tzinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εχω την οθονη (20ra Philips 200W6CS) αυτη περιπου 2 χρονια, ισως λιγοτερο, αρκετα καλη καθως εχει καλο πανελ (οχι τν), νομιζω spva. τελος παντων σημερα το πρωι ξαφνικα μαυριζει και δεν περνει σημα. Τωρα τι κανουμε? την παω στο μαγαζι που την πηρα η πρεπει να επικοινωνισo μονος μου με την phillips και πως? Η πλακα ειναι οτι πετυχα ενα σχολιο με παρομοιο προβλημα σε ξενο eshop. Δεν λεει και τα καλυτερα για το σερβις της φιλιπς "functioned perfectly for about 18 months after which the screen went black and refused to come back on. I contacted Philips because the monitor had a 3 year warranty. To be blunt, their aftercare is a total joke for a business user. Unhelpful staff and no desire to solve your problem. After 3 weeks of frustrating phone calls I have just received a replacement monitor which is a refurbished inferior model, and it has come without a base, so I can't use it!" Τωρα επειδη βλεπω οτι ακομα και να αντικατασταθει θα ταλαιπωρηθο καιρο, λεω να ψαξω για καινουρια. Αλλωστε ηθελα να παω σε 24ρα, αλλα ελεγα μετα τις γιορτες. Αν ερθει replacement την παω στο μαγαζι αντι της παλιας 15ρας. Οποτε τι υπαρχει στα 400 -500 κατοσταρικα? Ακομη και σε αυτα τα λεφτα νομιζω οτι δεν υπαρχει καλο sips/spva μοντελο οποτε παω αναγκαστηκα σε κατι σαν την 2493 την σαμσουνγκ? Ειναι καλυτερη η τ240 που ειναι λιγο ακριβοτερη? προτεινεται κατι αλλο? -----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 08 : 46 : 15----- βρηκα που θα επικοινωνησο για την φιλιπς, θα παρω αυριο τηλεφωνο. Ευτηχως ειναι μες στην εγγυηση, την εχω 2 χρονια και κατι μηνες τελικα. Αλλα ετσι και αλλοιως θα παρω νεο μονιτορ καθως δεν ξερω ποτε θα ξεμπερδεψω με την αντικατασταση. Εχω φαει καμποσες ωρες διαβαζοντας για την hp lp2475w και μαλλον καταληγω εκει. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_lp2475w.htm http://prad.de/en/monitore/review/2008/review-hp-lp2475w.html Εχει παρει καλες κριτικες, πιθανος οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (550-600) καθως ειναι με H-ips panel, το οποιο σημαινει καλες γωνιες θεασης και χρωματα. ΑΛΛΑ εχει και καποια αρνητικα που με ανυσηχουν, ειναι λεε wide gamut spectrum κατι που κανει τα χρωματα λιγο αφυσικα saturated. Το προβλημα ειναι κυριως στο κοκκινο χρωμα και λιγο στο πρασινο. Μπορεις να την σεταρεις λεει με colourimeter, αλλα ποσοι εχουν τετοιο?? Υπαρχουν καποια icc profile που βελτιονουν παντος την κατασταση. Κατα τα αλλα εχει καλουτσικο input lag στα 25ms average, οταν αλλες οπως η dell εχουν 60. Ghosting kai blacklight bleeding δεν εχει προβληματα. Απο υποδοχες ειναι φορτωμενη σχεδον με ολα, αλλα δεν ξερω για hdcp. Μετα ορισμενοι λενε οτι δειχνει θαμπο text. Τι να πω, ειναι ρισκο η αγορα της, αν δεχτουν στο μαγαζι να την παρω δοκιμαστικα. θα την παρω. Τι λετε? αξιζει τα 200+ ευρω παραπανω απο την σαμσουνγκ 2493 που εχω ως 2ρη επιλογη?
tzinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 την πηρα την Hp lp2475w και σε πολυ καλη τιμη! Μεχρι τωρα ικανοποιημενος, ειναι τερας, θελει μερικες ρυθμισεις, αλλα πεταει. Οποιος εχει αποριες ας ρωτησει, ισως ποσταρο καποιο review αργοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.