Προς το περιεχόμενο

Κουλό πρόβλημα σε Η/Υ

SwAToNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
..τον περασμένο μήνα, για ένα μήνα πηγαινοφέρνανε (τρις) από κεντρικά στο point της περιοχής ένα ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ rw. Κι έπαιρνα κι sms κάθε φορά (κεντρικά), ότι "το προιόν σας ελέγχθηκε και δουλεύει".

Καλήνύχτα.

To μήνυμα σου δε το κατάλαβα καν.

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΝ ;

(δεν ΜΠΟΡΕΙ να έχεις συνδεδεμένη ΜΟΝΟ VGA πάνω, να μην έχεις τις USB, να μην δίνει beeps, να έχεις κάνει BIOS reset, και να συνεχίζει να μην ανάβει, ΕΝΩ η cpu - όπως είπες- δουλεύει αλλού. ΕΚΤΟΣ κι αν υπάρχει ασυμβατότητα του BIOS με την συγκεκριμένη)

Και όμως γίνεται. Ασυμβατότητα με τα λεγόμενα της Asus δεν υπάρχει. Πριν φύγει rma δεν υπήρχε πρόβλημα με τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή. Την cpu για κανα μήνα την δουλεύαμε σε μια gigabyte mobo και τώρα την βάλαμε στην Asus P5NSLI αλλά τίποτα. την δοκίμασα και σε άλλη Asus (P5Q-E) και δουλεύει μια χαρά.

To pc ολόκληρο έφυγε για eshop σήμερα Μενίδι.

Άντε να δούμε τι θα δούμε.

karabouzouk...

Τροφοδοτικό έχει δοκιμαστεί ήδη απο το δικό μου που το δουλεύω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ram έχω δοκιμάσει ήδη καινούργιες τις δικιές μου.

Ειλικρινά δε δοκίμασα χωρίς vga ή ram αλλά πια δεν μπορώ κιόλλας να δοκιμάσω όχι πως νομίζω οτι θα έκανε κ τίποτα.

Δε γίνεται ένα pc να μην ανοίγει ενώ έχει δοκιμαστεί με 2 vga, 2 rams, 2 psu, 1 cpu και σε άλλη mobo να δουλεύουν όλα αυτά.

Το ποιό λογικό είναι πρόβλημα mobo που το eshop λέει οτι δεν έχει πρόβλημα. To μονο λογικό είναι να δοκιμάστηκε με pci vga και να έχει pci-e. Ή είμαι γκαντέμης και στα χέρια μου δε θέλει να δουλέψει.

Δημοσ.

[σφήνα]

..τον περασμένο μήνα, για ένα μήνα πηγαινοφέρνανε (τρις) από κεντρικά στο point της περιοχής ένα ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ rw. Κι έπαιρνα κι sms κάθε φορά (κεντρικά), ότι "το προιόν σας ελέγχθηκε και δουλεύει".

Καλήνύχτα.

To μήνυμα σου δε το κατάλαβα καν.

[...]

Αυτό εννοεί:

Το ποιό λογικό είναι πρόβλημα mobo που το eshop λέει οτι δεν έχει πρόβλημα. [...]

[/σφήνα]

Δημοσ.

Προτείνω όταν το δοκιμάζεις βγάλτα όλα εκτός κουτιού, χύμα στο πάτωμα και μόνο τροφοδοτικό και mobo.

Δημοσ.

[Λούφα και Παραλλαγή mode]...Γειά σου ρε antonl με τις σφήνες σου...! :-D

[/Λούφα και Παραλλαγή mode]

,,,ναι SwAToNeR, αυτό ακριβώς εννοεί... :-)

...όσο για το quotation που έκανες στο τελευταίο μου ποστ, αυτό ακριβώς που λες λέω:

...If it looks like mobo, tastes like mobo, and feels like mobo...then it MUST be mobo!

(αν μπορεί κανείς άλλος, μετά από όλα όσα είπες, να φανταστεί πως είναι κάτι ΑΛΛΟ από χαλασμένη μητρική και αέρισμα

ΞΕΡΕΤΕ τίνων πραγμάτων αέρισμα

των ησοπατζήδων...feel free to share yr wisdom with us...)

*karabouzouk... , honestly now man, και στο στοίχημα...ΕΤΣΙ ποντάρεις ; :P

Από όσα είπε το παλληκάρι, τον έχεις "άξιο" να μην κούμπωσε το (πιθανό) 4πινο του PSU ; ; :rolleyes:

Άσε δε (που όπως πριν λίγο ξανα-τόνισε) η μητρική ρεύμα ΠΑΙΡΝΕΙ...(και τροφοδοτικό άλλο δοκιμάστηκε..)ΟΠΩΣ και ηχειάκι...και ΣΩΣΤΑ λέει "μα τί να το δοκιμάσω ΧΩΡΙΣ ram και vga", για να βγάλει ΤΙ συμπέρασμα - αφού "πριν το rma όλα δούλευαν", και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δουλεύουν στο ΔΙΚΟ του pc...Aν υπήρχε πρόβλημα σ' αυτά, θα μπίπαρε. Κι αν η μητρική είναι καμμένη (90+1% , που λέει κι ο ίδιος εξ' αρχής) πώς να μπιπάρει...

Το κερασάκι δε είναι αυτό :

για να τσεκάρεις αν φταίει η μητρική αν και χλομό

:-)

(..χλωμόοοοοοοοοο ; ! ; ! ...Γιατί χλωμόοοοοο ; ! ; !)

Προτείνω όταν το δοκιμάζεις βγάλτα όλα εκτός κουτιού, χύμα στο πάτωμα και μόνο τροφοδοτικό και mobo.

esertas, σωστό κι αυτό, όντως είναι το "απόλυτο testing", αλλά...γιατί στο ΠΑΤΩΜΑ ρε μαν :-D

...χαθήκαν οι πάγκοι και τα τραπέζια ;:-)

Δημοσ.
[Λούφα και Παραλλαγή mode]...Γειά σου ρε antonl με τις σφήνες σου...! :-D

[/Λούφα και Παραλλαγή mode]

,,,ναι SwAToNeR, αυτό ακριβώς εννοεί... :-)

...όσο για το quotation που έκανες στο τελευταίο μου ποστ, αυτό ακριβώς που λες λέω:

...If it looks like mobo, tastes like mobo, and feels like mobo...then it MUST be mobo!

(αν μπορεί κανείς άλλος, μετά από όλα όσα είπες, να φανταστεί πως είναι κάτι ΑΛΛΟ από χαλασμένη μητρική και αέρισμα

ΞΕΡΕΤΕ τίνων πραγμάτων αέρισμα

των ησοπατζήδων...feel free to share yr wisdom with us...)

*karabouzouk... , honestly now man, και στο στοίχημα...ΕΤΣΙ ποντάρεις ; :P

Από όσα είπε το παλληκάρι, τον έχεις "άξιο" να μην κούμπωσε το (πιθανό) 4πινο του PSU ; ; :rolleyes:

Άσε δε (που όπως πριν λίγο ξανα-τόνισε) η μητρική ρεύμα ΠΑΙΡΝΕΙ...(και τροφοδοτικό άλλο δοκιμάστηκε..)ΟΠΩΣ και ηχειάκι...και ΣΩΣΤΑ λέει "μα τί να το δοκιμάσω ΧΩΡΙΣ ram και vga", για να βγάλει ΤΙ συμπέρασμα - αφού "πριν το rma όλα δούλευαν", και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δουλεύουν στο ΔΙΚΟ του pc...Aν υπήρχε πρόβλημα σ' αυτά, θα μπίπαρε. Κι αν η μητρική είναι καμμένη (90+1% , που λέει κι ο ίδιος εξ' αρχής) πώς να μπιπάρει...

Το κερασάκι δε είναι αυτό :

:-)

(..χλωμόοοοοοοοοο ; ! ; ! ...Γιατί χλωμόοοοοο ; ! ; !)

τα πιο κουραστικα και ασυναρτητα posts σε ολο το insomnia

Δημοσ.
[...]

Από όσα είπε το παλληκάρι, τον έχεις "άξιο" να μην κούμπωσε το (πιθανό) 4πινο του PSU ;

[...]

Γιατί τι έχουν αυτοί που έτυχε να το ξεχάσουν (δις);; (emoticon με το στραβομουτσουνιασμένο κίτρινο ανθρωπάκι)

coreygaylas o washcloud έχει έναν ποιητικό τρόπο γραφής, οπότε στα posts του ισχύει ο κανόνας της ποιητικής αδείας :P

Αν και σήμερα είναι κάπως ανιαρά/λιτά χωρίς τις συνηθισμένες εικόνες :P

SwAToNeR έχεις κάνει τρελό κόπο και παιδεύεσαι τόσες μέρες. Κάνε ένα κουράγιο ακόμα και δοκίμασε τα δικά σου parts με την περίεργη μητρική. Τουλάχιστον θα ναι η τελευταία δοκιμή. Μετά μπορείς ελεύθερα να κάνεις τη μητρική frisbee (με στόχο το κεφάλι του "τεχνικού" που την "έλεγξε").

Δημοσ.
Γιατί τι έχουν αυτοί που έτυχε να το ξεχάσουν (δις);; (emoticon με το στραβομουτσουνιασμένο κίτρινο ανθρωπάκι)

(emoticon με το κίτρινο ανθρωπάκι να σφυρίζει τάχαμου αδιάφορα)

[οφ-οντόπικ ίματζ-έτσι να μη λες]

smiley_whistle.gif

[οφ/οντόπικ ίματζ-έτσι να μη λες]

Δημοσ.

ΟΚ...γνώμη μου....Η μητρική ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P:P:P:P

To αποτέλεσμα θα δείξει...!!! Παρακαλώ να ενημερωθούμε για το τι έχει τελικά..!!

Δημοσ.

Ενημέρωση της κατάστασης στο αμέσως επόμενο επεισόδιο.

Την ίδια Batώρα στο ίδιο Batκανάλι...

Κ εγώ περιμένω πια τους τεχνικούς του eshop τι θα μου πούνε.

Δημοσ.

Τελικά πρόβλημα στην μητρική. Θα δοθεί πιστωτικό γιατί η ίδια η μητρική δεν υπάρχει στο μαγαζί.

άντε για θα με τρέλαιναν εκει μέσα.

Δημοσ.

Εε πιστεύω θα το δεί το thread. Τι να του στείλω τελικά ήταν mobo νιανιανιανια? χαχαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...