Προς το περιεχόμενο

Siemens CL-110 σε bridge mode

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tα εχω γιατι κανω πολυ γρηγορα connect-disxonnect με το cryptload

ενω πριν κολλαγε

Αλλα απο οτι εχω καταλαβει σωστα τα λες και μαλλον δε γινεται

Χεχ, γι'αυτό το λόγο δούλευα κι εγώ παλιά με bridge.

Μετά έκοψα το rapidshare.

Μία ιδέα είναι να συνδέσεις τα 2 PC μεταξύ τους, όπου το ένα θα παίρνει δίκτυο από το ρουτεράκι, και θα δίνει με την σειρά του στο άλλο.

Βέβαια εκεί έχεις το μειονέκτημα πως για να παίρνει το δεύτερο Pc internet θα πρέπει το πρώτο να είναι ανοιχτό, όπως επίσης όσο θα κάνει reconnect το πρώτο, δεν θα βλέπει internet και το δεύτερο.

Μία άλλη ιδέα είναι να περιμένεις να μπει ο poulinos. :P

Δημοσ.

σωστα τα ειπες.θεωρητικα δεν γινεται με bridge εκτος αν κανει αυτο που ειπες εσυ.λεω θεωρητικα διοτι αν ο provider υποστηριζε πολλαπλα pvc θα επαιζε.καπου ειχε ανοιξει h christina ενα τετοιο θεμα που εκανε πολλαπλες κλησεις με ενα router καποτε.

Δημοσ.

Μία ιδέα είναι να συνδέσεις τα 2 PC μεταξύ τους, όπου το ένα θα παίρνει δίκτυο από το ρουτεράκι, και θα δίνει με την σειρά του στο άλλο.

Βέβαια εκεί έχεις το μειονέκτημα πως για να παίρνει το δεύτερο Pc internet θα πρέπει το πρώτο να είναι ανοιχτό, όπως επίσης όσο θα κάνει reconnect το πρώτο, δεν θα βλέπει internet και το δεύτερο.

Μία άλλη ιδέα είναι να περιμένεις να μπει ο poulinos. :P

Αυτο πως γινεται ?

Συνδεω το κυριο pc με το usb και το αλλο με το καλωδιο δικτυου απο το siemens ή μεταξυ τους τα 2 pc με καλωδιο δικτυου?

Μετα βαζω gateway την IP του πρωτου pc?

Δημοσ.

στο pc με το siemens κανεις bridge τα2 connection.ethernet και usb και στο αλλο pc βαζεις gateway τον ρουτερ.για bridge τα 2 connection τα μαρκαρεις και τα 2 και δεξι κλικ bridge.τωρα ενας β τροπος θα ηταν να βαλεις το δευτερο pc να εχει σαν gateway το πρωτο και στο pc Με το siemens θα κανεις κοινοχρηστο το εικονιδιο συνδεσης.ics = internet connection sharing.και αυτο θα πετυχει

Δημοσ.

Tο pc απο το οποιο κανω connect disconect ειναι συνδεδεμενο με το siemens με το καλωδιο δικτυου

ενω το αλλο pc ειναι με το usb

Γινεται με τον τροπο που ειπες πιο πανω οταν ειναι ετσι οι συνδεσεις ?

Εκανα κατι δοκιμες αλλα δεν εγινε τιποτα

Δημοσ.

ισως να πρεπει τα 2 pc μεταξυ τους με ethernet και το δευτερο pc με usb με τον ρουτερ.αλλα γιατι δεν κανεις το πιο απλο.να κανεις disconect μεσα απο τον ρουτερ οταν θες να αλλαξει ip?και να μην παιζεις με bridge.

Δημοσ.
ισως να πρεπει τα 2 pc μεταξυ τους με ethernet και το δευτερο pc με usb με τον ρουτερ.αλλα γιατι δεν κανεις το πιο απλο.να κανεις disconect μεσα απο τον ρουτερ οταν θες να αλλαξει ip?και να μην παιζεις με bridge.

Γιατί αργεί χαρακτηριστικά.

~1 λεπτό.

bridge ~ 3 δευτερόλεπτα.

;)

Δημοσ.

σωστο και αυτο.αν θες να αλλαζεις ip συνεχεια.αν και εγω δεν ειπα reboot αλλα connect disconect απο το interface.το πιο ευκολο ειναι Pay gia rapidshare

Δημοσ.
σωστο και αυτο.αν θες να αλλαζεις ip συνεχεια.αν και εγω δεν ειπα reboot αλλα connect disconect απο το interface.το πιο ευκολο ειναι Pay gia rapidshare

connect-disconnect από interface όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτόματα.

Πρέπει να είσαι από πάνω κάθε φορά που θα τελειώνει ένα αρχείο.

Εκτός και αν έχω χάσει κάνα επεισόδειο...

Δημοσ.

Και το connect disconnect απο το interface παλι αργει και κολλαει πολλες φορες

Θα δω τι θα γινει αν συνδεσω τα 2 pc με το ethernet

To χρησιμοποιω γιατι δεν κατεβαζω μονο απο rapid αλλα και απο αλλα

Γινεται και αυτοματα με καποιο κολπακι αλλα εξαρταται απο το ρουτερ και πολλες φορες κολλαει

Δημοσ.
Και το connect disconnect απο το interface παλι αργει και κολλαει πολλες φορες

Θα δω τι θα γινει αν συνδεσω τα 2 pc με το ethernet

To χρησιμοποιω γιατι δεν κατεβαζω μονο απο rapid αλλα και απο αλλα που χρειαζεται

Γινεται και αυτοματα με καποιο κολπακι αλλα εξαρταται απο το ρουτερ και πολλες φορες κολλαει

δοκιμασε το και μας λες

liopyr γινεται με script νομιζω.δεν το εχω ψαξει.δεν κατεβαζω

connect-disconnect από interface όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτόματα.

Πρέπει να είσαι από πάνω κάθε φορά που θα τελειώνει ένα αρχείο.

Εκτός και αν έχω χάσει κάνα επεισόδειο...

Δημοσ.

Πηρα καλωδιο cross τωρα συνδεω το ενα pc με το siemens με το usb και τα 2 και το ethernet

Μετα βαζω στο ενα pc σταθερη ip και κανω ποια συνδεση κοινοχρηστη?

Στο αλλο pc βαζω ip και πυλη την Ip του πρωτου pc ή του siemens?

Δημοσ.

εφοσον εισαι με εικονιδιο συνδεσης αν θυμαμε καλα βαζεις του αλλου pc οχι του ρουτερ.αν ηταν χωρις Icon τοτε θα βαζες του ρουτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...