Προς το περιεχόμενο

2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ WIRELESS ROUTER

michaelred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , έψαξα στην αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάπου κάτι σχετικό (αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάπου) λοιπον μπαίνω κατευθείαν στο θέμα έχω δύο υπολογιστές σε απόσταση 10 m μεταξύ τους και θέλω να έχουνε και οι δύο προσβαση στο internet με ένα wireless router . Από έσας θέλω να μου προτείνετε κάποιο που να μην παρουσιάζει προβλήματα καθώς και usb κεραίες που να συνδέσω στους υπολογιστές ώστε να είμαι κομπλέ ..όχι κάρτες

ταχύτητα 2.0 MPS έχω απλά το αναφέρω τιμές περίπου μέχρι 100 ευρώ το πολύ !

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Εχεις 2mbps ταχύτητα και θες να συνδέσεις 2 υπολογιστές για να μπαίνουν wireless με αυτήν την ταχύτητα ταυτόχρονα;;Καλά κατάλαβα;;Θα σέρνονται κι οι 2 μαζί.Γνώμη μου αντί να δώσεις 100 ευρω για router ανέβασε την ταχύτητα του adsl σου.Και δώρο wireless router θα σου δώσουν και θα έχεις καλή ταχύτητα και στους 2 υπολογιστές.Αν τώρα για κάποιο λόγο δεν θες να αλλάξεις ή δεν γίνεται να αλλάξεις την ταχύτητα της adsl σου ένωσε τους 2 υπολογιστές με καλώδιο.Για μένα είναι μονόδρομος μιας και το έχω δει στην πράξη(κι εγώ 2 υπολογιστές έχω και με μικρότερη απόσταση μεταξύ τους).

Δημοσ.

Γιατί τι έχουν τα 2 MBit; Εγώ έκανα share 56K σε 3 Υ/Η. Μια χαρά θα είσαι για surfαρισμα και θα κάνεις και downloads αλλά σε μικρές ταχύτητητες. Με οποιοδήποτε Wireless Modem Router θα είσαι comple, αρκεί να μην είναι το Wireless υπερβολικά μακρυά από κάποιον Υ/Η.

Δημοσ.
Γιατί τι έχουν τα 2 MBit; Εγώ έκανα share 56K σε 3 Υ/Η. Μια χαρά θα είσαι για surfαρισμα και θα κάνεις και downloads αλλά σε μικρές ταχύτητητες. Με οποιοδήποτε Wireless Modem Router θα είσαι comple, αρκεί να μην είναι το Wireless υπερβολικά μακρυά από κάποιον Υ/Η.

Μα αυτό είπα....πολύ μικρές ταχύτητες....Δεν διαφωνούμε σε κάτι.

Δημοσ.
Εχεις 2mbps ταχύτητα και θες να συνδέσεις 2 υπολογιστές για να μπαίνουν wireless με αυτήν την ταχύτητα ταυτόχρονα;;Καλά κατάλαβα;;Θα σέρνονται κι οι 2 μαζί.

Ο τρόπος που απαντάς είναι σαν να αναφέρεσε σε κάτι το εξωπραγματικό που δεν θα δουλέψει. Μπορεί η ανάγκες του να υπερκαλύπτονται από τα 2Mbit.

Δημοσ.
Ο τρόπος που απαντάς είναι σαν να αναφέρεσε σε κάτι το εξωπραγματικό που δεν θα δουλέψει. Μπορεί η ανάγκες του να υπερκαλύπτονται από τα 2Mbit.

Ετσι...Αυτη τη στιγμη ειμαι σε δικτυο με 4 pc και 1Mbit και σερφαρω μια χαρα.

Δημοσ.

Όχι παρεξηγήθηκα χωρίς λόγο.Λάθος μάλλον η διατύπωση μου.Ήθελα να πω στο φίλο να προσέξει για να μην νομίζει ότι θα έχει την ίδια ταχύτητα που θα έχει συνδέοντας έναν υπολογιστη και μάλιστα με καλώδιο.Αυτό εννοούσα και συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα.Φυσικά και θα δουλέψει.

Αν και μπορεί να έχει αποσυνδέσεις όπως είχα εγώ.

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά δεκτή και σεβαστή κάθε γνώμη αλλά άλλο ρώτησα και κανείς δεν μου απάντησε πως θα κάνω τη δουλειά μου σε αυτό που ρώτησα με σκοπό να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα...σημείωση ΔΕΝ θέλω καλώδια :)

ευχαριστώ και μην πλακώνεστε :P

μπορεί να ακουστεί βλακεία αυτό που θα πω...αλλά θα πρέπει να αγοράσω και usb sticks σαν κεραίες ή περιλαμβάνονται συνήθως στο wireless router

Δημοσ.

linksys wag200 η καποιο speedtouch αμα καταφερεις να βρεις.10 μετρα ειναι μια χαρα αποσταση.το αν θα χασεις σε ταχυτητα με ασυρματο η με καλωδιο ειναι παντα σχετικο.με 2 mbps δεν γινετε να χασεις.αν κλειδωνες 20 ναι εκει μπορει να εχανες.δεν περιλαμβανονται τα sticks εκτος αν βρεις καμια προσφορα .ειχε καποτε η λινκσυς.αν και για σταθερα pc προτιμω καρτες pci.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...