PCharon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Να διευκρινήσω επίσης πως εμπορικό (commercial) ονομάζεται το λογισμικό που ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ για μία ή περισσότερες άδειες ΤΕΛΙΚΟΥ χρήστη. Το εμπορικό λογισμικό που κατέχουμε χωρίς να έχουμε πλερώσει ονομάζεται πειρατικό (pirated). Άλλο να συγκρίνουμε εμπορικό με δωρεάν/GPL και άλλο να συγκρίνουμε πειρατικό με δωρεάν/GPL. Ο νοών νοείτω. Πάνω απ'όλα να μην προσβάλλουμε και τη νοημοσύνη των συμφορουμιτών.
nemos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Οκ άντε να δοκιμάσω και το imgburn… Επειδή χρειάζεται κάμποσο διάβασμα για να το δουλέψεις παραγωγικά... http://forum.imgburn.com/index.php?showforum=4 ...σου προτείνω και πάλι να δεις το Ashampoo Burning Studio Free... http://www.download.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html ...καθότι είναι πολύ πιο απλό στην χρήση του και πολύ αξιόπιστο.
civperr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ίσως θα ήθελες να δοκιμάσεις και το NTI CD & DVD MAKER 7 (δεν ξέρω αν έχει βγει και νεότερη έκδοση...). Μια περίοδο όπου δεν είχα nero με βόλεψε τρελά...είναι και πολύ απλό στην χρήση, αλλά δεν ξέρω αν σε καλύπτει από διαθέσιμες επιλογές...
nemos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αν και το θέμα πλέον δείχνει να έχει κλείσει, ποστάρω την εμπειρία μου από σημερινή δουλειά με το Ashampoo Burning Studio Free 6.71: Το κενό που υπάρχει σε κάθε freeware λύση που έχω δοκιμάσει είναι η αντιγραφή cd/dvd (δεν μιλάω για on-the-fly εγγραφή καθότι την θεωρώ ενέργεια απελπισίας). Η λειτουργία λοιπόν αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε 1-click στο ImgBurn (εκεί γίνεται με ενδιάμεση δημιουργία αρχείου iso το οποίο μπορείς να κάνεις verified με το αρχικό δισκάκι), ενώ δεν υπάρχει καν στην portable εκδοση του DeepBurner που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό επίσης. Σήμερα λοιπόν προέκυψε η αντιγραφή σε 3 αντίτυπα ενός πλέον δυσεύρετου dvd που είχε δώσει πολύ παλιά ένα περιοδικό για στήσιμο home-theater (με οθόνες για ρύθμιση χρωμάτων, σκηνές από ταινίες κλπ). Το dvd αυτό δεν είχε καμία προστασία οπότε είπα να δω την λειτουργία 1-click-copy του Ashampoo... To πρόγραμμα δημιούργησε ένα προσωρινό αρχείο image του dvd το οποίο και διέγραψε με το τέλος της διαδικασίας, και έγραψε 3 δισκάκια με μέση ταχύτητα 9.7x την ίδια στιγμή που τρέχω πρόγραμμα παρακολούθησης δικτύου στο pc μου, τσεκάρω τα email μου και έχω ανοιχτούς τους Maxthon και Opera browsers για διάφορες δουλειές. Το pc δεν έχασε την σταθερότητά του σε κανένα χρονικό σημείο της όλης διαδικασίας. ...Κάτι ανάλογο είχα δοκιμάσει πριν πολύ-πολύ καιρό με το Nero 6-κάτι... και μετά από κολλήματα, blue-screens και 2-3 restart -*εννοείται* ότι το αντίγραφο που ήθελα να κάνω δεν έγινε ποτέ!- αποφάσισα να ψαχτώ για άλλες λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.