maverick Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 παιδες καλησπερα , 8ελω σε ubuntu 8.04 να δουλεψω με dc++ και συναμα με ενα no-ip client .δοκιμασα το noip2 αλλα επειδη δεν εχει γραφικο περιβαλλον και διοτι ειμαι αρχαριος το βρηκα δυσκολο.επισης δοκιμασα μεσω wine τον client των windows αλλα δεν μπορω να τον κλεισω απαξ κ ανοιξει...εχετε καποιον να μου προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Τι router έχεις (αν έχεις); Είναι πολύ πιθανόν να υποστηρίζει μια τέτοια υπηρεσία (όπως no-ip, dyndns κ.τ.λ.) και να μην χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 WAG54GS ειναι το ρουτερ μου και δεν υποστηριζει no-ip.δεν υπαρχει καποιο client διαφορετικο απτο noip2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Υποστηρίζει όμως dyndns (http://www.dyndns.org) και tzo (http://www.tzo.com). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 θα θελα να μην κανω αλλο λογαριασμο και να παιξω με software αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 το noip το προγραμμα δεν σου κάνει ; τι δυσκολία αντιμετωπίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πανεύκολο είναι να ρυθμίσεις το Νο-ip. Άνοιξε το terminal και γράψε: >sudo noip2 -C Bάλε το password σου για να αποκτήσεις δικαιώματα root. Μετά πληκτρολόγησε το εμαιλ και το password που έχεις δηλώσει κατά το registration στο no-ip , για update interval βάλε 30 και στην ερώτηση "Do you wish to run something at successful update" απαντάς με N (No) και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 το 8εμα ειναι οτι θελω να βλεπω αν εχει κανει update ποια ειναι η εκαστοτε ip να το κανω εγω force update ολα αυτα που εχει το graphic no-ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.