StavT Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παιδια να εμπιστευτω τον Maxtor Basic 1TB External HDD Usb απο Πλαισιο, http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1173596&page=2&category=69978194&catalog=23 για 99 ευρωπουλα?
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ...και που την έχει πάρει εδώ και καιρό η Seagate, εγώ με το που διαβάζω Maxtor, ανατσουτσούριασα
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παίζει να είναι κάπως "ζεστό" αυτό το κουτάκι. Αν τον θες για 24/7 χρήση δεν θα νιώθεις άνετα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ...και που την έχει πάρει εδώ και καιρό η Seagate, εγώ με το που διαβάζω Maxtor, ανατσουτσούριασα XAXAXAXAAXXXx!! :lol::lol: Ε οχι χαχαχαχαχαχα ακομα γελαω...! Ρε εισαι ΜΟΡΦΗ λεμε! Παντως πριν 1,5 χρονο επαιρνες 500ρη εξωτερικο με 99, τωρα παιρνεις Terra! Αν δεν ειναι για always-on χρηση, εγω τον προτεινω
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 [...]εγω τον προτεινω ...μόνο αν είναι τα βαρβιτουρικά (αλλιώς, πώς να κοιμηθείς...) δώρο (..χωρίς πλάκα, απλά οι Maxtor είναι οι τελευταίοι που εμπιστεύομαι, προσωπικά... Τώρα αυτό δε σημαίνει και τίποτα. Είμαι ένας απλός και μόνος καουμπόι)
geovala Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Τον έχω αγοράσει απο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης."Μέσα" έχει έναν Seagate BARRACUDA 7200.11 ST31000340AS . Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Και κάτι που πρόσεξα, οταν αποσυνδε8εί το usb μετά απο λίγο ο σκληρός απενεργοποιείται μόνος του.Ο σκληρός εξωτερικά είναι αυτός και όχι αυτο που δείχνει στο site απο το πλαισιο.
torrentleech Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 μια χαρά είναι ο δίσκος για 24/7 απλά κάνει λίγο θόρυβο. Όσο για την θερμοκρασία ζεσταίνεται αλλά όχι υπερβολικά
innerwisp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ τον αγόρασα και δεν φαίνεται να ζεσταίνεται. Μιά χαρά είναι. Αλλά δεν μπορώ ακόμα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα και υποθέτω δεν μπορείς να περιμένεις κανα χρόνο. Από σχέση απόδοσης τιμής πάντως δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος στο 1 TB Φυσικά δύσκολα θα παραδεχθεί κάποιος ότι έχει κάνει κακή αγορά
acomaedo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Είδα έναν Fujitsu 1ΤΒ στον Κωτσόβολο στα 99euro
djuan1988 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Είδα έναν Fujitsu 1ΤΒ στον Κωτσόβολο στα 99euro Πράγματι: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=62451
heisenberg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω αυτόν τον maxtor και έκανα ένα ψάξιμο για αυτον και έπεσα σε αυτήν τη σελίδα, επίσης απο ένα ψάξιμο στο skroutz.gr gia 1 TB βρίσκω αυτά: http://www.skroutz.gr/c/87/external_hdd.html?keyphrase=1+tb απο αυτούς που κάνουν 99 και 109 ευρώ ποιον να προτιμήσω (αν θέλετε γράψτε και γιατί , για να μαθαίνουμε και να μη ... σας χρειαζόμαστε !!!) ευχαριστώ πολύ
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 (γενικώς) ΜΑΚΡΥΑ από εξωτερικούς σκληρούς, ΕΙΔΙΚΑ τέτοιου μεγέθους, αν πρόκειται να γίνουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο αποθήκευσης ANAΝTIKATAΣΤΑΤΩΝ αρχείων...
heisenberg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι; έχω ήδη ένα 80 GB που είχα αγοράσει πριν απο πολλά χρόνια (Western Digital) και ένα 500 GB που αγόρασα πριν 2 χρόνια (Lacie) και δεν έχουν πάθει τίποτα. Παίζει ρόλο που είναι 1 ΤΒ ? Τι προτείνεις δηλαδή ?
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...το ότι οι δικοί σου δεν πάθαν τίποτα, δε σημαίνει ότι : α)συνήθως οι δίσκοι που μπαίνουν εσωτερικοί σε fixed κουτιά, είναι "απ' τους καλούς". Το αντίθετο. β)η "φορητότητα" αυξάνει δραματικά τον "κίνδυνο" πτώσεων. ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ. γ) όσο πιο μεγάλος...τόσο πιο πολλά χάνεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Απλώς. Για τα παραπάνω,,,ΟΧΙ ΑΝΑΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ αρχεία για 'μενα. Ο φορητός ας είναι ΜΟΝΟ για υλικό που ΠΡΕΠΕΙ να "μεταφέρεται", και σίγουρα ΟΧΙ για ΑΝΑΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ υλικό. Η πράξη λέει - και το insomnia και ΜΟΝΟ είναι ΓΕΜΑΤΟ από παραδείγματα "help ! έπεσε/χάλασε ο εξωτερικός κι έχω ΠΟΛΥΤΙΜΑ αρχεία μέσα!" - ότι τα παραπάνω σαν ΓΕΝΙΚΗ οδηγία είναι το καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.