hacker5001 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα ! Θελω να κανω o/c την CPU ποσο λετε να πηγαινε με volt με ολλα γενικα θα μπορουσατε να μου πειτε τα ορια της CPU Mου ? !!! Η ΜΟΒΟ μου ειναι INTEL DRAGONTAIL ME CHIPSET P35 ! Kai oi μνημες RAM ειναι SAMSUNG 667 MHz !! ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ram 667? FSB 1333... Χμμμ, λογω ραμ δε μπορεις να ανεβεις καθολου ή σχεδον καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hacker5001 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ΦΙΛΕ GeorgeMan TY για την απαντηση σου η mobo mou painrei mexri 800 mhz MNHMES RAM τι μου προτεινετε να βαλω ? για να μπορεσω να ανεβασω τον επεξεργαστη μου στα ορια του ? ολλες οι απαντησεις δεκτες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 πας για να πάρεις μνήμες ? αν ναι αυτές εδώ κάποιος τις πουλάει used 40 ? το θέμα είναι κατά πόσο σε αφήνει το board να κάνεις overclocking καθώς η intel δεν το συνηθίζει στα δικά της board Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.