lambros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον το περιγραφω απλα γιατι μαλλον απο τον τιτλο δεν καταλαβατε τι 8ελω να κανω. Εχω ενα υπολογιστη που ειναι συνεχεια ανοιχτος και παιζει μουσικη(PC1) και ειναι συνδεμενος στο ιντερνετ μεσω λαν μαζι με αλλα 3 PC. Θελω με καποιο προγραμμα δινοντασ καποιο κωδικο να μπωρο να εχω ιντερνετ στο pc1 η οχι, δηλαδη dial-up lan και να μην αλλαζω dns και ιp.ενω τα αλλα να δουλευουν κανονικα. Και firewall μου κανει την δουλεια,και να κανω enable/disable to ιντερνετ.αλλα ψαχνω κατι ποιο απλο γιατι ο κατοχος ειναι ασχετος ενω οι χρηστες σχετικοι.
varemarious Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 συγνώμη φίλε μου επειδή ψιλομπερδεύτηκα.. Έχεις 4 υπολογιστές συνδεδεμένους μεταξύ τους ο οποίος ο 1 παίρνει ιντερνετ και οι άλλοι παίρνουν ιντερνετ μέσω αυτού σωστά ? Και τώρα ρωτάς πως μπορούν να έχουν οι άλλοι 3 υπολογιστές κλείνοντας αυτόν τον 1 . σωστα ? Αν έχω καταλάβει αυτό δε μπορεί να γίνει διότι αν ο pc 1 (κεντρικός υπολογιστής) διεκόψει το ίντερνετ τότε και οι άλλοι δε θα έχουν .. Για να έχουν και οι άλλοι ενώ διακόπτεις απο τον 1 τότε θα πρέπει να αλλαχτεί η συνδεσμολογία του δικτύου σου και να μην πηγαίνει απο pc σε pc αλλά να τα συνδέσεις σε κάποιο swicth ή router το οποίο θα διαθέτει τις 4 θέσεις που εσύ χρειάζεσαι.. Απάντησε μου και διεκρίνισε όπου δεν έχω καταλάβει ..για να βρούμε την πιο σωστή λύση
lambros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 λαθος ολα κουμπωνουν σε ρουτερ βρηκα αυτο http://www.toplang.com/ Ιντερνετ λοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.