Προς το περιεχόμενο

Οθόνη για CAD, Photoshop, 3D κλπ

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά

Έχοντας διαβάσει τον οδηγό Περί οθονών... Μικρός οδηγός αγοράς θα ήθελα μερικές φρέσκες προτάσεις.

Ζητώ μια οθόνη 22-24 inch με mva,pva,s-ips πάνελ, HD ανάλυση και τιμή γύρω στα 450Ε.

Η χρήση όπως γράφω και στον τίτλο θα είναι για Photoshop, Autocad και 3D προγράμματα. Τρελά fps δεν με απασχολούν.

Παρακαλώ link απο ελληνικά καταστήματα για άμεση αγορά.

Δημοσ.

hmm,

Αν θες κατι καλο σου προτινω αυτην εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162336

Αλιως αν θες κατι μεγαλυτερο αλλα λιγο πιο ακριβο αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150535

Αλλα αν θες κοντραστ,φοτινοτητα και ποιοτητα καλυτερα την EIZO

Χρεισιμοποιω EIZO 4 χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Δημοσ.

η eizo που έγραψες φίλε μου έχει tn panel δλδ δεν είναι αυτό που ψάχνει ο φίλος μας αλλά δεν αξίζει κιόλας να πληρώσεις 500 euro για eizo για να πάρεις μια tft με το χαμηλότερης ποιότητας tn panel κταμ

δυστυχώς δεν έχω δική μου πρόταση να προτείνω

Δημοσ.

Και τα δυο είναι TN σωστά;

Άλλη επιλογή δεν υπάρχει; Κάποια στιγμή είχε σκάσει μια 24άρα LG στο Πλαίσιο με S-IPS και τιμή γύρω στα 450 και δεν ασχολήθηκα να την πάρω γιατί δεν είχε HDMI. Τώρα που ψάχνω πάλυ δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον...

Δημοσ.

ναι

η δεύτερη είναι 28άρα

αν βρεις κάτι σε s-ips ή s-pva στα λεφτά που θες την παίρνεις, κατά καιρούς έχω δει κάποιες περιπτώσεις κι εγώ μεμονωμένες

απλά αν τελικά πας αναγκαστικά σε tn, δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώσεις μια διαφορά μεταξύ πχ lg και eizo και 100 ή παραπάνω ευρώ ή αν είναι καλύτερα απλά να πάρεις κάτι πιο φθηνό

Δημοσ.
Και τα δυο είναι TN σωστά;

Άλλη επιλογή δεν υπάρχει; Κάποια στιγμή είχε σκάσει μια 24άρα LG στο Πλαίσιο με S-IPS και τιμή γύρω στα 450 και δεν ασχολήθηκα να την πάρω γιατί δεν είχε HDMI. Τώρα που ψάχνω πάλυ δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον...

Μήπως εννοείς την 26άρα W2600;

Σχετικό thread, more info.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...