plato Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να κανω γρηγορη και ευκολη μεταβαση απο vista σε xp και το αντιστροφο? Εχω περασμενα τα vista σε ενα δισκο και τα xp σε αλλον αλλα ο μονος τροπος για να περασω απο το ενα συστημα στο αλλο ειναι με επανεκκινηση και επιλογη μεταξυ των δυο οπου εμφανιζεται πριν το φορτωμα του λειτουργικου. Δεν θελω καποιο προγραμμα που να μου ζηταει αφοτου το περασω να κανω install παλι ενα απο τα δυο λειτουργικα για να το θυμαται. Δοκιμασα το vista boot αλλα δεν βγαζω ακρη (δεν ειμαι καν σιγουρος αν προοριζεται για αυτο το λογο τον εν λογω προγραμμα)
gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν καταλαβα καλα, εννοεις ενω εισαι πχ. στα vista να πηγαινεις με καποιον τροπο-προγραμμα στα xp χωρις επανεκκινηση? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Αδμιν Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μόνο αν βάλεις ένα από τα δυο Windows σε εικονικό σύστημα (vmware, virtualbox, qemu...)
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν και οι "bare-metal" hypervisors. Είναι extreme λύση όμως και ξεφεύγουν από desktop μηχανήματα και οικιακά περιβάλλοντα...
plato Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Καταρχην δεν μιλαω για extreme καταστασεις. Επισης δεν εννοω να ειμαι σε vista και να τρεχω προγραμμα στα xp. Θελω καποιο προγραμμα αν υπαρχει ή καποιο τροπο τελοσπαντων να κανω μια συντομη μεταβαση σε διαφορετικο λειτουργικο. Τι εννοω: τωρα για να περασω απο το ενα λειτουργικο στο αλλο και να βρισκομαι καθε φορα, οταν για καποιο λογο εγω επιθυμω, σε περιβαλλον vista ή xp πρεπει να κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη και μου ζηταει καθε φορα να επιλεξω μεταξυ των δυο και φορτωνει αυτο που επελεξα. Ηθελα να μαθω λοιπον αν μπορει να γινει ταχυτερη η ολη διαδικασια.Κατι σαν την αποσυνδεση χρηστη δηλαδη μονο που θα τη χρησιμοποιω για να πηγαινω απο το ενα στο αλλο χωρις ολη την παραπανω διαδικασια. Υ.Γ οσο για τα virtual κτλ. ρε παιδια δεν ειναι κριμα να ξαναπερναω λειτουργικο που ηδη ειναι εγκατεστημενο στον υπολογιστη? Αυτη τη λυση τη γνωριζω ηδη αλλα δεν μου κανει καθολου.
antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Όχι αυτό που λες δε γίνεται (όπως ήδη σου είπαν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.