σε κάρτα γραφικών.

Τώρα έχω μείνει με τη κάρτα χωρίς συγκρότημα. :(

ΜΕΓΑΛΗ νίλα μιλάμε, άμα ήμουν στο αμέρικα θα τους είχα σκίσει στις μηνύσεις.

Τέλος πάντων, κανα νέο απο αυτό το πονεμένο μέτωπο; Μιλάω για ΝΕΑ νεα, κανα μήνα φρεσκα το πολυ, γιατι τα πιο παλια αφηστε να μη τα θυμαμαι...

Γιατι αν δεν, βλέπω να ασχολουμαι με το Wii version.

Εκει τι παιζει ακριβως, μπορω να παρω πχ Rock Band 2 full instruments και να τα χρησιμοποιήσω για τα World Tour, GHIII και Rock Band 1? Γιατί αυτό θα ήταν το ιδανικότερο.

(μετά απο έκδοση για το pc grrrrrr)

Δημοσ.
Παιδια τι να πω κι εγω που περιμενα το World Tour για το PC?

Αμετρητες οι σελιδες που εγραφαν για κυκλοφορια σε pc πριν βγει στην αγορα. Googlαρετε "Guitar Hero World Tour PC" και θα δειτε τι εννοω.

Και με το που βγαίνει στην αγορά για τις κονσόλες το παιχνίδι ΜΟΥΓΚΑ για το pc. WHATTHEMOTHERFUCK???

Να φανταστείτε ότι απο πριν το καλοκαίρι σκεφτόμουν ή να παρω χ360 (για GHWT συγκεκριμμένα) ή νέα κάρτα γραφικών, και αφού έβλεπα κυριολεκτικά ΑΜΕΤΡΗΤΑ sites (συμπεριλαμβανομένων και megasites πχ gamespot) να λένε ότι το παιχνίδι θα βγει και σε pc πήγα και τα έδωσα σε κάρτα γραφικών.

Τώρα έχω μείνει με τη κάρτα χωρίς συγκρότημα. :(

ΜΕΓΑΛΗ νίλα μιλάμε, άμα ήμουν στο αμέρικα θα τους είχα σκίσει στις μηνύσεις.

Τέλος πάντων, κανα νέο απο αυτό το πονεμένο μέτωπο; Μιλάω για ΝΕΑ νεα, κανα μήνα φρεσκα το πολυ, γιατι τα πιο παλια αφηστε να μη τα θυμαμαι...

Γιατι αν δεν, βλέπω να ασχολουμαι με το Wii version.

Εκει τι παιζει ακριβως, μπορω να παρω πχ Rock Band 2 full instruments και να τα χρησιμοποιήσω για τα World Tour, GHIII και Rock Band 1? Γιατί αυτό θα ήταν το ιδανικότερο.

(μετά απο έκδοση για το pc grrrrrr)

Φίλε για pc δεν το βλέπω να βγαίνει. Εγώ το έχω για Wii και είναι μια χαρά. Όλα δουλεύουν τέλεια (και το online). Είναι σαν μία 360 ή PS3 έκδοση με χαμηλότερα γραφικά. Gameplay ίδιο. Όμως ποιος μπορεί να κοιτάει τα γραφικά καθώς παίζει ;) Τα όραγανα του GHWT στο Wii δουλεύουν κανονικά με το RB2 (εγώ έτσι παίζω) αλλά δυστηχώς όχι με το RB1 για Wii. Ελπίζω να βοήθησα :mrgreen:

Δημοσ.

ας κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση :P

ψήνομε να πάρο κάποιο από τα GH αλλα δεν ξέρω πιο..

πιο προτείνεται?

(για xbox)

edit: βασικά αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι το τι παίζει με τις κιθάρες? γιατί διαφορα ακούω ότι αυτή είναι καλή η άλλη δεν έχει τόσο καλή απόκριση κτλ..

τι γνώμη έχετε εσείς?

Δημοσ.

καλησπέρα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν το παραγκείλω από αγγλία παίζει κανα πρόβλημα με το τελωνείο λόγο μεγέθουσ η τιμής?? και έχει καμια ασυμβατότητα με την ελληνική κονσόλα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...