nikgian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στα Ubuntu και κατά τη διαρκεια τησ εγκατάστασης των ενημερώσεων που ου έβγαλε, έκλεισα τον υπολογιστή. Με την επόμενη εκκίνση εκτός του ότι δε βρίσκω πλέον τις ενημερώσεις για να συνεχίσω την εγκατάσταση, δεν πορώ να μπω σε κάποιες εφαρμογές όπωσ στο firefox κ.α. Ξέρει κανείς τι να κάνω ώστε να μπορώ να ανοίξω τις εφαρμογές και να συνεχίσω την εγκατάσταση των ενημερώσεων. Είμαι καινούργιος στο περιβάλλον των Linux και δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω το πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στα Ubuntu και κατά τη διαρκεια τησ εγκατάστασης των ενημερώσεων που ου έβγαλε, έκλεισα τον υπολογιστή. Με την επόμενη εκκίνση εκτός του ότι δε βρίσκω πλέον τις ενημερώσεις για να συνεχίσω την εγκατάσταση, δεν πορώ να μπω σε κάποιες εφαρμογές όπωσ στο firefox κ.α. Ξέρει κανείς τι να κάνω ώστε να μπορώ να ανοίξω τις εφαρμογές και να συνεχίσω την εγκατάσταση των ενημερώσεων. Είμαι καινούργιος στο περιβάλλον των Linux και δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω το πρόβλημα... Πήγαινε στο applications-->accessories-->terminal και πληκτρολόγησε >sudo dpkg --configure -a sudo apt-get update sudo apt-get upgrade και πες αν έφτιαξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikgian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Είσαι αρχηγός! Έτρεξε και εγκατέστησε τις ενημερώσεις και πλέον τα προγράμματα τρέχουν κανονικά. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Είσαι αρχηγός! Έτρεξε και εγκατέστησε τις ενημερώσεις και πλέον τα προγράμματα τρέχουν κανονικά. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Να είσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.