kostacurtas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Silent Hunter 5 - 3D Engine Demonstration
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το νερό του σκίζει πάλι.
kostacurtas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Silent Hunter 5 - Dynamic Campaign
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 φαίνεται να είναι άξιος συνεχιστής του 4. Με προβληματίζει το γεγονός ότι simulation με τέτοια γραφικά θα έχει τις απαιτήσεις στον θεό...
kostacurtas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Silent Hunter V: Battle Of The Atlantic Collector's Edition Detailed Silent Hunter V: Battle Of The Atlantic arrives March 4th, exclusively on PC, in Standard and Collector's Edition packaging: The Collector's Edition will include: # Silent hunter 5: Battle Of the Atlantic PC DVD-ROM # Game manual # Official guide, containing all in-game details # Authentic map of the Battle Of the Atlantic # SH5 original Soundtrack # 7 unique submarine & enemy ship skins # One iron box
kostacurtas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Silent Hunter 5 - Trailer Crew Management
ksaplostra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 περμανεντ; Δηλαδή αν πέσει η γραμμή,αυτομάτως παει το παιγνίδι;
kostacurtas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι σε όλα τα νέα παιχνίδια (Silent Hunter, Assassin's Creed, Prince of Persia, Settlers, Splinter Cell, Ghost Recon...) από την Ubisoft θα περιλαμβάνεται αυτό το νέο σύστημα ασφαλείας που απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet. Το τι θα γίνεται αν χαθεί κάποια στιγμή η σύνδεση θα διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε μερικά θα επανέρχεται εκεί ακριβώς όπου χάθηκε η σύνδεση ενώ σε άλλα στο τελευταίο checkpoint. Αν χαθεί η σύνδεση μόνο για μερικά δευτερόλεπτα τότε το παιχνίδι θα "παγώνει" για λίγο και θα συνεχίζει μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση.
ksaplostra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι σε όλα τα νέα παιχνίδια (Silent Hunter, Assassin's Creed, Prince of Persia, Settlers, Splinter Cell, Ghost Recon...) από την Ubisoft θα περιλαμβάνεται αυτό το νέο σύστημα ασφαλείας που απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet. Το τι θα γίνεται αν χαθεί κάποια στιγμή η σύνδεση θα διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε μερικά θα επανέρχεται εκεί ακριβώς όπου χάθηκε η σύνδεση ενώ σε άλλα στο τελευταίο checkpoint. Αν χαθεί η σύνδεση μόνο για μερικά δευτερόλεπτα τότε το παιχνίδι θα "παγώνει" για λίγο και θα συνεχίζει μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση. Τελος γιουμπι παιγνίδια απο εμενα,κρίμα γαμώτο και περίμενα πως και πως το νέο γκοστ ρικον..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Έχει ξεσπάσει σάλος με το νέο σύστημα της Ubisoft. Όταν πρωτό-ακούστηκε, προσωπικά νόμισα πως κάτι δεν κατάλαβα σωστά, αλλά ισχύει αυτό ακριβώς που γράφει το κουτί: Απαιτείται συνεχής σύνδεση στο internet. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος με τον πάροχο που έχω και την ποιότητα της σύνδεσης, σπάνια διακόπτεται, αλλά το βρίσκω εξωφρενικό να μην μπορώ να πάρω ένα νόμιμα αγορασμένο παιχνίδι σε ταξίδι επειδή θέλει να με τσεκάρει συνέχεια ότι είμαι συνδεδεμένος στο internet. Που σημαίνει, πάει το Settlers, πάει και το Silent Hunter.
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Κάπου όμως είχα διαβάσει ότι -τουλάχιστον για το Assassin's Creed 2- η έκδοση Steam δεν θα έχει αυτή την προστασία, άρα ίσως εκεί γίνεται κάτι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς, σύμφωνα με όσα διάβασα σε αυτή τη συνέντευξη, ούτε το Assassin's Creed εξαιρείται.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 καλα σοβαρά μιλάνε τώρα? να μην μπορείς να παίξεις παιχνίδι χωρίς ίντερνετ? +ότι με χάλια σύνδεση σαν και εμένα θα μου σπάει τα νευρα...κρίμα...περίμενα πως και πως το silent hunter...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.