Αδμιν Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μου θυμίζει ένα τύπο που έλεγε ότι όλα τα opensource προγράμματα και το Linux είναι spyware γιατί αλλιώς δε θα τα έδιναν δωρεάν στο internet (αλήθεια λέω, το άκουσα και αυτό). Εδώ ευτυχώς φτάσαμε μέχρι το "δεν είναι ολοκληρωμένα".
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ας σεβαστούμε την επιθυμία του original poster («όχι freeware λύσεις») και ας μείνουμε στο θέμα, παιδιά. Όπως ίσως ξέρουν κάποιοι Insomniacs, είμαι κι εγώ υποστηρικτής του F.O.S.S., αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο να πείθω τον οποιονδήποτε περί της σκοπιμότητας να δοκιμάζουμε πρώτα τα διαθέσιμα freeware μήπως και μας κάνουν τη δουλειά. Ειδικά όταν τόσο ρητά εκφράζει την άρνησή του να κάνει κάτι τέτοιο...
nemos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 +10000 εγω θα ηθελα να ρωτησω αν το ImgBurn μπορει να κανει κατι παρομοιο με το Nero σε περιπτωσεις οπως Backup σε πολλα αρχεια και σε καθημερινη βαση. και εξηγω: πολλα αρχεια word, excel κτλ. απο τα οποια μπορει να αλλαξω ή ακομα και να προσθεσω νεα αρχεια σε καθημερινη βαση. Οποτε χρειαζομαι ενα multisession project το οποιο αυτοματα να προσθετει τα νεα ή αλλαγμενα αρχεια στο ηδη υπαρχον multisession project. To παραπανω σκεπτικο βεβαια ειναι ''λογικη'' Nero... αρα περιμενω και νεες προτασεις απο οποιον εχει εμπειρια αλλα και να ειναι αξιοπιστη καθως μιλαμε για Backup πολυτιμων αρχειων. Κοίτα να δεις τί κάνει το nero....... Τελικά είμαι δεινόσαυρος καθότι χρησιμοποιώ αυτό το **freeware** πρόγραμμα... http://www.rdcomp.net/ezbackitup/ ...από τότε που δούλευα με NTservers+workstations μέχρι και τώρα σε XP + 2003servers. Είναι παλιό αλλά κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς προβλήματα συμβατότητας. Πάντως το ίδιο μπορεί να γίνει και με το robocopy της microsoft. Αν σε ενδιαφέρει το πώς, θα σου ποστάρω αύριο το μπατσάκι από την δουλειά γιατί έχει 2000 διακόπτες και δεν θυμάμαι ποιούς χρησιμοποιώ ...::: edit :::... Εννοώ ότι σου φτιάχνουν έναν φάκελο στον σκληρό με τα αρχεία που θέλεις - την εγγραφή σε οπτικό την κάνεις με όποιο πρόγραμμα θέλεις.
hackertom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Επειδή βλέπω όρεξη για offtopic να σου πω εγώ ένα ν ανάψουμε λίγο τα αίματα; Δεν είναι ακριβώς "πρόγραμμα". Linux.Κάτι πιο απλό; Firefox. Αν και μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις web-browser επί πληρωμή. Επίσης για το DVD-Decrypter (μέχρι το 2005) δεν υπήρχε ούτε επί πληρωμή κάποιο αντάξιο. Τελοσπάντων δεν έχει νόημα η παράθεση freeware αξιόλογων προγραμμάτων. Εξάλλου υπάρχει ολόκληρο thread. Και το ό,τι πληρώνεις παίρνεις δεν είναι απαράβατος κανόνας. Λες για το linux εγώ θα σου πω τα windows xp επί πληρωμή!! και ακόμα καλύτερα τα Vista Ultimate!!! Λες για το firefox δεν νομίζω να υπάρχει καν web browser επί πληρωμή αυτήν την στιγμή οπότε δεν υπάρχει και σύγκριση Λες για το DVD-Decrypter 1) είναι πρόγραμμα για να ριπαρεις παράνομα ταινίες να αντιγράφεις παράνομα παιχνίδια και όχι μόνο και περιμένεις να βγει καλύτερο επί πληρωμή ποια εταιρία θα κάτσει να φτιάξει κάτι τέτοιο!! Αυτό που λες δεν έχει νόημα γιατί δεν σχολίασα εσένα (προσωπικότητα, χαρακτήρα κτλ) αλλά μία άποψη που εν προκειμένω έχεις και που ναι, προδίδει το πόση ιδέα έχεις από το πως φτιάχνεται ένα πρόγραμμα και τί σημαίνει ποιοτικό λογισμικό. Υπάρχουν άπειρα εμπορικά λογισμικά που είναι για τον Π ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και είναι απορίας άξιο πώς τολμάνε να ζητάνε πάνω από δολλάριο για δαύτα. Ταυτόχρονα υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ free/donationware και GNU λογισμικά που είναι state-of-the art δουλειές, γιατί ο(η/οι) δημιουργός τους τα έφτιαξε με μεράκι και ψυχή. Υπάρχει και η αίσθηση/χαρά/ικανοποίηση της δημιουργικότητας βλέπεις, δεν είναι όλα θέμα χρημάτων. Υπάρχουν δωρεάν λογισμικά που πατάνε κάτω πολλά αντίστοιχά εμπορικά και υπάρχουν και άλλα προγραμματιστικά projects (γιατί πρόγραμμα δεν είναι μόνο αυτό που κατεβάζεις εσύ κι εγκαθιστάς) που είναι "ανοιχτά" και είτε είναι επαναστατικά, είτε αποτελούν ρηξικέλευθες υλοποιήσεις/προτροπές για το μέλλον του προγραμματισμού και όχι μόνο. Κακώς επιμένεις. Φίλε PCharon δεν θέλω να σου πάω κόντρα σε κάτι απλά είναι η άποψη μου. καθόμαστε συγκρίνουμε το imgburn με αλλα αντιγραφικά προγράμματα προγράμματα κολοσους !!τωρα αυτό που λες για ικανοποίηση χαρά και δεν ξέρω και εγώ τι αφορά τον δημιουργό και όχι εμένα !εγώ θέλω το αποτέλεσμα να ικανοποιεί εμένα!!! Ας σεβαστούμε την επιθυμία του original poster («όχι freeware λύσεις») και ας μείνουμε στο θέμα, παιδιά. Όπως ίσως ξέρουν κάποιοι Insomniacs, είμαι κι εγώ υποστηρικτής του F.O.S.S., αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο να πείθω τον οποιονδήποτε περί της σκοπιμότητας να δοκιμάζουμε πρώτα τα διαθέσιμα freeware μήπως και μας κάνουν τη δουλειά. Ειδικά όταν τόσο ρητά εκφράζει την άρνησή του να κάνει κάτι τέτοιο... \ Ευχαριστώ για την διευκρίνιση δεν ψάχνω καμία freeware λύση!!!!!!!
nemos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Λες για το linux εγώ θα σου πω τα windows xp επί πληρωμή!! και ακόμα καλύτερα τα Vista Ultimate!!!Λες για το firefox δεν νομίζω να υπάρχει καν web browser επί πληρωμή αυτήν την στιγμή οπότε δεν υπάρχει και σύγκριση Λες για το DVD-Decrypter 1) είναι πρόγραμμα για να ριπαρεις παράνομα ταινίες να αντιγράφεις παράνομα παιχνίδια και όχι μόνο και περιμένεις να βγει καλύτερο επί πληρωμή ποια εταιρία θα κάτσει να φτιάξει κάτι τέτοιο!! ............................... Φίλε PCharon δεν θέλω να σου πάω κόντρα σε κάτι απλά είναι η άποψη μου. καθόμαστε συγκρίνουμε το imgburn με αλλα αντιγραφικά προγράμματα προγράμματα κολοσους !!τωρα αυτό που λες για ικανοποίηση χαρά και δεν ξέρω και εγώ τι αφορά τον δημιουργό και όχι εμένα !εγώ θέλω το αποτέλεσμα να ικανοποιεί εμένα!!! \ Ευχαριστώ για την διευκρίνιση δεν ψάχνω καμία freeware λύση!!!!!!! -- Πράγματι!!! Τα Vista είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που κυκλοφοράει! Μαζί με τα windows milennium είναι οι 2 κορυφαίες κυκλοφορίες της MS στον συγκεκριμένο τομέα! Το παραδέχτηκαν οι ίδιοι που τα έφτιαξαν!! -- Μην ξεχάσουμε και τις 2 εκπληκτικές εκδόσεις του MS Office: την XP και την 2002! Είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησες και τις 2! Και σίγουρα εδώ και 1 χρόνο δουλεύεις παραγωγικά με Office 2007! -- Ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχει browser επί πληρωμή? Τον φοράει υποχρεωτικά κάθε έκδοση MS Windows που βγαίνει στην αγορά! Είμαι σίγουρος ότι σε φτιάχνει η καινοτομία των tabs που μας έτριψαν στα μούτρα πριν 1,5-2 χρόνια με τον ΙΕ7 και μας έκαναν να γυρίσουμε μαζικά στον Ιnternet Explorer! -- Οσο για παράνομες αντιγραφές οπτικών μέσων... Δες λίγο τα AnyDVD/CloneDVD και το DVDFab Decrypter Platinum. Είναι προγράμματα που τα πληρώνεις και κάνουνε φοβερή δουλειά! -- Το καλύτερο πρόγραμμα εγγραφής οπτικών μέσων είναι το Nero! Γιατί ψάχνεις να βρεις κάτι άλλο? Επειδή σου σκίζει το pc?? Ααααα, όλα κι όλα: έτσι είναι τα σοβαρά προγράμματα! Παίρνεις ένα νέο pc, του εγκαθιστάς vista, office 2007 και nero και το δίνεις σε οποιονδήποτε συνάδελφό σου - ειδικά άν είναι και στην ηλικία των 40-50 και σε παραγωγική θέση θα το εκτιμήσει πάρα πολύ!! ...........Αλλά όλα τα παραπάνω δεν έχουν νόημα για σένα... έτσι δεν είναι? Το χλιδάτο φορητό σου το επέλεξες επειδή έκανε 3000 ευρώ - το blu-ray drive που φοράει το χρησιμοποιείς πρωτίστως για cup-holder (...με μεγάλη μου χαρά θα σου εξηγήσω τί σημαίνει αυτό... άν μπεις στον κόπο να ρωτήσεις...).
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Thanks nemos. Τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά τα σχόλια μου με κάλυψες.
nick#18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 αν και μαλλον εχεις παρει την αποφαση σου θα σου πω και εγω την γνωμη μου: Ashampoo burning studio στο pcmag του οκττωβριου ειχε το 2009 full κα οχι για δοκιμαστικη εκδοση
nemos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ...Αλλά γιατί να σε ταλαιπωρώ?? http://www.youtube.com/watch?v=bJAOVPK9rQ8
Pstelios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αν και για μένα όλα τα προγράμματα είναι freeware, χρησιμοποιώ τι imgburn, Αν αυτό σου λέει κάτι...........
gatuso Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ...Αλλά γιατί να σε ταλαιπωρώ?? http://www.youtube.com/watch?v=bJAOVPK9rQ8 Καλα φοβερος
hackertom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά όλα ωραία και καλά…μπαίνετε στον κόπο να την πείτε σε κάποιον για δικούς σας λόγους προτείνετε freeware επιλογές που εξαρχής επισήμανα δεν τις θέλω βρε αδερφέ για τους δικούς μου λόγους και δεν βλέπω καμία σωστή απάντηση για αυτό που ρώτησα! λοιπόν πάρτε την λύση του προβλήματος από εμένα Roxio Creator 2009 Ultimate απλά το έβαλα στο σύστημα μου και τελος!0 κατανάλωση πόρων αν και κάνει εγγραφή στην εκκίνηση !!!!πλήρεις από πλευράς επιλογών εύχρηστο και μέχρι στιγμής καμένο δισκάκι δεν είδα ακόμα ..όσο αφορά το ποσοστό ευθύνης του software σε αυτό το φαινόμενο!!! Όσο και να κατηγορείται windows office και δεν χαίρω και εγώ τι άλλο βρήκατε να πείτε στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι στον internet explorer που απλά είναι πάτος!!!! τα περισσότερα βασίζονται πάνω σε windows και εκεί είναι το μέλλων!!! για πείτε μου για τη το αγαπημένο σας PRO2009 δεν το παίζεται σε άλλο λειτουργικό…???ναι και vista έχω και office και roxio έχω πλέων στο σύστημα μου χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!
PCharon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Και πόσο στοίχισε το Roxio Creator 2009 Ultimate? Από διαδίκτυο ή από κατάστημα το purchase?
nemos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι την άποψη που σου δίνουμε εδώ μέσα (...άποψη σου *εσύ* ζήτησες...) δεν την έχουμε σχηματίσει από τον αέρα αλλά μετά από ψάξιμο-κάψιμο? Για να σου λέμε *όλοι* ότι οι free λύσεις πάνω στο *συγκεκριμένο* αντικείμενο είναι πιο αξιόπιστες και πιο οικονομικές (σε πόρους και χρήμα) κάτι συμβαίνει... και δεν είναι η insomnia-κή συνωμοσία κατά της roxio ο λόγος ούτε η ανάγκη να νιώσουμε ξερόλες και ανώτεροι.
hackertom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι την άποψη που σου δίνουμε εδώ μέσα (...άποψη σου *εσύ* ζήτησες...) δεν την έχουμε σχηματίσει από τον αέρα αλλά μετά από ψάξιμο-κάψιμο? Για να σου λέμε *όλοι* ότι οι free λύσεις πάνω στο *συγκεκριμένο* αντικείμενο είναι πιο αξιόπιστες και πιο οικονομικές (σε πόρους και χρήμα) κάτι συμβαίνει... και δεν είναι η insomnia-κή συνωμοσία κατά της roxio ο λόγος ούτε η ανάγκη να νιώσουμε ξερόλες και ανώτεροι. Ναι εντάξει παιδιά ok απλά σας λέω και εγώ ότι το roxio είναι πολύ καλό πρόγραμμα… http://www.software-magazine.gr/default.asp?id=1&ACT=5&content=648&mnu=1 http://www.programa.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=1676 Οκ άντε να δοκιμάσω και το imgburn… -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 11 : 40 : 53----- Και πόσο στοίχισε το Roxio Creator 2009 Ultimate? Από διαδίκτυο ή από κατάστημα το purchase? ένας φίλος μου το πάσαρε…νομιζω οτι κάνει κάπου στα 50-70ευρό
mandal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 πολυ ευχαριστη η αναγνωση του thread παντως μου θυμισε ενα θεμα σε καποιο ξενο φορουμ που λεει ο πρωταγωνιστής του μεταξυ αλλων "σε λιγο θα μου πειτε οτι ολοι οι servers στο ιντερνετ τρεχουν linux και οχι windows server":lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.