Προς το περιεχόμενο

kernel

despoinangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.... υστερα απο format (πλεον καθημερινο) εμφανιζεται μπλε οθονη και γραφει προβλημα kernel... αυτο τι ακριβως ειναι; εχει σχεση με σκληρο ή με motherboard? ρωταω διοτι ο σκληρος εχει ηδη προβλημα λογω του οτι δεν κανει καλη επαφη...οποτε... θελουμε αλλο σκληρο ή mobo? πειτε μου pls διοτι η κατασταση πλεον ειναι ανυποφορη και θελουμε να δωθει μια λυση...αλλα δεν ξερουμε προς τα που να προσανατολιστουμε...ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το Kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού και δεν έχει σχέση με το hardware.

Τα μήνυμα τι ακριβώς σου λέει; Κανένα screengrabq

Μήπως το cd των xp είναι από αυτά τα φορτωμένα/πειραγμένα;

Μπορεί να είναι και κάποιος ιός στα backup σου και μόλις πας να ανοίξεις κάποιο αρχείο σε μολύνει.

Δημοσ.

τα windows ναι ειναι σπασμενα... ομως στη παρουσα φαση τι πρεπει να κανουμε? τα γραμματα ειναι κινεζικα... και επισης με το πρωτο φορτωμα πεταει μπλε σελιδα... οποτε τι κανουμε τωρα? ποια ειναι η λυση? χρησιμοποιουμε nod32 το οποιο αφου σκαναρει το βρισκει καθαρο.

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος, το Kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού και δεν έχει σχέση με το hardware.

Βασικά έχει άμεση σχέση με το hardware...

Δημοσ.

Μερικές φορές κ μένα μου βγάζει"A kernel file is missing from the disk.Insert a system diskette and restart the system"

Tι φταίει?Δισκέτα πάντως δεν έχω..:P

Δημοσ.
τα windows ναι ειναι σπασμενα... ομως στη παρουσα φαση τι πρεπει να κανουμε? τα γραμματα ειναι κινεζικα... και επισης με το πρωτο φορτωμα πεταει μπλε σελιδα... οποτε τι κανουμε τωρα?

Δοκίμασε άλλη διανομή κατά προτίμηση με sp2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...