BALABANIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ: AVIAddXSubs , AviSub!ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ SUBS ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο DIVX PLAYER ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ VIDEO!ΑΝ ΤΟ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΤΟ VLC Ή MEDIA PLAYER ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ!!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ SUBTITLED ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ PLAYER ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!
kastel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share). Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER". Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: εδώ
KnightRider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς και με το Ultra Video Converter.
talisman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER". Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: εδώ Μια βοηθεια φιλε kastel.Χρησιμοποιησα το WinAvi Video Converter για να ενσωματώσω υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi αλλα δεν μπορω να βρω αν γινεται στο τελικο αποτελεσμα μεγαλυτερα γραμματα σε αναπαραγωγη σε standalone dvd player
KnightRider Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Στο VobSub γίνεται αυτό που θες αλλά πρεπει να βάλεις το VirtualDub.
HateBreeder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Απλά κατέβασε και χρησιμοποίησε το Avirecomp! Είναι το πιο απλό και το πιο αποτελεσματικο!
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μια βοηθεια φιλε kastel.Χρησιμοποιησα το WinAvi Video Converter για να ενσωματώσω υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi αλλα δεν μπορω να βρω αν γινεται στο τελικο αποτελεσμα μεγαλυτερα γραμματα σε αναπαραγωγη σε standalone dvd player To WinAvi για τους υπότιτλους βασίζεται στο VobSub, οπότε όλες οι ρυθμίσεις θα γίνουν μέσα από αυτό. Δες τον οδηγό "Ρύθμιση προβολής υποτίτλων με το VobSub" Σημείωση: Αν χρησιμοποιείς το WinAvi Video Converter 8 και υπάρξει πρόβλημα με την εμφάνιση των υποτίτλων, δες τον οδηγό "Ελληνική γραμματοσειρά υποτίτλων στο WinAvi 8" Απλά κατέβασε και χρησιμοποίησε το Avirecomp!Είναι το πιο απλό και το πιο αποτελεσματικο! Το AviRecomp βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο VirtualDub. Να προτιμάς απευθείας το VirtualDub.
talisman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 To WinAvi για τους υπότιτλους βασίζεται στο VobSub, οπότε όλες οι ρυθμίσεις θα γίνουν μέσα από αυτό.Δες τον οδηγό "Ρύθμιση προβολής υποτίτλων με το VobSub" Σημείωση: Αν χρησιμοποιείς το WinAvi Video Converter 8 και υπάρξει πρόβλημα με την εμφάνιση των υποτίτλων, δες τον οδηγό "Ελληνική γραμματοσειρά υποτίτλων στο WinAvi 8" Ευχαριστω το εφτιαξα και δουλευει μια χαρα.Το WinAvi Video Converter 8 χρησιμοποιω αλλα δεν εχω προβλημα γιατι εβαλα την επιλογη στο subs_ DirectVobSub.Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι ενω σε 2 αρχεια που εφτιαξα ειχαν περιπου το ιδιο μεγεθος με το αρχικο σε ενα τριτο που ηταν 700MB φτιαχτηκε 930MB
kastel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω το εφτιαξα και δουλευει μια χαρα.Το WinAvi Video Converter 8 χρησιμοποιω αλλα δεν εχω προβλημα γιατι εβαλα την επιλογη στο subs_ DirectVobSub.Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι ενω σε 2 αρχεια που εφτιαξα ειχαν περιπου το ιδιο μεγεθος με το αρχικο σε ενα τριτο που ηταν 700MB φτιαχτηκε 930MB Σημαντικό ρόλο στο μέγεθος του τελικού project παίζει εκτός από το video και ο ήχος. Μήπως ο ήχος είναι 6CH; Με αποτέλεσμα και ανάλογα με τον codec που είναι επιλεγμένος για την κωδικοποίηση του ήχου να κάνει μικρότερη συμπίεση μεγαλώνοντας το τελικό μέγεθος του αρχείου.
talisman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σημαντικό ρόλο στο μέγεθος του τελικού project παίζει εκτός από το video και ο ήχος.Μήπως ο ήχος είναι 6CH; Με αποτέλεσμα και ανάλογα με τον codec που είναι επιλεγμένος για την κωδικοποίηση του ήχου να κάνει μικρότερη συμπίεση μεγαλώνοντας το τελικό μέγεθος του αρχείου. Video 890 Kb/s Audio:128Kb/s VBR MP3
lefter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα σε καποια ταινια ενσωματωσα τους υποτιτλους αλλα προηγουνται της ταινιας. μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω
kastel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 καλησπερασε καποια ταινια ενσωματωσα τους υποτιτλους αλλα προηγουνται της ταινιας. μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω Τώρα όχι. Πριν τους ενσωματώσεις θα έπρεπε να ελέγξεις το συγχρονισμό τους.
katmad Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα, I Loveee AVIAddXSubs programme. αλλα εχω προβλημα !. οταν βαζω 2 υποτιτλους (ελληνικα-αγγλικα) μου ενσωματωνει ΜΟΝΟ τον 1 .εχω δοκιμασει ολα τα _en >.en αλλα τιποτα..... μπορει καποιος να ξερει γιατι? Ενω με το Sub2DivX τα κανει και τα 2. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.