Freakster Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μόλις γράφτηκα στο ebay και χάζεψα από τις διαφορές στις τιμές.. Το ζήτημα είναι ότι δυσκολεύομαι ακόμα να κάνω αγορές γιατί φοβάμαι μήπως κάτι δε πάει καλά.. Έχετε κάποιο κατάστημα στο ebay που αγοράζετε απο εκεί παιχνίδια; Που να έχει καλές τιμές και να στέλνουν απροβλημάτιστα στην Ελλάδα. Παρακαλώ παραθέστε τα links από κάτω μαζί με κάποιο σχόλιο αν κάτι δε πήγε καλά στην αγορά σας. ΥΓ. Μόνο καταστήματα του ebay! Ας μην μετακινηθεί στο Internet thread, πριν το δουν οι θαμώνες του videogame thread, plz
skanjos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 να υποθέσουμε οτι όταν λες ebay store εννοείς ον λίνε κατάστημα ,καθώς το ebay είναι ένα site μόνο.
Freakster Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εννοώ sellers - καταστήματα τελοσπάντων, καταχωρημένους στο ebay, όπως αυτό εδώ http://myworld.ebay.co.uk/offerhouse-uk/
karatekas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Τι να σου πώ φίλε,εγώ από τον άυγουστο που έχω αρχίσει να ψωνίζω, όλα είναι μια χαρά, αρκεί αν κοιτάς να έχει καλό feedback ο άλλος,και πάντα μέσω paypal!!Μου χε κάτσει μία άσχημη αγορά ps3 για ένα φιλαράκι, το αγοράσαμε κ ήταν χαλασμένο, δεν διάβαζε τα blu ray,και φυσικά το paypal ανάγκασε τον πωλητή να δώσει τα λεφτά πίσω.Βέβαια το κακό είναι ότι η όλη υπόθεση πήρε 1 με 2 μήνες όλα όλα καλά στο τέλος.Και γενικά το χειρότερο από όλα είναι ότι πρώτα πληρώνες και το αντικείμενο ερχεταί να το χαρείς μετά από κανά 10ήμερο :/.... Τι να κάνουμε όμως οι τιμές μετράνε!!
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Είναι πολύ σχετικό αυτό γιατί ο κάθε seller :εχει κάτι διαφορετικό που χρειάζεσαι. Βλέπεις ο άλλος να είναι power seller και με feedback πάνω απο 97-98% σε μερικές εκατοντάδες++πωλήσεις. Αν όλα αυτά είναι οκ τότε δεν θα έχεις πρόβλημα συνήθως.. Προσωπικά δεν έχω παράπονο. ότι έχω πάρει έχει έρθει σχετικά στην ώρα του. Το μόνο πρόβλημα είναι η ποιότητα σε μερικά "μούφα" προιόντα που εκεί ξέρεις οτι παίζεις με την τύχη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.