HateBreeder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ψαχνω ενα πρόγραμμα που να κανει αλλαγές στο framerate διαφορων video! Ευχαριστώ!
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Τι κάρτα γραφικών έχεις? Το control panel της ATi νομίζω έχει επιλογή να κλειδώσει στα 24fps. Της nv δεν θυμαίμαι, δεν το έχω ψάξει...
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μόνιμη αλλαγή ή κατά το playback σε πραγματικό χρόνο; Με τον ήχο τί θέλεις να γίνεται, slowdown/pitch down ή resample με ίδιο pitch; Και για ποιον λόγο θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο... ;
HateBreeder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.... Τα περισσότερα raw απο anime που κυκλοφορούν στο νετ είναι σε 120 fps (119,κατι για την ακρίβεια),πρέπει να το κάνω μόνιμα σε 25 fps για να μπορώ να κάνω hardcode υπότιτλους *.ass που περιέχουν και karaoke με εφε μέσα....ο megui δεν μπορεί να κάνει render σε video με 120 καρέ το δευτερόλεπτο+υπότιτλους+εφε.... Μπορεί να γίνει με το after effects αλλά θέλω κάτι σε free...ο ήχος parsifal θέλω να είναι συγχρονισμένος με το καινούργιο video... Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ρε φίλε ότι είναι 120fps??? Μου φαίνεται υπερβολικό και δεν έχω ακούσει αλλού για βίντεο με τόσο υψηλό fps. Το πολύ μέχρι 30 ξέρω. Μήπως το πρόγραμμα αναφέρει λάθος τα frames; Έκανα μια αναζήτηση για anime raw fps και στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι 23.976fps γιατί σχεδόν όλα τα anime σε dvd βγαίνουν σε αυτό το framerate από τους δημιουργούς τους.
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω καθόλου εμπειρία με τέτοιο υλικό. Ένα παλιό link, αλλά ίσως μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες: Avisynth Handling of strange fps (120fps) and Avi Dropped Frames. Υπ' όψιν ότι από τότε, έχουν βγει πιο νέα Decimate-style plugins για το Avisynth (π.χ. το FDecimate του neuron2)
HateBreeder Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ρε φίλε ότι είναι 120fps??? Μου φαίνεται υπερβολικό και δεν έχω ακούσει αλλού για βίντεο με τόσο υψηλό fps. Το πολύ μέχρι 30 ξέρω. Μήπως το πρόγραμμα αναφέρει λάθος τα frames; Έκανα μια αναζήτηση για anime raw fps και στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι 23.976fps γιατί σχεδόν όλα τα anime σε dvd βγαίνουν σε αυτό το framerate από τους δημιουργούς τους. Τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι re-encoded...τα αρχικά είναι 120 δυστυχώς! Δεν έχω καθόλου εμπειρία με τέτοιο υλικό. Ένα παλιό link, αλλά ίσως μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες: Avisynth Handling of strange fps (120fps) and Avi Dropped Frames. Υπ' όψιν ότι από τότε, έχουν βγει πιο νέα Decimate-style plugins για το Avisynth (π.χ. το FDecimate του neuron2) Ευχαριστώ πολύ...θα το ψάξω και θα ποστάρω αποτελέσματα!
KnightRider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Να τα κάνεις με 50fps και θα είναι μια χαρά.
HateBreeder Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Τελικά το παρακάτω script έκανε την δουλειά... > AviSource("C:\****.avi") FDecimate(rate=**.***,threshold=1)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.