Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter 5

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φαίνεται να είναι άξιος συνεχιστής του 4. Με προβληματίζει το γεγονός ότι simulation με τέτοια γραφικά θα έχει τις απαιτήσεις στον θεό...

Δημοσ.

Silent Hunter V: Battle Of The Atlantic Collector's Edition Detailed

Silent Hunter V: Battle Of The Atlantic arrives March 4th, exclusively on PC, in Standard and Collector's Edition packaging:

The Collector's Edition will include:

# Silent hunter 5: Battle Of the Atlantic PC DVD-ROM

# Game manual

# Official guide, containing all in-game details

# Authentic map of the Battle Of the Atlantic

# SH5 original Soundtrack

# 7 unique submarine & enemy ship skins

# One iron box

65585sh5collectorsalesh.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι σε όλα τα νέα παιχνίδια (Silent Hunter, Assassin's Creed, Prince of Persia, Settlers, Splinter Cell, Ghost Recon...) από την Ubisoft θα περιλαμβάνεται αυτό το νέο σύστημα ασφαλείας που απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet.

Το τι θα γίνεται αν χαθεί κάποια στιγμή η σύνδεση θα διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε μερικά θα επανέρχεται εκεί ακριβώς όπου χάθηκε η σύνδεση ενώ σε άλλα στο τελευταίο checkpoint.

Αν χαθεί η σύνδεση μόνο για μερικά δευτερόλεπτα τότε το παιχνίδι θα "παγώνει" για λίγο και θα συνεχίζει μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση.

Δημοσ.
Ναι σε όλα τα νέα παιχνίδια (Silent Hunter, Assassin's Creed, Prince of Persia, Settlers, Splinter Cell, Ghost Recon...) από την Ubisoft θα περιλαμβάνεται αυτό το νέο σύστημα ασφαλείας που απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet.

Το τι θα γίνεται αν χαθεί κάποια στιγμή η σύνδεση θα διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε μερικά θα επανέρχεται εκεί ακριβώς όπου χάθηκε η σύνδεση ενώ σε άλλα στο τελευταίο checkpoint.

Αν χαθεί η σύνδεση μόνο για μερικά δευτερόλεπτα τότε το παιχνίδι θα "παγώνει" για λίγο και θα συνεχίζει μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση.

Τελος γιουμπι παιγνίδια απο εμενα,κρίμα γαμώτο και περίμενα πως και πως το νέο γκοστ ρικον..

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει ξεσπάσει σάλος με το νέο σύστημα της Ubisoft. Όταν πρωτό-ακούστηκε, προσωπικά νόμισα πως κάτι δεν κατάλαβα σωστά, αλλά ισχύει αυτό ακριβώς που γράφει το κουτί: Απαιτείται συνεχής σύνδεση στο internet.

Γενικά, είμαι ευχαριστημένος με τον πάροχο που έχω και την ποιότητα της σύνδεσης, σπάνια διακόπτεται, αλλά το βρίσκω εξωφρενικό να μην μπορώ να πάρω ένα νόμιμα αγορασμένο παιχνίδι σε ταξίδι επειδή θέλει να με τσεκάρει συνέχεια ότι είμαι συνδεδεμένος στο internet.

Που σημαίνει, πάει το Settlers, πάει και το Silent Hunter.

Δημοσ.

Κάπου όμως είχα διαβάσει ότι -τουλάχιστον για το Assassin's Creed 2- η έκδοση Steam δεν θα έχει αυτή την προστασία, άρα ίσως εκεί γίνεται κάτι...

Δημοσ.

καλα σοβαρά μιλάνε τώρα? να μην μπορείς να παίξεις παιχνίδι χωρίς ίντερνετ? +ότι με χάλια σύνδεση σαν και εμένα θα μου σπάει τα νευρα...κρίμα...περίμενα πως και πως το silent hunter...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...