Προς το περιεχόμενο

Siemens CL-110 σε bridge mode

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα γμτ,αλλα δεν μου το εβγαλε.τεσπα,αν μπορει καποιος mod να το κλειδωσει.για οποιαδηποτε απορια θα συνεχισω στο αλλο thread

Δημοσ.

ειχαμε ξαναπει πως γινετε bridge απλα προσεχε λιγακι γιατι σε καποιο σημειο σε ρωταει κατι ποθ δεν πρεπει να το τικαρεις.ειχε γινει μπερδεμα με εναν αλλο χρηστη.β.ελπιζω να μην θες να το κανεις bridge επειδη δεν μπορεις να κανεις port forward.

Δημοσ.

ναι εγινε κανονικα,σε ευχαριστω πολυ.

οχι θελω να το βαλω σε bridge mode απλα για να δουλεψει σαν modem.για ολα τα αλλα...

....DEBIAN ftw!!!

Δημοσ.

σε ασφαλεια δεν νομιζω :P,για τα αλλα,εχει κι ενα κουμπακι,το κλεινεις,το ανοιγεις,και εισαι στον υπεροχο κοσμο του διαδικτυου :P

Δημοσ.

Με iptables κανεις routing, το οποιο μπορεις να το θεωρησεις και nat ας πουμε. Βεβαια μπορεις να θεωρησεις οτι και ο ελεφαντας ειναι μουλαρι αν εχεις πιει τιποτα καλο. Σαν το nat δεν ειναι τιποτα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω συνδεσει 2 pc (usb και καλωδιο δικτυου) με το siemens σε bridge αλλα μπορω να κανω connect μονο απο το ενα καθε φορα

Πως μπορει να ειναι και τα 2 στο ιντερνετ?

Δημοσ.

πρεπει να παιζουν και τα 2 mazi κανονικα.το siemens cl110 μπαινει στο ιντερνετ και δινει σε αλλο ρουτερ ασυρματο μετα με καλωδιο?τι εχεις κανει?

Δημοσ.

οχι και τα 2 pc ειναι πανω στο siemens το ενα με το usb και το αλλο με το καλωδιο δικτυου

αλλα μονο απο οποιο κανω connect πρωτα εχει συνδεση

Δημοσ.

Βασικά γιατί τα έχεις σε bridge;

Νομίζω κάτι ανάλογο είχα δοκιμάσει και εγώ στο παρελθόν, σε bridge δεν πρέπει να γίνεται καθώς το router δουλεύει σαν modem με εικονική κλήση, δεν έχει την δυνατότητα να "δρομολογήσει" δεύτερη συσκευή.

(μπορεί να λέω και πίπες ε). :P

Δημοσ.

Tα εχω γιατι κανω πολυ γρηγορα connect-disxonnect με το cryptload

ενω πριν κολλαγε

Αλλα απο οτι εχω καταλαβει σωστα τα λες και μαλλον δε γινεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...